Wkadk

Hvordan finder man en sugar daddy

Et par nemme tips til at få dig en sugar daddy. let at følge og dens alle baseret på mine personlige erfaringer

Steps

Hvordan finder man en sugar daddy. Oversigt dit valg, så du ved, du ikke kommer ned en død sti.
Hvordan finder man en sugar daddy. Oversigt dit valg, så du ved, du ikke kommer ned en død sti.
 1. 1
  Oversigt dit valg, så du ved, du ikke kommer ned en død sti. Hvis han er klædt pænt det er en god indikation af, at han har penge. Nu, hvis han er iført en pæn kjole skjorte, han fik fra et stormagasin, han er sværere at træne så en mand iført siger Gucci. (Behøver ikke at være Gucci men hvis han ser dyrt, det er en bedre indikator for money.Seriously, mænd som regel ikke er opmærksomme på etiketter, medmindre de er homoseksuelle eller stables.) Enten måde, er det lettere at lokke penge ud af en rigere mand.
 2. 2
  Du skal også placere dig selv i, hvad flertallet af sugardaddy / sugarmamas søger efter. Er du yngre (tyverne)? Er man med rimelighed fysisk og facially attraktiv? Kan du nyde sex (ikke altid med din type)? Kan du give en »kæreste erfaring« til en, du har et venskab med, men ingen romantiske følelser for?
 3. 3
  Du bør også være i stand til at give en intellektuel stimulus. Blabbing om reality-tv og sladder klude ikke droppe det. Læs og drøft bøger, lære om politik eller visse historiske perioder. Lyt til klassisk musik, og forsøger at udvælge bestemte komponister, som du nyder. Gå til museer og tage i de forskellige kunst perioder, særlige kunstnere. Børst lidt op på sport i det mindste så du ikke synes at være voldsomt keder sig, hvis han diskuterer dem.
 4. 4
  At have en karriere, hvor flere sugardaddys / mamas skal mere lettere fundet er vigtigt, såsom at være en stripper, model eller andet karriere, hvor du kan komme i kontakt med mere velhavende mennesker.
 5. 5
  Prøv at finde ud af hans personlighed. Nu, hvad der er hans personlighed kan lide? Er han lagt tilbage? Er han arbejder meget? Er han synes ligesom den romantiske type? Du er nødt til at finde en mand, der er mere af en enspænder, der tilkommer ham arbejder så hårdt, da han var yngre. Nogen, der kan lide at have en god tid, men også er gammel nok til at have erfaring. Også ældre mænd er mindre tilbøjelige til at være spillere udover det punkt at have en sugar daddy er at få de dyreste gaver.
 6. 6
  Gør ham føle, at han betyder noget. Hvis du har plukket ud manden så skal du gøre ham føle, at han aldrig har gjort før. Ikke inklusive seksuelle handlinger, skal du behandle ham som en konge, men handle som det kommer naturligt, (hvis en mand virker som han ønsker at behandle dig som dronning det føles mere tilfredsstillende, end hvis han gør det, fordi han ved, at han bør) og lave søde små ting for ham. Cater til ham, men ikke gør det indlysende. underbevidstheden er nemmere at svaje. HVIS DU FÅR klyngende HAN VIL trække væk. Gør ham til at tænke om dig, når du forlader. han vil forkæle dig, hvis du gør ham til at føle som en konge.
 7. 7
  Husk manerer og høflighed. Når han køber dig noget (middag, blomster, tøj, selv noget lille), smiler meget sødt og sige tak. Demonstrer din taknemmelighed så han ved du sætter pris på hans generøsitet. Prøv at undgå at bande og altid øve gode bordskik.
 8. 8
  Være sikker. Når du kommer til det punkt, gaver, du ønsker at have sex med dem. (Sørg altid for de er iført et kondom, da dating en sugar daddy aldrig er en god idé, og fyre ikke være tro mod piger, de ikke dating så ikke fange noget, du ikke ønsker!)
 9. 9
  Styr soveværelset. Du skal gå ind i dette rum og gøre ham føle, at han tænder dig så meget. Dominerende, men ikke nøjeregnende. Lad ham nyde sig selv. Den sex handler ikke om dig! Eftergøre det, hvis du har til! Gaverne er, hvad han giver dig, ikke orgasmer.
 10. 10
  Vide, hvad du får dig selv ind damer. Det er sjovt, men det kan få rodet, hvis du ikke beskytter jer selv.