Wkadk

Sådan skeen nogen

Opkaldt efter den måde, skeer stak sammen, det krammer position maksimerer intimitet og komfort. Her er hvordan man skeen med en betydelig nogen.

Steps

Sådan skeen nogen. Etabler din skeen størrelse.
Sådan skeen nogen. Etabler din skeen størrelse.
 1. 1
  Etabler din skeen størrelse. I de fleste spooning holdninger, bliver du nødt til at udpege et "Lille" og en "Big" spoon:
  • The Little spoon: Det er typisk de mindre partner. Denne position er ofte betragtes emasculating, og sædvanligvis vil falde til det feminine partner.
  • The Big spoon: Dette vil ofte være den dominerende partner. Dette er typisk højere eller mere maskulin partner.
  • En hurtig test for at finde ud af hvilken skeen er den store spoon: hvem knus den anden partner, mens krammer bør være den store skeen. Disse rolle er ikke altid sort og hvid, vil ganske ofte store skeer nyder lejlighedsvis være den lille ske.
 2. 2
  Eksperimenter med hele køkkenet skuffen. Mens spooning er blot en grundlæggende handling krammer med to partnere, der er ingen undskyldning for en mangel i kreativitet! Her er blot et par typer af afprøvede og sande spoonings der har arbejdet for mange et par:
  • Classic spoon: Den "Big" skeen lægger på hans eller hendes side, og "Lille" skeen sætter hans eller hendes ryg til maven af "Big" spoon samtidig om på hans eller hendes side. Mens der er variationer af, hvad den nederste arm af "Big" skeen gør i denne position, er det godt accepteret i det spooning samfund, "Big" spoon øverste arm skal viklet rundt om taljen for "Lille" spoon. Se "Arm Placement" nedenfor for oplysninger om, hvad "Big" skeen kan gøre med hans eller hendes bund arm.
  • Den ol 'kugle og skeen: The Big skeen lægger på hans eller hendes side, og den lille skeen sætter hans eller hendes ryg til maven på den store skeen samtidig om på hans eller hendes side. Den lille skeen skal derefter krølle i en fosterstilling. The Big skeen skal derefter bruge hans eller hendes nederste arm til at strække bag ham eller hende at skabe et kors, med den øverste arm om på tværs af "Lille" spoon.
  • Big spoon og baby spoon: Den store skeen lægger på hans eller hendes side, og den lille skeen skal derefter krøller ind i en fosterstilling vender maven af Big skeen. The Big skeen skal derefter knus Lidt eller Baby skeen med begge arme.
  • Skeer i en skuffe: Den store skeen bør lægge på hans eller hendes ryg. Den "lille" skeen skal derefter lægge på toppen af ​​"store" spoon mave, med billedsiden nedad. For mere intimitet, prøv hugging hinanden.
  • Spork: Under den samme idé bag "Classic Spoon," Prøv sikringsanlæg begge skeer 'ben, så nederste ben af "Big" hviler på madrassen derefter "Lille" spoon bund ben, så den "store" spoon øverste ben, så Den "Lille" spoon øverste ben.
  • Upside-down y: Både den lille og den store skeen skal trykke ryggen til hinanden. Dette vil give mulighed for mere personlige rum (og frisk luft), mens det stadig giver "varme" på din partner.
 3. 3
  Skab det højre arm placering. Dette er en afgørende del for at skabe en varig spooning position. Dette ansvar normalt falder på "Big" spoon fordi det er sandsynligt hans eller hendes arm, der vil lide under konsekvenserne. Dårlig arm placering kan resultere i armen falde i søvn eller en manglende evne til at forlade spooning position.
  • T-rex arm sker, når to personer spooning på deres sider og "Big" skeen bund arm er fanget bag bagsiden af den "lille" skeen skabe en T-Rex armen (bøjet ved albuen) der har plads til ekspandere.
  • Army arm sker, når to mennesker er spooning på deres sider, og "Big" spoon bund arm er tvunget til at være lige ved deres side. Dette er ofte ubehageligt og skaber en barriere mellem den "store" spoon front og "Lille" spoon ryg, derfor faldende intimitet.
  • Superhelt arm sker, når to mennesker er spooning på deres sider, og "Big" spoon bund arm er tvunget til at forlænge straight-up, som om han eller hun var ved at flyve. Mens dette giver "Big" skeen til at sætte hans eller hendes arm under halsen af ​​"Lille" spoon stigende intimitet, kan dette hurtigt føre til en død arm og efterlader lidt plads til "store" spoon at undslippe.
