Wkadk

Sådan skin polish

Skin Polering er en mekanisk teknik delaminering anvendes til at skabe ultra-glat hud på samme måde som en tømrer afslutter et stykke af fine møbler.

Steps

Sådan skin polish. Fugte og pleje din hud indefra, da selv den største kunstner har brug for en kvalitet lærred.
Sådan skin polish. Fugte og pleje din hud indefra, da selv den største kunstner har brug for en kvalitet lærred.
 1. 1
  Fugte og pleje din hud indefra, da selv den største kunstner har brug for en kvalitet lærred. Drik 8-10 glas vand om dagen og spise fødevarer rige på vitamin A og E, såsom nødder, mørk grøn og gul / orange grøntsager, hele æg, soja produkter og hvedekim. Det er altid bedre at opnå næringsstoffer fra fødevarer kilder end kosttilskud, men hvis du vælger at supplere, skal du tale med lægen eller apoteket FØRST!
 2. 2
  Indkøbsseddel: En pimpsten, One body scrub klud (The Body Shop gør en god holdbar eksfolierende vaskeklud), Et stort loopes vaskeklud, One fine løkker vaskeklud, One stykke blødt flonel (bleer fungerer godt), et par bomuldshandsker (prøv din stof butik), et par silke handsker (kamera butikker sælger disse til håndtering negativer). Hvis du ønsker at gøre dette på den traditionelle måde, skal du bruge en zobel mitt. Du kan være i stand til at finde et stykke zobel ved et buntmager eller på kraven af ​​en gammel frakke i en sparsommelighed butik for at lave dine egne.
 3. 3
  Pre-blødgøre din hud. Påfør en god kvalitet olivenolie til behandlingsområdet. Bundle op et par gamle sveder og varm i 20-40 minutter, før du fortsætter.
 4. 4
  Få i bruser og skumme op de hårdeste klud med en mild sæbe. Brug blide jævnt tryk i en cirkulær bevægelse. Arbejde hurtigt, men grundigt. Mere er ikke bedre her.
 5. 5
  Brug en pimpsten på usædvanligt uslebne områder såsom albuer, knæ og hæle. Fjernelse dybe hård hud tager tid. Må ikke over arbejde hælene, eller de vil knække smerteligt.
 6. 6
  Gentag trin 4 ved hjælp først den store loopes klud og derefter den fine loopes én. Igen, arbejde temmelig hurtigt, så ikke til over exfoliate og beskadige huden.
 7. 7
  Dup dem tørre med et håndklæde. Med flannel klud med lidt eller intet tryk på huden, »buff 'i hurtige cirkler. Som du praksis, vil du være i stand til at føle kluden 'fange' på ujævne områder og 'glidende "over områder, der er tilstrækkeligt glattet.
 8. 8
  Iført bomuld handsker, forsigtigt buff alle områder i en cirkulær bevægelse. Du kan bruge ekstra tid på områder, der stadig føler ru og husk at arbejde disse steder lidt mere i en tidligere trin næste gang.
 9. 9
  Brug silke handsker ved den endelige polering som i det foregående trin. Afslut med en endelig polering ved hjælp af en zobel mitt hvis det ønskes.
 10. 10
  Brug en meget let fugtighedscreme i små mængder, da det vil gå langt på poleret hud.

Tips

 • Arbejd hurtigt første gang du prøver denne teknik. Bedre at fejle på siden af ​​forsigtighed end at give dig selv, hvad ville reelt være en "hele kroppen tæppe brænde".
 • Du kan bruge et organ eller ansigt scrub i stedet for grov klud.

Advarsler

 • IKKE bruge denne teknik på usunde eller beskadiget hud!
 • IKKE bruge denne teknik, hvis du bruger kortikosteroid cremer eller tager nogen steroid stof.
 • Se din læge om enhver usædvanlig udslæt eller skamplet, der ikke heler hurtigt!