Wkadk

Hvordan til at gøre dine læber glat

Det er nemmere end du tror at få saftig, sunde læber. Hvis du har problemer med sprukne læber, skal du følge disse enkle tips.

Steps

Hvordan til at gøre dine læber glat. Undgå at slikke dine læber.
Hvordan til at gøre dine læber glat. Undgå at slikke dine læber.
 1. 1
  Undgå at slikke dine læber. Spyt udtørrer dine læber, især da slikke dine læber er en hurtig måde at fjerne både læbepomade.
 2. 2
  Smid billige, ildelugtende, aromatiseret chapsticks. Disse vil friste dig til konstant at slikke dine læber.
 3. 3
  Hav altid en fugtgivende læbepomade med dig. Ud over at danne en fugt segl på dine læber med vaseline, bivoks, eller olie, en god læbepomade pleje din hud med vitamin E, jojoba olie, eller hvad du ellers finder mest effektive for din hud.
  • Uanset om det er sommer eller vinter, så sørg for din læbepomade har en SPF beskyttelse på 15 eller højere, hvilket vil holde dine læber fra afbrænding og afskalning.
 4. 4
  Brug læbepomade som base for din læbestift. Dette vil skabe en beskyttende fugt forsegling under din makeup, for ikke at nævne at gøre det nemmere at anvende.
 5. 5
  Må ikke bide dine læber. Denne vane vil ikke kun skrabe væk beskyttende segl dannet af din læbepomade, men kan også forårsage traumer til din sarte hud.
 6. 6
  Brug en fugtgivende læbestift i dagtimerne, derefter skifte til læbepomade natten. Vågn op om morgenen med glatte læber.
  • Undgå tykke eller mørke-farvede læbestifter. Et tyndt anvendt, semi-transparent læbe pletten vil vise tekstur af dine læber, hvilket gør dem synes glattere.
 7. 7
  Drik masser af vand. Staying hydreret er en fantastisk måde at holde dine læber fugtige - for at sige noget af den fordel, det vil have på resten af ​​din hud.
 8. 8
  Undgå at spise salt mad, der efterlader en oprustning på dine læber. Salt trækker fugten ud af tingene, hvilket er hvorfor folk bruger det til at tørre og bevare kød. Spise Cheetos, for eksempel, lad vil en salt orangefarvet pulver omkring munden, der forårsager dine læber til at tørre ud.
 9. 9
  Dæk dit ansigt i blæsende eller koldt vejr. Tucking din mund og hage under et tørklæde i dårligt vejr, vil hjælpe med at beskytte dine læber fra de elementer, især vind.
 10. 10
  Exfoliate dine læber. Dyp en almindelig tandbørste i vaseline eller vaseline, så brug det børste alle de døde hud fra dine læber. Alternativt kan blande en spiseskefuld honning med nok sukker, indtil du får en body-scrub-lignende konsistens, den krat det på tværs af dine læber med en tandbørste. Exfoliating vil efterlade dem glattere og gøre dem ser sundere.
 11. 11
  Træk vejret gennem næsen. Vejrtrækning gennem munden tørrer ud af dine læber ligesom blæsevejr.

Tips

 • Hvis dine læber sætter sig sprukne, ikke vælge dem. Det forstyrrer helingsprocessen, gør dem ser plettet, og kan forårsage blødninger.
 • Sørg for, at tandbørsten du bruger skrubbe vaseline er relativt blød. Ellers hårdt børster kunne tage væk fra huden, der skal være der, den levende hud.
 • Brug Vaseline når du er ved at falde i søvn. Du vil vågne op med glatte læber.
 • Få varmt vand på dine læber og lægge vaseline på dem.
 • Put Chapstick på natten. Ellers kan dine læber bliver tørre, mens du sover.
 • Brug blistex eller du kan anvende mælken til dine læber.
 • Hvis du ikke har vaseline, kan du bruge varmt vand til at tilføje til en tandbørste og forsigtigt slippe af med den tørre hud.

Advarsler

 • Husk at dæmpe eller fugte dine læber, før du bruger sukker til exfoliate som læberne er meget sarte!