  • Hugging arm sker, når to mennesker er spooning på deres sider, og "Big" spoon bund arm er viklet rundt om taljen af "Lille" spoon. Dette kan føre til det værst tænkelige scenario: Big spoon arm falder i søvn og Little skeen er for behageligt at vågne op og befri "Big" spoon arm. Amputation er da den eneste måde at bryde fri uden at vække din partner. Hvis du forsøger at flygte, prøve at forklare, hvorfor du vågnede din partner uden at lyde egoistisk (Hint: Det kommer ikke til at ske).
 4. 4
  Hvis du ikke kan holde varmen, komme ud af køkkenet (uden at fornærme din partner). Forlader de krammer stilling pauser eller "ender" den intimitet i øjeblikket. Trækker sig ud af position, derfor skal gøres på en diplomatisk måde.
  • Fake det, så du ikke såre deres følelser. Brug en falsk gabe eller en afslappet sleep "grynt" for at fastslå, at du er "gør dette i din søvn." Dette vil fastslå, at du gør dette ", mens sovende", og ikke fordi de er en dårlig ske. Dette vil skåne deres følelser, og forhindre enhver konfrontation. Når du opretter din flugt støj, skal du sørge for at fortsætte med at bruge den, før og efter du flygte og derefter med jævne mellemrum. Det hedder oprettelse af din baseline og det kommer til at gøre dette til en hel masse mere overbevisende.
  • Gør et lem blok. Målet er at være i stand til at rulle ud af position. Det betyder, at du får brug for en klar flugtrute, der involverer så lille indsats som muligt - du gør dette i din søvn først fjerne eventuelle arme eller ben ved enten.:
   • Flyt langsomt lemmer selv uden at vække dem. Hvis du vil flytte en lemmer uden din partner bemærke, dens vil være en enkelt langsom og metodisk bevægelse. Dette kommer til at skal gøres med lukkede øjne. Hvis den anden person fanger dig i den handling, lege "i søvn."
   • Oprettelse af en ubehagelig situation for din partner, der gør ham eller hende træk, lemmer. Hvis du oplever problemer med at være i stand til at bevæge en arm eller ben, eller Gud forbyde, er den nederste skeen i en position, det vil være bedst, at du gør din partner så ubehageligt som muligt. Så når han eller hun bevæger sig, er du skyld-fri.
  • Hurtigt rulle ud. Rul over til en åben plads i sengen ved tucking alle dine lemmer så tæt på kroppen som muligt og derefter "rulle" i én bevægelse til det frie rum. Dette er en forpligtelse. Når du begynder at rulle, kan du ikke afbryde missionen. Dette er en rød-flag, at du er vågen. Dette vil gøre det yderst klart, at trin et og to var målrettet, og at du prøvede bryde "intimitet", som spooning sigte på at indføre.
  • Bliv nomineret til en Oscar. Når du er fri i dit eget personlige rum, bekræfter, at din "escape" var et uheld, og gjort, fordi du er en distræt sovekabine (du aldrig ville have efterladt på formål). Prøv at bruge din baseline fra trin et, eller endda flytte din arm til at hvile i nærheden af ​​eller på din partner. Det er ligesom at afvise nogen ved at sige "det er ikke dig, det er mig," de kender dens en halvhjertet gestus, men han eller hun vil sætte pris på du er det mindste forsøger at være rart om det.
  • Hvis alt andet fejler, bare vække dem og forklare du nødt til at re-justere. Muligvis kan du nu nødt til at læse Hvordan at komme over en pause op.

Tips

 • Prøv ikke at trække vejret tungt. Intet er mere uinteressante, når spooning end at have nogen pustende i øret.
 • Sørg for at du lugter godt. Du ønsker ikke din partner til at synes, du lugter dårligt.
 • Hvis du forsøger at være intime og bud med den person, du spooning, prøv at kysse toppen af ​​hans / hendes hals.
 • Hvis du er en pige, så sørg for at binde dit hår op, når at blive den lille spoon - det store skeen ikke ønsker hår i deres ansigt og mund!
 • Prøv at gnide cirkler eller massere den del af din partner, at du er rørende.