Wkadk

Sådan køber læbestift

Det virker så simpelt, bare at gå ud for at købe læbestift. Der er mange valg i disse dage, og forskellige ingredienser man kan eller ikke ønsker at gå ind i nogle af de læbestifter. Før du køber, bør man forstå, hvad der præcist er på denne læbestift, og om de skal købe det eller ej, og denne artikel vil lære dig, hvordan du gør netop det!

Steps

Sådan køber læbestift. Hold røret til din mund for at se, om det passer til din teint.
Sådan køber læbestift. Hold røret til din mund for at se, om det passer til din teint.
 1. 1
  Hold røret til din mund for at se, om det passer til din teint. Undgå at bruge på din mund, fingre eller hænder, da det ikke er hygiejnisk. Hvis du føler, at du skal prøve det, skal du tørre overfladen af ​​læbestift med en serviet. eller nogle steder har testere.
 2. 2
  Tjek de ingredienser: Vær opmærksom på de kemikalier, hvis du har allergi. Se Skin Deep, efter hjælp til at vurdere, hvad der er i din læbestift. En kvinde siges at sluge omkring 4-6 pounds af læbestift i en levetid (næsten 100 rør) - sørg for, hvad der bliver slugt, er spiselig!
 3. 3
  Spørg om prøver: hvis du stadig ikke er sikker på du kan lide farve og tekstur, vil velrenommerede makeup salgssteder har prøver at tilbyde dig at prøve derhjemme. Hvis der på et apotek, så spørg om deres tilbagevenden politik. De fleste vil lade dig returnere det, hvis du ikke kan lide det.
 4. 4
  Vælg din farve: Base dit valg på din hud tone. For huden med rosa toner, cool-tonet farver at vælge, hvis din hud er mere gul-tonet, så varme farver virker bedst.
 5. 5
  Overvej hvor fed du vil have farven til at være. Den generelle regel er mere naturlige farver til dagtimer, og stærkere farver til om aftenen eller under kunstigt lys.
 6. 6
  Forstå, at teint og dit tøj farver skal påvirke dine farvevalg. Prøv at bære noget typisk for din foretrukne garderobe farve, når de køber en læbestift (og enhver anden makeup).

Tips

 • Når du skal vælge mellem matte, sheer eller glittet, så husk at blanke eller ren og skær finish ser bedst, når først anvendes og skal genanvendes oftere. Matte farver er ikke skinnende. De holder længere og bløder mindre men er også mindre fugtgivende på læberne og så tendens til at tørre dem mere, prøv og vælg en, der ikke er for tør.
 • Et naturligt look kan opnås ved hjælp af kun læbe blyant farve-in på dine læber og klare glans end dette.
 • Hvis din læbestift eller lip gloss tendens til at fortage sig meget hurtigt, mener den langvarige sort. Kig efter en i en lys, subtile farve (langvarig læbestift vil synes meget mørkere og lysere), der kommer med en fugtgivende topcoat, da disse læbestifter kan være meget tørring.
 • Ved anvendelse af læbestift, kan du "prime" dine læber som en maler primtal en mur til at male ved at farve dem først med en læbe blyant en farve tæt på dine læber og derefter tilføje læbestift. Det opfører sig som en fiksativ for læbestiften til at forblive på dine læber længere.
 • Læbestift holder længere, hvis den opbevares i et køligt, selv nedkølet miljø.
 • Du kan oprette dine egne læbestift farver ved at blande og matche.
 • Være tilfreds med dit valg - hvis du ikke kan lide farven ekspedienten insisterer ser godt ud på dig, tillid til dine egne instinkter først!

Advarsler

 • Undlad at prøve læbestift prøver direkte til din mund, medmindre de er individuelle breve - ellers risikerer du at overføre bakterier, der kan gøre dig syg.
 • Prøv at undgå læbestifter indeholder parabener - disse har været forbundet med brystkræft og reproduktive system sygdomme.