Wkadk

Hvordan til at give en pige den perfekte date

Her er et par tips til at hjælpe dig med at træffe hende gå amok!

Steps

Hvordan til at give en pige den perfekte date. Åbne døre for hende, og hvis du har en bil, skal du åbne den dør så godt.
Hvordan til at give en pige den perfekte date. Åbne døre for hende, og hvis du har en bil, skal du åbne den dør så godt.
 1. 1
  Åbne døre for hende, og hvis du har en bil, skal du åbne den dør så godt. Det viser hende at du respekterer hende og vil gøre hende føle sig speciel.
 2. 2
  Lad hende vælge det sted, medmindre hun ikke vil. I så fald har en idé klar som backup. Prøv ikke at vælge noget, du virkelig gerne huske, det handler om hende. Det behøver ikke at være dyrt, hun ønsker at lære dig at kende, bør det ikke være om tegnebogen, men ikke være en cheapskate enten.
 3. 3
  Gør ikke noget, hvor du vil få svedig eller rodet, kan det tage noget af det sjove ud af det. Du kommer til stil her-sorry guys, dette inkluderer alle rodet fødevarer "Åh mand ingen ribben!"
 4. 4
  Husk det `s en investering. Ja du betaler, men uanset hvad du punger ud er det værd.
 5. 5
  Find ud af hvad hun er interesseret i. Dette vil holde samtalen i gang, hvis du løber tør for ting at sige. For eksempel, hvis hun kan lide at danse, så måske spørge "Så hvordan bliver din dans hen?" eller noget af den samme.
 6. 6
  Kun gå så langt som hun ønsker at, ikke at tvinge dig selv på hende, det er bare forkert! Hvis hun bare ønsker at holde hænder, så det er fint. Tag det langsomt selv spillerne spiller lange spil. Hvad du ikke får i dag, at hun kan give dig i morgen, respekterer hende!
 7. 7
  Ros hende, fortæl hende at hun er smuk - ikke sexy! Ros hende personlighed (der aldrig gør ondt), men ikke overdrive det, eller du vil miste al oprigtighed. Henkastet droppe disse komplimenter i løbet af dato.
 8. 8
  Vær dig selv, bare en redigeret version. Hun kan ikke være så opsat på monstertrucks, som du eller få den underlige humor har du så gå let og afslører dig selv mere over tid for meget for hurtigt, kan give hende indtryk af, at du er for fremad.

Tips

 • Have det sjovt!
 • Slap af og lade tingene flyde. Men vær forsigtig med, hvad du siger, du ikke ønsker at gå om fornærmende hende, men hvis du gør, bare undskylde og komme videre. It `s den eneste vej ud af det-sige en hurtig" undskyld, min dårlige "og komme videre.
 • Hvis du har middag, undskylde dig gå til herretoilettet og tjek du ikke har fået noget at spise på dig eller på dine tænder. Piger ikke kysse fyre med gunk i deres tænder eller snavsede ansigter.
 • Du bør altid bære tyggegummi med dig - piger er mere tilbøjelige til at kysse en fyr med frisk ånde. Mints måske bedre, skyldes det faktum, at du ikke producere så meget spyt og din ikke vil ligne din savlen.
 • Vis hende, at du holder. Må ikke se gennem dine beskeder på din telefon, når hun taler til dig. Kig hende i øjnene og være opmærksom på, hvad hun siger. Kvinder elsker en fyr, der er høflig og fokuseret på hende.
 • Kig smuk for datoen: få en klipning, brusebad, vaske dit ansigt, pick tøj, match (ser smarte og afslappet altid fungerer), lugt nice (ikke drukner dig i noget, en lille spritz af noget er ok). Husk: Hvis du har en deodorant, der lugter, vil aftershave kollidere med det og gøre dig stinke. Og ingen sportstøj, medmindre du laver sport.
 • Vær dig selv-kvinder kan fortælle, når du bliver falsk (godt, ikke altid gudskelov), men det er lettere at være dig selv, end at opretholde en "net af løgne"