Wkadk

Hvordan man kan stoppe sammenligne dig selv med andre

Vi er alle forskellige men vi har en tendens til at sammenligne os med andre. Det er menneskets natur, og samtidig lære fra andre, er en vigtig del af kritiske beslutningstagning, hvis den anvendes til at forstærke en urealistisk eller negativt selvbillede kan det være en usund vane at komme ind.

Steps

Hvordan man kan stoppe sammenligne dig selv med andre. Erkend, at sammenligne dig selv med andre er en dårlig vane.
Hvordan man kan stoppe sammenligne dig selv med andre. Erkend, at sammenligne dig selv med andre er en dårlig vane.
 1. 1
  Erkend, at sammenligne dig selv med andre er en dårlig vane. Samfundet ofte projicerer fejlfri hud, store øjne, fyldige læber, lille næse, rene hvide tænder, glat og skinnende hår, kurvede krop og designer tøj til kvinder, og de ​​portrætterer dem som værende glade. De skildrer høje mænd med fejlfri hud, seks pakker, og designer tøj med masser af kvinder, og de definere, at det er det, der gør en mand glad. Samfundet er yderst vellykket i at kunne hjernevaske folk til at tro, at de skulle se en bestemt måde, handle på en bestemt måde, være en vis person, når de i virkeligheden hver eneste af os er anderledes. Hvad samfundet gør, er kategorisere mennesker, og de vil have dig til at tro, at du har færre rettigheder til at være glade, fordi du ikke passer en idealistisk livsstil. Derfor er masser af mænd og kvinder ty til plastikkirurgi, skjule sig væk fra samfundet, og vokse op i den tro, at der er noget galt med dem. Sammenligne dig selv til andre, især berømtheder, er en fin måde at smide dit selvværd ned i afløbet, da der altid vil være dem, der er "bedre" end dig, og dem, der er "værre" end dig. I sidste ende vil du højst sandsynligt ende med at ønske du var anderledes med tanker af værdiløshed. Det tager dig ingenting, spilder en masse tid, og sætter dig i en psykologisk forfærdeligt sted.
 2. 2
  Indse, at alle er forskellige, fordi vi er. Mennesker er født til at være anderledes, ikke to af os er de samme. Vi har forskellige tankegange, vi fortolker tingene anderledes, vi har forskellige erfaringer, føler vi forskellige følelser. Selv enæggede tvillinger er forskellige fra hinanden. Vi har alle altid vil have plads til forbedringer, ingen er fejlfri, uanset om det er på ydersiden eller på indersiden. Så meget som nogle mennesker måske ønsker at tro andet, ingen er perfekt. Det ville være klogt at stoppe lade folk komme til dig, og være åben og klar over, hvad du gør for at andre. Noget du kan gøre, er at begynde at tænke, hvor forskellige de er fra dig.
 3. 3
  Stoppe med at være bange for at være sig selv. Uanset størrelse, gør farve, religion, køn, race eller seksuel orientering, ikke være bange for at være dig selv. Ingen, men du har ret til at diktere, hvad du gør, hvad du synes, og hvad du mener i. Der er kun én dig, ingen har flere rettigheder over en anden person til at leve. Alle kommer ind i verden på samme måde, vi alle alder, føler, analysere og i sidste ende dø, så ingen er mere speciel end en anden. Vi er alle forskellige. Hvis du har glemt, hvem du er, finde dig selv igen.
 4. 4
  Tilgiv og lære. Lær at erkende, at holde en nag kun binder dig ned fra, hvad du virkelig vil have ud af livet. Løsne knuden, og sæt dig selv fri. Bedre endnu, analysere og lære, hvad der rent faktisk såre dig, og forhindre det i at ske igen i fremtiden.
 5. 5
  Lær at håndtere forandringer og omfavne det.
 6. 6
  Uanset hvad der gør dig glad, uanset flyder din båd. Hvis du føler du har brug for selvstændig forbedring og har sat dig et opnåeligt mål, gå til den. Hvis du mener, at du virkelig har brug for forandring, så gør det nu. Vær sikker på, at du gør det, fordi det vil gøre dig gladere, snarere end imponerende en anden. For eksempel, stop bande, hvis det gør du føler dig bedre. Lær at meditere. Begynde at hjælpe andre. Lære en ny færdighed. Forbedre din læsehastighed. Lær at skrive poetisk, arbejde mod en bedre kvalitet, være pænere til nogen, så prøv at være mere udadvendt, uddanne dig til at køre hurtigere, lære at bære makeup bedre, finde tøj, der vil passe din ramme, være en bedre Google bidragyder, arbejde hårdere hen imod at forfremmelse, lære bedre at styre din tid, ændrer din vane med at være en perfektionist, etc. Gør det, fordi du føler dig godt om det, ikke fordi du føler dig dårligt om dig selv. Dette er dit liv.

