Wkadk

Hvordan at slippe af acne i en dag

Du bryder ud som en dårlig fængsel film, og du har en stor dag kommer op. Der er næsten ingen tid, og du har brug dit ansigt for at komme tilbage til normal. Hvad gør du? Må ikke bekymre dig, er der afprøvede og sande trin, du kan tage for at rydde op acne på en dag og med regelmæssige behandlinger, det holde i skak. Hvis der kun behandler acne var så nemt som rim!

Steps

Hvordan at slippe af acne i en dag. Prøv nogle benzoylperoxid.
Hvordan at slippe af acne i en dag. Prøv nogle benzoylperoxid.

Første del: prepping dit ansigt

 1. 1
  Vaske op. For at rydde op acne, skal du starte med at give dit ansigt en dejlig vask. Akne består af bakterier, der har invaderet dine porer, og det første skridt er at kæmpe tilbage med en blid, men effektiv acne vask.
  • Nogle mennesker bruger en vaskeklud når vaske deres ansigt, men hænder er lige så effektive, om ikke mindre irriterende. Tag rettet mængden af ​​acne vask, bland det med varmt vand, og forsigtigt gnide det ind i dit ansigt i en cirkulær bevægelse.
 2. 2
  Exfoliate din hud. Gør det til en vane at eksfolierende med en acne krat hver uge. Exfoliating betyder forsigtigt tørre væk det øverste lag af døde hudceller, der akkumuleres på overhuden, rydde vejen for en dejlig ny lag af levende, acne-fri hud. Når du vasker dit ansigt med en mild eksfoliering, passe på ikke at gnide for hårdt.
 3. 3
  Skyl godt. Få nogle køligt vand går og skyl dit ansigt godt, blidt skrubbe som du gør.
  • Hvor varmt vand åbner dine porer, og giver acne vask til korrekt rense porerne, koldt vand bremsende blodkarrene og forårsager porerne, og den omgivende hud, for at spænde.

Del to: kortsigtede løsninger til behandling af acne

 1. 1
  Prøv nogle benzoylperoxid. Benzoylperoxid anvendes til at dræbe de bakterier, der bidrager til acne. Benzoylperoxid leveres i forskellige koncentrationer, men benzoylperoxid med en 2,5% koncentration er lige så effektiv som 5-10% opløsninger, og det er mindre irriterende for huden til at starte. Benzoylperoxid hjælper også skræl væk lag af døde hud, efterlader lysere, mere forynget hud på sin plads.
 2. 2
  Brug salicylsyre. Ligesom benzoylperoxid dræber salicylsyre bakterier ansvarlige for bums vækst. Det medfører også hudceller at kaste hurtigere, fremme væksten af ​​ny hud. Put små mængder af salicylsyre på de berørte områder, før du går i søvn, efter du har vasket dit ansigt.
 3. 3
  Tandpasta. Tandpasta indeholder silica, som er tørremidlet du finder i poser beef jerky, blandt andre ting. Dybest set, vil tandpasta udtørre bums natten, og reducere den i størrelse.
  • Sørg for at bruge naturlige tandpasta, når du dab det på din hud. Nogle tandpastaer indeholder natriumlaurylsulfat kan irritere huden. Watch out for det, før du anvender.
 4. 4
  Prøv tea tree olie. Tea tree olie er en antibakteriel æterisk olie, der kan sprænge mikrober, der er begyndt at gøre et hjem inde i dine porer. Med en pipette, ising en Q-Tip med en smule af tea tree olie og gælder for bumser efter behov, være omhyggelig med ikke at lægge for meget.
  • Tea tree olie har anti-inflammatoriske egenskaber, der kan gøre rødme og størrelse af bums mindre mærkbar.
 5. 5
  Knuse nogle aspirin. Knuse op en aspirin tablet og tilsæt lige nok vand til at gøre det til en pasta. Med en Q-Tip, tilsæt aspirin pasta til bums (r) let, der dækker helt. Lad tørre. Aspirin er et andet anti-inflammatorisk, hvilket betyder at det vil hjælpe huden bekæmpe betændelse, hvilket gør bums mindre synlige. Lad aspirin pasta kæmpe bums natten over.
 6. 6
  Brug astringerende på de berørte områder. Astringerende er stoffer, der forårsager huden til at trække sig eller få mindre. Nogle farmaceutiske astringerende indeholder antimikrobielle ingredienser, der vil bidrage til at bekæmpe bums ud til at reducere størrelsen af ​​bums. Her er nogle astringerende overveje at bruge:
  • Butik købte astringerende. Disse kommer i forskellige typer og størrelser. Kig efter en, der indeholder benzoylperoxid eller salicylsyre. Spørg efter astringerende, der er skånsomme mod huden.
  • Naturlige astringerende kan også arbejde i en snæver vending. De omfatter:
   • Citronsaft. Den citronsyre her dræber de bakterier, der forårsager akne og fungere som en hud-tightener. Mange mennesker sværger ved det. Skær en citron og forsigtigt gnide det over det berørte område.
   • Bananskræl. Bananskræller er nyttige i behandling af insekt-og myggestik, og kan være nyttige i at reducere størrelsen af nogle bumser. Forsigtigt gnide bananskræl over det berørte område.
   • Troldhassel. En anden stor astringerende med et ton af applikationer. Kig efter troldnød, der ikke indeholder alkohol. Påfør en lille smule over berørte område og lad tørre.
   • Grøn te. Grøn te er en astringerende, der er spækket med masser af antioxidanter, som hjælper med at reducere tegn på ældning ved at kæmpe frie radikaler. Stejl en te taske i nogle varmt vand, fjern tepose sammen med al væsken, og sted på berørte område kortvarigt.
 7. 7
  Påfør isterninger, hvis nødvendigt. Gnid en isterning over acne på dit ansigt, indtil området går følelsesløs. Når dit ansigt går følelsesløse, stop, lad dit ansigt alene, indtil det er varmt igen.
  • Som nævnt ovenfor, vil isen hjælpe med at mindske størrelsen af ​​porerne ved at stramme blodkarrene under huden. Hvis din acne er smertefuldt, bør det hjælpe med at lette smerten.
  • Hvis du har en masse af acne, arbejde i sektioner. Når en sektion går følelsesløse, gå videre til næste afsnit.
  • Gentag denne proces omkring dit ansigt.

