Wkadk

Sådan spiller footsie

Footsie er en intim og legende måde at. Det er normalt gøres hemmeligt, når andre er rundt, hvilket gør det lidt ekstra fræk og sjov. Her er nogle skridt til at indlede og spille footsie.

Steps

Sådan spiller footsie. Vælg en partner.
Sådan spiller footsie. Vælg en partner.
 1. 1
  Vælg en partner. Det bør være en person, du allerede har flirtet med (og som har flirtet tilbage). Hvis du forsøger at afspille footsie med nogen, der ikke er interesseret i dig, vil han eller hun undgå at spille sammen eller fortælle dig at stoppe. Vælg med omhu og spare dig selv forlegenhed.
 2. 2
  Være diskret. Footsie er ikke sjovt, hvis alle ved, hvad du laver. Sørg for at du kan nå den anden persons fødder, uden at snuble over tæerne af uønskede tilskuere. Så stille og roligt glide en af ​​skoene (ved hjælp af din anden fod til at glide skoen fra, hvis det er nødvendigt).
 3. 3
  Indled kontakt. Tryk eller skub den anden persons fod let og legende, og derefter trække væk. Gør det bare én gang og se reaktionen. Hvis han eller hun trækker deres fødder hurtigt uden for rækkevidde, stoppe. Hvis han eller hun ser sig omkring og siger "Hvem bare skubbet min fod?" i en irriteret eller ked tone, stop. Hvis han eller hun ikke opdager / ser forvirret, gør en subtil "over bordet" kontakt. Giv en lille kys eller give en sød, legesyg eller blide smil. Prøv ikke at gøre smilet undskyldende selv. De vil synes, det var en ulykke. Hvis du er heldig selv, vil han eller hun være modtagelige. Derefter bør du trykke på dem langsommere og dvæle lidt. Træk derefter væk og vente på ham eller hende til at komme efter din fod.
 4. 4
  Hold det sjovt. Footsie skal være en blid og legende måde at flirte. Prøv let kører kørt foden op til den anden persons kalv og knæ, derefter ned igen. Massere hans eller hendes ankel med det ene af din mund, eller lås ankler (twist din ankel rundt deres). Gør øjenkontakt og.
 5. 5
  Ophold snigende. Hvis du er nødt til at stoppe med at spille footsie pludselig smide et kys eller et smil på den anden person at lade dem vide, det er ikke deres skyld. Hvis du er i en stor gruppe, så sørg for du har dine fødder tilbage i dine sko og strømper i tide til at komme op med alle andre, når det er tid til at gå.

Tips

 • Se personens kropssprog for at se, om de er modtagelige.
 • Prøv nogle over-the-table drillerier. Hvis personen synes distraheret, foregive du ved ikke hvorfor og sige "Du ser lidt distraheret. Hvordan kommer?" Den person vil formentlig føle sig lidt flov, fordi de ikke ønsker at fortælle alle andre ved bordet, at du to spiller footsie, og det er en del af det sjove!
 • Nogle gange, folk er meget kildne, hvilket kan gøre at spille footsie endnu sjovere. Vær forsigtig med ikke at kildre dem så meget, at de stød og ramte deres knæ på bordet eller noget lignende. Være blid!
 • Hvis footsie går godt, kan du bruge dine tæer til pin den anden persons sokker på gulvet, tage dem ud og kildre hans eller hendes nøgne såler med tæerne.

Advarsler

 • Aldrig tale om at have lige spillet footsie. Det er en uudtalt form for flirt bedst nydes uden diskussion.
 • Hvis du har fodsvamp eller har ikke for nylig bad, skal du sørge for at holde dine sokker på.