Tips

 • Det er bedre at være den oprindelige dig end at være en kopi af en anden.
 • Din er smukke bare den måde, du er, at du ikke behøver at ændre noget, bare tanken om, at du ikke er god nok.
 • Lær af dine erfaringer.
 • Hvis du nogensinde har følt lyst til at give op på livet, men kom tilbage fra den tanke, er det fordi du har håb i dig. Hold fast det håb. Altid har håb i uanset hvad du gør, uanset hvor du er.
 • Lær at være tålmodig og acceptere med andre. Dette kan tage en masse træning at gøre, men i det lange løb vil det være til gavn for alle.
 • Nogle ting kan gøres og ændres natten over, andre ting kan ikke være. Vaner for eksempel, kan være yderst vanskeligt at falde. Må ikke blive afskrækket. Sammenligne dig selv til andre er en dårlig vane en masse mennesker har. Det kan tage lidt tid at ændre. Må ikke give op. Tænk over det på denne måde, hvis du ikke nogensinde give op, kan du aldrig svigte.
 • Må ikke være bange for at sætte dig selv først. Du har behov, også. Pas på dig selv. Hvis du har en tendens til at bøje tilbageskridt for andre, læse Sådan stoppe med at være en folk pleaser, og Hvordan til at overvinde martyr syndrom.
 • Hvis du nogensinde bare så vred eller deprimeret eller frustreret. Drop uanset hvad du laver, og gå til en kort sigt. Du kan blive overrasket over, hvor forskelligt dine tanker er bagefter!
 • Hvis du ikke har en solid måde endnu, finde en måde at udleje din vrede, frustrationer, skuffelser og bekymringer, en måde, som du kan stole på - såsom at holde en dagbog, hvilket gør en blog, indvejningen løfte, lave musik, tale eller skrive om det med nogen, du stoler på.
 • Det er bedre at gøre det nu end tænker tilbage engang i fremtiden og spørge dig selv, "hvad nu hvis?". Det er bedre at komme til skade, så komme fra det end at skulle acceptere, at du levede et meget kedeligt liv, indse, at du var den, der holdt dig tilbage.
 • Du kan aldrig være for gammel til at drømme, og det er aldrig for sent at opnå din drøm, den ene eller anden måde.
 • Erkend, at nogle metoder kan arbejde for mange andre, men ikke for dig. Når dette sker, skal du ikke holde op. Holde søger.
 • Lav nogle fælles venner.

Advarsler

 • Lad ikke andre mennesker til at sammenligne dig med andre, enten.
 • Må ikke opfordre andre, hvis du ikke ønsker at høre det. Må ikke gøre nar af dig selv, mens andre kan begynde at tænke det er acceptabelt at gøre grin med dig.
 • Hold dig i højt humør, som vil hjælpe dig til at gå længere ned ad vejen i stedet for at sammenligne dig selv med andre og opholder sig ned
 • Må ikke ophobes unødvendigt pres. Lad andre gøre deres del også. Hvis de ikke gør, gør dem. Hvis de ikke vil, bare lad det være. Hvis du har for mange ansvarsområder, chancer er du vil ikke være i stand til at udrette, hvad du virkelig vil, eller endda nødt til at.
 • Slå dig op er spild af tid, energi og selvværd.