Wkadk

Hvordan til at tale dine forældre til at lade du har flere piercinger

Nogle forældre vil være tilbageholdende med at lade dig få gennemboret op. Men hvis du går om tingene på den rigtige måde, vil de komme rundt.

Steps

Hvordan til at tale dine forældre til at lade du har flere piercinger. Være afslappet om det.
Hvordan til at tale dine forældre til at lade du har flere piercinger. Være afslappet om det.
 1. 1
  Være afslappet om det. Bring emnet op henkastet, ligesom på en familie middag. For eksempel noget som siger, "Hey mom, kan du overføre ærter? Af den måde, er de nye øreringe? Taler om, som jeg kan få en anden hul i mit øre?" Hvis du sætter det op i forbifarten, vil det ikke virke som så meget af en big deal for dine forældre.
 2. 2
  Vent på nej. Være parat, fordi du sandsynligvis vil få et øje roll eller en straight-up "nej". Sørg for at du forventer dine forældre til at sige "nej", så på den måde har du en backup plan. Hvis de siger ja, være lykkeligt overrasket.
 3. 3
  Fortæl dem hvorfor du ønsker det. Bare at sige "Jeg vil have en piercing" ikke kommer til at få dig meget langt. Forklar dine forældre, hvorfor du vil have en piercing. Påpeg, at du er ung nu, og skal have mulighed for at prøve nye ting og finde ud af, hvem du virkelig er. Fortæl dem du elsker udseendet af dem, dens meget moderne, du ønsker at prøve det, før du nødt til at overveje dress code for en karriere, eller fortælle dem, at det er din måde at udtrykke dig selv og vise, hvem du virkelig er.
 4. 4
  Arbejde på én forælder ad gangen. Hvis dine forældre bare ikke have hele piercing ting, prøve og få en af ​​dine forældre til at se din side af historien. Du bør nok vælge den mere easy-going forælder. Når du har overbevist dem om at se din side af historien, kan de hjælpe dig overbevise den anden forælder.
 5. 5
  Brug sætninger, der er svært for dine forældre at skændes om. For eksempel:
  • "Jeg ønsker at være mig selv, jeg er ligeglad, hvad folk tænker om mig."
  • "Jeg voksede op, og føler, at jeg har brug for at udtrykke mig."
  • "Det vil gøre mig til at føle som om jeg virkelig er ved at blive belønnet for de gode ting, jeg gør."
  • "Jeg vil aldrig bære det, når jeg er i huset." - Det sidste er fint, hvis du ikke er forpligtet til at have dem i hele tiden.
 6. 6
  Sætning det rigtige. Kig efter nøgleord, der vil hjælpe overbevise dine forældre om at få gennemboret. Brug ord som behage, hjælp vil selv, mig, jeg, gratis, dekorere, personlighed, udtrykke, hvem jeg er, osv. Bare vær forsigtig med ikke at bruge dem for meget og få super-repetitive.
 7. 7
  Gør det synes, som om at få en piercing er en kunstform. Faktisk ikke bruge ord som 'pierce' for meget, brug dekorere, brug ikke 'ørering «brug ornament, brug ikke' ligesom ', brug' Kærlighed ', som om det var din favorit hobby.
 8. 8
  Må ikke opdrage dine venner. Et af de værste og mest umodne ting du kan gøre, er at sige "Men Jane har piercinger, hvorfor kan jeg ikke?".
 9. 9
  Undgå at få alt for vred på dine forældre. De vil ikke ændre deres sind, hvis du råber ad dem. Dette vil vise en stor mangel på modenhed.
 10. 10
  Diskuter det med dine forældre. Diskuter de grunde, du ønsker at få flere piercinger og være parat til at besvare spørgsmål som "Hvad er fordelene ved at få det?". Sørg for at give gode og overbevisende grunde.
 11. 11
  Praksis! Øv, hvad du vil sige lige før du spørger. Hvis du ønsker, skriv det ned og huske det, men ikke sidde der og aflæs et papir, det ser for indøvet. Bare have en god idé om, hvad du vil sige, så du ikke får off-topic eller distraheret.
 12. 12
  Research. Jo mere du ved om de piercinger du ønsker, jo bedre. Dine forældre vil se, at du ved præcis, hvad du ønsker, og vil se du er meget moden. Også den mere du ved om piercing du ønsker, jo mere vil du vide, hvis du virkelig ønsker det sikkert, eller hvis det ikke er den rigtige piercing for dig.
 13. 13
  Brug dine egne penge. Hvis du kan, skal du finde ud af prisen på piercing, du ønsker, skal du gemme dine penge, og tilbyder at betale for det selv.
 14. 14
  Være sikker. En stor bekymring for forældre er at have deres børn bliver gennemboret ved usikre steder med certificerede piercere. Kig på certificerede piercere i dit område og finde ud af hvor du ønsker at få gennemboret. De billigste steder er normalt ikke den bedste løsning.
 15. 15
  Vær villig til at tale og indgå kompromiser. Hvis dine forældre siger nej, diskutere med dem, hvorfor de ikke er fortrolig med det, og prøv at finde nogle mellemvej: For eksempel kunne du have en anden hul i hvert øre i stedet for en næse ring. Hvis du er moden om det og vise, at du er villig til at overveje deres bekymringer, kan de være mere åbne for diskussion.
 16. 16
  Fortæl dem i hvilken alder de havde deres ører moler. Vær meget forsigtig med, hvad du siger synes om det! Spørg ikke hver dag. De kan sige nej