Del tre: mere langsigtede løsninger

 1. 1
  Sove. Søvnmangel og stress kan medføre hormonelle forandringer, som til gengæld gør dit ansigt mere modtagelige for udbrud. Få en fuld otte timers søvn hver nat.
 2. 2
  Fjern stress fra dit liv. Læger er ikke helt sikker på, hvorfor, men de ved, at der er en sammenhæng mellem stress og hudlidelser, især stress og acne. En eller anden måde, de celler, der producerer sebum, som er den ting, der i sidste ende forårsager akne, bliver ureguleret, når en person oplever en masse stress.
  • Finde kreative afsætningsmuligheder for din stress. Nogle mennesker løsnes fra stressede situationer ved at tage en tur. Andre hælde deres stress ud på et lærred ved at male. Uanset hvad det er, at du gør for at udpakke, så gør det tidligt og gøre det ofte.
  • Prøv meditationsteknikker. Bliv bevidst om din krop, fokusere på din vejrtrækning, og langsomt skubbe din bevidsthed til de ydre grænser for din krop, obliterating tænkte helt. Meditation tager tid, men det er det værd.
 3. 3
  Shampoo dit hår regelmæssigt. Olier fra dit hår kan forårsage acne. Hertil kommer, ændre dit pudebetræk hver uge. De olier, der overfører til din pudebetræk fra dit ansigt og hår tendens til at være beskidt og irriterende. De er bedst at undgå.
  • Hvis du har længere hår, binde det tilbage, væk fra dit ansigt.
  • Vask dit ansigt med jævne mellemrum i løbet af dagen. Jo mere fedtet din hud, jo oftere skal du vaske det. Vær sikker på at bruge en mild, ikke-tørring sæbe. Målet er ikke at tørre din hud ud, hvilket kan faktisk gøre tingene værre, men at holde den overskydende olie fra huden.
 4. 4
  Øvelse. For stort set enhver lidelse bortset fra muskel-eller knogleskader, er motion et universalmiddel. Motion er en stor mulighed for at få din omsætning går, og noget, der fremmer god cirkulation hjælper også at holde din hud sund og levende udseende. Et par ting at huske, når du motionerer:
  • Altid solcreme, hvis du træner udendørs. Fordelene ved at få din omsætning jumpstarted kan blive opvejet af ulemperne ved solskader, hvis du ikke er forsigtig. Brug solcreme, der er lys og ikke irritere eller stikke din hud.
  • Bruse-eller rense dig selv efter du træner. Når du sveder, kan dine porer bliver tilstoppet med salt, beskidt rest, som er levn fra din træning. Vær sikker på at vaske din krop og især dit ansigt, når du træner.
 5. 5
  Tag oral acne medicin. Disse har vist sig at reducere eller eliminere acne i en række forskellige måder. Tal med din læge eller din hudlæge om, hvilke medikamenter kan være mest effektiv for dig.
  • For kvinder, der piller såsom prævention undertiden anvendes til behandling af acne. Den prævention regulerer hormoner, der produceres af kroppen, skære ned på udbrud.
  • Andre orale antibiotika angriber de bakterier, der forårsager akne. De kan medvirke til at reducere antallet af udbrud, samt bekæmpe betændelse. Patienterne er normalt gives en højere dosis tidligere før flyttes til en lavere dosering.
  • Ved alvorlige tilfælde er isotretinoin eller Accutane, tilgængelige via en recept. Isotretinoin er et vitamin-A-derivat, der krymper kirtler, der producerer sebum. Den leveres med forskellige risici og bivirkninger, som du bør fuldt ud forstår, før der iværksættes et behandlingsforløb.

Tips

 • Må ikke pop din bums, medmindre det er absolut nødvendigt. Poppet bumser medføre rødme, irritation og inflammation. Bedre at bare vente på bums til at køre sit løb.
 • Hold hænderne ud af dit ansigt, fordi hænder holder en masse bakterier.
 • Fjern spejle fra nogle af værelserne i dit hus for at forhindre fristelse, så du ikke vil ende op med nogle grimme ar fra plukning og popping.

Advarsler

 • Brug ikke denne metode til at behandle rosacea - det vil gøre din hud endnu rødere.
 • Må ikke brænde dit ansigt (ja, kan ved hjælp af is for længe efterlade et brændemærke eller "frost-bid '!).
 • Lad ikke dit ansigt bliver for koldt.
 • For alvorlige tilfælde, se din læge eller hudlæge for anbefalinger om, hvordan man behandler langsigtet acne.
 • Læg ikke is på dine læber, da dette fryser dem (sprukne læber).