Wkadk

Hvordan til at holde i din agterstavn i pinlige situationer

Nogle gange er det nødvendigt at holde i din poop når du er i offentlige situationer. Sig på sommerlejr eller opholder sig på en eller andens hus, eller når du er omkring store grupper af venner. Eller når du har alle til at dele den samme badeværelse med en milliard andre mennesker. Men når naturen kalder... vi fik et par tricks til at holde agterstavn pæn og gemt væk, så det ikke volde dig nogen problemer.

Steps

Hvordan til at holde i din agterstavn i pinlige situationer. Må ikke overthink det.
Hvordan til at holde i din agterstavn i pinlige situationer. Må ikke overthink det.
 1. 1
  Må ikke overthink det. Du skal være cool. Hvis du tænker på din afføring hele tiden så er det bare nok gøre det sværere. Tag det roligt.
 2. 2
  Prøv at sørge for ikke at spise masser af kød, uanset hvor du er - det gør dine prutter rigtig ildelugtende og agterstavn får sure, hvilket gør det sværere at holde det på.
 3. 3
  Når du føler trang til at lade naturen gå sin gang, stramme glutes. Kom i særlige stilling - uanset hvad kan arbejde for dig - så ideelt agterstavn følelsen går væk i 1-2 minutter.
 4. 4
  Kom op med distraherende tanker. Ligesom en killing kærlig og krammer dig.. Intet sjovt eller du kan have en reel ulykke i dine bukser.
 5. 5
  Gå et privat. Hvis du tilfældigvis ikke være i stand til at kontrollere det... få op midt om natten, og lad din virksomhed ud af, hvor ingen kan lugte det. Du skal sørge for at der er toiletpapir i der også ellers bliver det ballade.
 6. 6
  Og frem for alt holde din værdighed og roligt.
 7. 7
  Tænk på den person, du elsker. Du ville ikke ønsker at have en ulykke foran dem! Så koncentrerer virkelig hårdt på at komme til et toilet ASAP!

Tips

 • Må ikke prutter som kan forårsage poo til at komme ud ved et uheld, eller det kan gøre dig tanker om trangen til at poo.
 • Må ikke praktiserer dette for lange perioder, kan det føre til alvorlige helbredsproblemer!
 • Hvis du absolut nødt til at gå, skylles så hurtigt som muligt. Jo længere du tage at skylle toilettet jo mere badeværelse vil stinke.
 • Frem for alt, ikke prutte.
 • Når du kommer på toilettet, skal du placere et lag af toiletpapir inde i skålen, det gør landing meget mere støjsvage og det ikke få loo vand på din bunden
 • Forsøg ikke at vente på en situation opstå, hvor toilettet er gratis, være proaktiv og slippe af med det, når du absolut skal.
 • Vær forberedt. Carry mini luftfriskere med dig.
 • Prøv at finde den mest privat badeværelse muligt: ​​på dit hus, en undskyldning for at gå ovenpå gøre (f.eks "Jeg ønsker at børste mine tænder" eller "Jeg må få fat i noget fra ovenpå") i det offentlige, for at finde en særskilt prøve [ kørestolsbrugere, men tjek, at ingen vil bruge det først!] badeværelse.
 • Sidder virkelig hjælper!
 • Medbring magasiner, Kleenex, eller en lille rulle toiletpapir i din rygsæk, rygsæk eller taske, så du kan bruge det til toiletpapir i et dilemma.

Advarsler

 • Øve denne kunst for ofte kan forårsage kolon problemer og oppustethed.