Wkadk

Hvordan til at fortælle nogen, du løj

Fortælle nogen noget, som de ikke ønsker at høre, eller fortælle dem om noget, du gjorde kan være en af ​​de sværeste ting, du kan gøre. Dog udfylde dette kan være yderst givende og frigøre for alle parter.

Steps

Hvordan til at fortælle nogen, du løj. Hvis din sandhed er særligt ødelæggende eller den anden part synes let forstyrret, kan det være nyttigt at mødes i et neutralt sted.
Hvordan til at fortælle nogen, du løj. Hvis din sandhed er særligt ødelæggende eller den anden part synes let forstyrret, kan det være nyttigt at mødes i et neutralt sted.
 1. 1
  Hvis din sandhed er særligt ødelæggende eller den anden part synes let forstyrret, kan det være nyttigt at mødes i et neutralt sted. Hvorfor ikke mødes ned på gaden for en kop kaffe, eller i en boghandel eller på en restaurant? Indstillingen vil holde nogens følelser bliver for opvarmet.
 2. 2
  Vent, indtil du sidder, ligger, og behagelig at starte din samtale. For eksempel siger ikke "Jeg vil vædde du spekulerer hvorfor jeg spurgte dig her", mens du stadig venter i linje for din kaffe.
 3. 3
  Start samtalen med noget, der virkelig fra dit hjerte. Det være sig: "Jeg bad dig om at komme her med mig, fordi der er noget, jeg skal fortælle dig, og jeg følte dårlig skjule det fra dig" eller "Der er noget jeg synes du skal vide." Ærlighed blødgør NOGEN slag. Fra mindre indiskretion til utroskab, virkelig fuldstændig og total ærlighed hjælper.
 4. 4
  Du kan fortsætte med at påpege, at mens mange mennesker er uærlige med hinanden, man kunne simpelthen ikke leve dit liv på den måde, fordi din obligation, forhold, eller tillid til den anden part var for vigtigt for dig.
 5. 5
  Efter dette tidspunkt, vil den anden part, der sandsynligvis føler temmelig nervøse, så hurtigt gå videre til næste trin, som er...
 6. 6
  Sig sandheden. "Jeg løj for dig om mit tidligere job erfaring", "skjulte jeg fra dig, at jeg har brugt min bonus penge til at spille", "skjulte jeg fra dig, at jeg har talt med min ex" uanset din bekendelse er.
 7. 7
  Hurtigt følge det op med, hvordan du føler dig om din indiskretion. "Jeg føler forfærdeligt for at skjule det fra dig."
 8. 8
  Hvis det er relevant, belønne den anden parts intuition ved at styrke, at du har bemærket de var tvivle dig. "Jeg ved, du havde din mistanke, at..." eller "Jeg ved, at du vidste der var noget op".
 9. 9
  Fortæl den anden part, hvorfor du følte sig tvunget til at skjule, hvad du gjorde. Om det var en del af dig, at du ikke er stolt af, men kan ikke rense eller en momentan fordrukken fejl, er du nødt til at være ærlige.
 10. 10
  Undskylder igen. Forstå, at hvis deres reaktion er meget negativ, det er den chance du har taget, når du har besluttet at lyve.
 11. 11
  Fortæl den anden part (før de spørger, om muligt), som du har lidt nok, mens skjule denne indledende hemmelighed fra dem, og at ingen sådan uærlighed vil ske igen.
 12. 12
  Hvis det er noget, der skete for længe siden, er der andre ting, du skal tage først. Bring det op et par dage før du ønsker at gøre bekendelse, og se, hvor dårligt de reagere. Hvis deres reaktion er forfærdelig, fortælle dem så hurtigt som muligt. Hvis de ikke synes at reagere helt så dårligt, skal du følge ovenstående trin, på et ret adstadigt tempo, men gør det inden for en uge.

Tips

 • Bevare roen. Må ikke blive vred, hvis den anden part gør. Prøv at holde situationen så rolig som muligt. Det vil gavne alle involverede.
 • Indrøm løgne og indiskretion så tidligt som du overhovedet kan. Niveauet af tillid i dit forhold med den anden part vil blive påvirket enten måde, men det er en generel tommelfingerregel, at "tidligere, jo bedre".
 • Folk, der ligger tendens til at undgå sammentrækninger, som ikke ville, ikke ville har, * osv.
 • Hvis du ikke har en chance for at tale personligt meget, skrive, hvad du vil sige. Derefter skrive et brev, om en side lang, forklarer detaljer om, hvorfor du løjet, hvorfor du gjorde hvad du gjorde, og bede om deres tilgivelse. Så næste gang du ser den person, trække dem til side, og uden at 'Fess op til, hvad du gjorde / løjet om. Fortæl dem, at du er enormt ked af det, og at du har dine grunde, men de alle lyder som undskyldninger, når du siger dem højt. På dette tidspunkt, giver brevet, og sige, at hvis de ønsker at vide, hvorfor du gjorde det, kan de læse brevet. Apologize igen, og håbe på det bedste.
 • Hvis løgnen var noget du fortalte dem for lang tid siden, og har fået mere intim med dem siden da, skal du ikke være bange. Chancerne er, så længe det ikke er noget livsændrende fx "Jeg løj for dig, jeg faktisk far til et barn allerede... Jeg er ikke en jomfru som jeg sagde", vil de tage det nemt. Tro mig, alle ved hvor svært det er at "Fess op til noget, du løj om, og chancerne er, hvis de er værd at have omkring de vil tilgive dig.
 • Aldrig forsøge at bebrejde en anden for dine løgne. Accepter skylden helt og tage konsekvenserne.

Advarsler

 • Må ikke afsløre enorme løgne i flere trin. For eksempel et barn, hvis du har brug for at afsløre din ægtefælle, at du har været snyd på ham / hende, og der er på vej som følge heraf, ikke starte med den lille bekendelse af "Jeg kyssede en person", og arbejde dig op derfra. trinvist Sandheden er imidlertid savage, er altid det bedste for alle involverede.