Tips

 • Kend dine forældre, og deres stemninger og reagere i overensstemmelse hermed.
 • Giv aldrig op! Det kan tage seks måneder til at tale dine forældre [s] til at lade dig få en piercing.
 • Hvis de siger nej, kan du sige "Kan du tænke over det?"
 • Spørg høfligt
 • One-on-one møder er gode, selv hvis det ikke er en mulighed, en køretur eller under morgenmaden er et godt tidspunkt, det gør dem til at tænke det igennem resten af ​​dagen.
 • Hvis dine forældre siger nej med den begrundelse, at de ikke kan lide piercinger personligt tilbyde at bære klare smykker eller tage dem ud, når derhjemme / omkring din familie og så bære synlige smykker, når du er sammen med venner.
 • Hvis du ikke hører, ikke tale tilbage, men måske droppe en sætning som "Jeg er ked af du ikke føler som jeg gør."
 • Hvis du har en tante eller onkel, der er i piercinger, prøve at få dem til at tale dine forældre ind i det.
 • Bede om det som en belønning for at få gode karakterer, laver dine pligter mv eller som en fødselsdag / julegave.
 • Sommetider forældre er ikke så afslappet om piercinger, fordi i deres dag, det var en ting, at "dårlige børn" havde. Gøre alt i din ret til at lade dem vide, at tiderne har ændret sig.
 • Hvis dine forældre ikke er bekendt med piercinger, og det gør dem usikre tage dem at få det gjort med dig eller få dem til at tjekke stedet på forhånd.
 • Husk, at når du fylder 18 (16 i UK) dine forældre ikke kan styre, hvor mange piercinger, du bør og ikke få, så hvis de siger nej, bare vent et par år.
 • Det kan virkelig sutte, men hvis dine forældre siger nej så er der virkelig ikke meget du kan gøre, men accepterer det, og vent til du er ældre.
 • Få søskende om bord.
 • En god idé er at starte med piercinger, der ikke er så hardcore som andre, såsom dine ører, side af næsen eller navlen, før man går videre til mere "alvorlige" piercinger, såsom tunge, øjenbryn, septum osv. Opbyg langsomt.
 • Trusler sommetider virker, afhængigt af, hvilken type personer dine forældre. Ting som "Jeg vil pierce mig selv, hvis du ikke tager mig at få gennemboret!" kan eller ikke kan motivere dine forældre til at give dig ønsker du ville.
 • Spørg dine forældre, hvis de ønsker nogen piercinger. Du kunne alle få gennemboret sammen!

Advarsler

 • En dårlig idé er at gå bag dine forældres tilbage og gøre en DIY eller få en ven til at gøre din piercing, hvis de ikke er en professionel. Dette kunne gå meget dårligt og ender med mange komplikationer såsom infektion, migration, en wonky eller forlagt piercing, traumer, ardannelse og mange andre, for ikke at nævne hygiejne og smerte faktorer! Det er bedre at vente 6 måneder, og få dine forældres tilladelse til at gå til en professionel end at få pissed off og gøre det samme selv i skolen badeværelser med synål.
 • Sørg for at du ønsker, at piercing i lang tid, fordi du normalt nødt til at holde med piercinger i et par år.
 • Hvis du ser dine forældre bliver vred og vred, bare tilbage fra et par dage til en uge og derefter høfligt prøve igen.
 • Være rede til at høre "nej".
 • Hvis du får piercing som en belønning for god opførsel / gode karakterer eller noget lignende være opmærksom på, at hvis du rodet op eller komme i problemer senere dine forældre kan gøre dig tage det ud.
 • Sørg for at dine forældre ikke får alt for vred på dig ellers vil de bare vide sige "nej" igen og igen.
 • Forældre kan få gale.

Ting du behøver

 • Penge til piercinger, smykker og rengøringsmidler.