Wkadk

Sådan holder dine forældre fra at vide, du har en kæreste eller veninde

Alle har været i denne situation før. Dine forældre behandler dig som et lille barn, og ikke lade dig dato, eller ikke kan lide den person, du er dating. Nå, her er det trick for at holde det hemmeligt.

Steps

Sådan holder dine forældre fra at vide, du har en kæreste eller veninde. Tal med din betydelige andre og venner og gøre det klart, at dine forældre kan aldrig finde ud af.
Sådan holder dine forældre fra at vide, du har en kæreste eller veninde. Tal med din betydelige andre og venner og gøre det klart, at dine forældre kan aldrig finde ud af.
 1. 1
  Tal med din betydelige andre og venner og gøre det klart, at dine forældre kan aldrig finde ud af. Kun fortælle venner, at du ved, du kan stole på.
 2. 2
  Må ikke tale med din betydelige andre eller til dine venner om din betydelige andre, medmindre du er på en mobiltelefon og / eller væk fra hjemmet.
 3. 3
  Undgå PDA i alle steder, hvor dine forældre, slægtninge eller forældres venner kunne muligvis være.
 4. 4
  Få en god ven til at give et alibi til tidspunkter, hvor du ønsker at gå ud med dine andre væsentlige. Eller har planlægge aktiviteter med store grupper af mennesker og ikke nævner med dine forældre, at den bestemt person vil være der.
 5. 5
  Sørg for, at du dækker dine spor på nettet og på din celle. Opret en ny e-mail og tekst din betydelige andre igennem det. Denne måde, dens sværere for dine forældre til at spore dine samtaler.

Tips

 • Altid har sikkerhedskopier, planer, og undskyldninger. Tøven fra din side vil være et rødt flag.
 • Skift din hemmelige kærlighed navn i din mobiltelefon. I en sag, hvor du forlader din celle i køkkenet og dine forældre snoop, vil de ikke ved, at "Tom" har kaldt dig ti gange i dag. Ændre det til "Amanda" eller "Macy" og medmindre dine forældre tager telefonen fra øret for at se, om det er den, du siger det er, denne plan er idiotsikker.
 • Spil det cool. Jo mindre du siger jo mindre sandsynligt vil du blive fanget.
 • Hvis du taler med ham i telefonen så sørg forældre ikke har adgang til en anden telefon med den samme linje, fordi så de kan høre hele din samtale, så vær forsigtig, når det kommer til telefoner eller celler.
 • Hvis dine forældre beder dig om det, så prøv ikke at lyve for dem. Bare styre dig væk fra emnet. Hvis du lyver og bliver fanget, er dine chancer for problemer stige dramatisk.
 • Hvis han giver dig gaver på Valentinsdag, jul, din fødselsdag etc., og du ikke ønsker, at dine forældre bliver mistænksom fortælle dem, at din bedste ven gav det til dig. Eller at du fandt den.
 • Sørg for, at når du bruger venner som alibi, som du sikre, at de ikke skal gå nogen steder, at dine forældre kunne få øje på dem. Og husk, hvis du bruger dine venner som cover ups, så fortæl din ven, hvad din siger, så hvis dine forældre ringe til din vens hus for at kontrollere om du, sørg for at de ved at dække for dig.
 • Sørg for at dine forældre, hvoraf mindst kender navnet på, hvem du er dating, behøver de ikke engang brug for at vide, at du er dating, bare hans / hendes navn. Hvis de finder ud af din dating nogen, de har aldrig selv hørt om de vil være en meget mere vred.
 • Skjul dit forhold status på sociale netværk websites såsom Facebook.
 • Introducere ham til dine forældre som din vens kæreste (så vil de ikke mistanke om noget, medmindre du er en elendig ven).
 • Introducere dem som din 'gay vens (dette kan bortforklare hugging hændelser).
 • Dette kan gøres meget lettere, hvis du fyre bliver venner før dating. Dine forældre vil sandsynligvis ikke have et problem med dig at tilbringe tid alene med en af ​​dine venner, hvis du har været venner i et stykke tid!
 • Vær opmærksom på at nogle forældre og ældre mennesker stadig kan have gammeldags værdier og talemåder såsom at en pige / kvinde ikke må jage efter drengen / manden og at drengen / mand skal tage det første skridt. I dag værdier og ting har ændret sig, meget mere afslappet, og det er enten der tager det første skridt. Hvis du er pige / kvinde og stadig få fortalt, bør du ikke jage efter drengen / manden, bare være høflig og er enige, selvom du ikke gør det.

Advarsler

 • Hvis dine forældre fanger dig, kan du miste deres tillid og gives endnu mindre frihed.
 • Der er altid en mulighed for, at dine forældre ikke kan lide din betydelige andre for en god grund. Hvis alle er at fortælle dig, at de ikke er gode, i det mindste stoppe op og overveje muligheden for at undgå at blive såret.
 • Skjule relationer fra dine forældre ikke er sjovt efter et stykke tid.
 • Hvis dine forældre betaler for din mobiltelefon, være forsigtig med at kalde din betydelige andre for ofte, vil de se regningen, de foretagne opkald og hvor længe, ​​at de varede.