Wkadk

Hvordan til at fortælle din knuse du kan lide dem

Kan du lide nogen, men ved ikke, hvordan at fortælle dem?

Steps

Hvordan til at fortælle din knuse du kan lide dem. Fortæl dem, at du er nødt til at tale med dem, og at det er vigtigt.
Hvordan til at fortælle din knuse du kan lide dem. Fortæl dem, at du er nødt til at tale med dem, og at det er vigtigt.
 1. 1
  Kjole komfortabelt så du kan trække vejret, og du vil ikke sveder eller besvimer. Må ikke bære noget for afslørende eller en fancy, ubehagelig outfit. På den måde din knuse mener ikke, det er for.
 2. 2
  Få ham eller hende alene. Det ville være pinligt, hvis du blev afvist foran mange mennesker eller dine.
 3. 3
  Sørg for, at du ikke sætte på en mærkelig, kærlig ansigt, bare være dig selv!
 4. 4
  Fortæl dem, at du er nødt til at tale med dem, og at det er vigtigt.
 5. 5
  Hvis de allerede er, så fortæl dem noget lignende, "Jeg elsker virkelig vores venskab, men jeg tænkte på om du ønsker at prøve noget mere..?"
 6. 6
  Hvis det er nogen, du ikke kender alt for godt, eller lige har mødt, kompliment dem.
 7. 7
  Hvis du bliver afvist, bare tage det naturligt, og prøv at komme videre. Prøv ikke at presse dem, eller flippe ud.
 8. 8
  Hvis du bliver afvist, ikke undgå ham / hende. Du kan blive flov over for et stykke tid, og tingene vil sandsynligvis være lidt akavet mellem jer to i første omgang. Lad dem vide, at du er over det (selvom du ikke), og at du er tilfreds med bare at være venner
 9. 9
  Sørg ingen afbrydelser sker, vil de ødelægge det øjeblik!
 10. 10
  Hvis din knuse fortæller en masse andre mennesker om, hvad der skete, ikke bekymre dig om det! Hvis det bliver lidt ud af hånden, så prøv at skifte emne, eller undgå det. Folk vil glemme alt om det i en uge eller to uger.
 11. 11
  Sørg for, at alt lyder og er ægte. Prøv ikke at være genert foran ham / hende. Sig: "Please ikke fortælle nogen, at jeg kan lide dig" eller noget lignende, da de vil se, at det betyder noget for dig. Hvis de blab, så de er bare ikke værd at smag!

Tips

 • Bevar roen og være sikker!
 • Prøv ikke at nedværdigelse dine ord - du ønsker at sende et klart budskab til din crush.
 • Hvis du rødme en masse, så fortvivl ikke, eller forsøge at skjule det. Bare vejret dybt og stirre din knuse lige i øjet.
 • Hvis du er nervøs, så prøv ikke at vise det ved ikke at have en alt for straight ansigt og ikke at smile for meget.
 • Sørg for at du kan lide ham / hende nok til at bede ham / hende. Hvis du ikke gør det, så få at vide ham / hende bedre, før du foretager et valg..
 • Må ikke sætte masser af make-up på eller lægge på din foretrukne outfit på netop til denne lejlighed, fordi det hele kunne gå galt.
 • Sørg for at du kan lide ham eller hende, og ikke går udelukkende til udseende, eller fordi alle dine venner har kærester allerede. Tjek Google , hvis du har et crush på en fyr for mere information om, hvis du virkelig gerne den person.
 • Få tilpas i dit miljø. Hvis du ikke er gå et andet sted med dem.
 • Hvis du er genert, gå videre og kommunikere med noter eller instant messenger, selvom det ikke er så personlig som ansigt til ansigt, vil han eller hun ikke være i stand til at fornemme din nervøsitet på denne måde.
 • Hvis du ønsker at være romantisk, eller du er ikke særlig god i akavede situationer, så prøv at skrive en kærlighed note. Sæt dine følelser for ham eller hende på det, så glider det i hans / hendes skab eller et sted, han / hun vil se det.
 • Hvis der sker noget slemt, grine det ud.
 • Hvis du ikke er komfortabel at fortælle ham, så spørg en af ​​dine nærmeste venner for at fortælle ham for dig, eller du kan altid tekst ham.
 • Hvis der sker noget slemt, (tidl.: han siger, nej) kan du altid sige, at du kun var sjov, og at det var en joke. Dette kunne dog give bagslag grueligt!

Advarsler

 • Hvis du bliver slået ned af nogen, ikke umiddelbart bede en anden person, især en ven af denne person, du lige fik slået ned af.
 • Hvis han ikke vil have dig, finde en ny crush! Må ikke bruge resten af ​​dit liv ked!
 • Må ikke bruge utallige timer bagefter gråd og fortæller dig selv, "Han var den eneste for mig." Det kan synes hårdt, men du vil komme over dem med masser af hjælp fra familie, venner og de andre små glæder i levende. Det tager bare tid.
 • Aldrig falde for din bedste vens ex medmindre han eller hun siger, det er okay, og at din ven ikke får gal.
 • Glem ikke, at alt vil være fint, selv om han ikke vil have dig, hænge ud med dine venner og du vil glemme denne begivenhed hurtigere.