Wkadk

Hvordan til at fortælle din kæreste at du elsker ham

Du er faldet i kærlighed med din kæreste, men du kæmper med at finde den bedste måde at lade ham vide. Selv om den er kærlighed er spændende, at fortælle din kæreste, at du elsker ham, kan være nervepirrende, og du kan ikke vide, hvordan vi kommer videre. Det trick til at fortælle ham den rigtige måde er at finde den bedste tid, sted og måde at sige de tre magiske ord. Hvis du ønsker at kende den bedste måde at sige "jeg elsker dig" til din kæreste, bare følge disse enkle trin.

Steps

Hvordan til at fortælle din kæreste at du elsker ham. Vid, at du er forelsket.
Hvordan til at fortælle din kæreste at du elsker ham. Vid, at du er forelsket.

Sørg for at du er begge klar

 1. 1
  Vid, at du er forelsket. Sige "Jeg elsker dig" er et stort skridt, og før du siger de magiske ord, skal du sørge for du mener det. Måske føler du dig betaget, besat eller slået med din kæreste, men hvordan kan du vide, at hvad du føler virkelig er kærlighed? Her er nogle tegn på, at du er virkelig forelsket:
  • Hvis der ikke føles så godt, som det gør, når du er sammen med dine andre væsentlige. Hvis han har en måde at sætte dig på lethed og gør du føler forbløffende for hvem du er.
  • Hvis du ikke kan forestille dig din fremtid uden ham.
  • Hvis du kan være dig selv helt omkring ham.
  • Hvis du er realistisk om, hvem din kæreste er. Hvis du er i stand til at acceptere sine fejl i stedet for at tro, at han er helt perfekt, det er et tegn på, at du kan være forelsket.
 2. 2
  Overvej hans følelser. Selvom du ikke er en tankelæser, kan du have en fornemmelse af, at han også elsker dig, eller du ikke ville overveje at fortælle ham sådanne store nyheder. Du vil ikke være i stand til at vide, om han elsker dig for sikker før du fortæller ham, men der er et par ting, du kan overveje at få en bedre fornemmelse af, hvordan han føler. Her er nogle tegn på, at han kan dele dine følelser:
  • Hvis han altid har komplimentere dig, fortæller dig hvor fantastisk du er, og siger, at han aldrig har mødt en person som dig, så han kan være faldende for dig.
  • Hvis han ikke kan holde sine hænder væk fra dig og altid ønsker at være omkring dig. Sørg han føler kærlighed, ikke begær - det er let at forveksle de to. Hvis han er afhængig dit sind og din personlighed og ikke bare din krop, så han kan være faldende for dig.
  • Hvis du ofte fange ham stirre på dig med en dumpe, søde udtryk. Bonuspoint hvis han rødmer og vender væk, når du fange ham.

Vælg det rigtige sted og tidspunkt

 1. 1
  Vælg det rigtige sted til at levere nyheder. Selvom det sted, du valgte ikke vil påvirke, hvordan din kæreste mener om dig, kan det hjælpe dig med at levere dit budskab på en måde, der gør din kæreste føler sig mere komfortable. Fortæller ham på det rigtige sted kan også hjælpe at sætte stemning. Her er nogle steder at overveje:
  • Vælg et sted, der er særligt for jer begge. Det kunne være hvor du havde din første date, din første kys, eller hvor du havde en utrolig samtale. Det behøver ikke engang at være, at romantisk, så længe det betyder noget for jer begge.
  • Vælg en romantisk placering. Fortæl ham i en svagt oplyst restaurant eller en rosenhave. Faren for at plukke en offentlig spot er, at det kan gøre situationen sværere, hvis det ikke går som du havde planlagt.
  • Fortæl ham, mens du går en tur. Tag en spadseretur gennem en smuk del af dit nabolag. Stop ham og fortælle ham, når det føles rigtigt.
  • Fortæl ham, når du er på ferie sammen. Dette er den perfekte mulighed for at tage din kærlighed til det næste niveau.
 2. 2
  Vælg det rigtige tidspunkt at fortælle ham. Selvom timingen ikke er alt, vælge den rigtige tid til at fortælle din kæreste at du elsker ham kan hjælpe ham at være mere modtagelig for dine nyheder, og kan hjælpe dig føle sig mere tryg ved at levere det. Her er nogle ting at overveje, når du vælger det rigtige tidspunkt:
  • Vælg et tidspunkt, hvor både du er i godt humør og fri stress.
  • Må ikke fortælle ham, at du elsker ham, hvis han har en stor eksamen den næste dag, eller han kan have sit sind på andre ting.
  • Sig til ham i aften. Alt er mere romantisk i mørke.
  • Sig til ham på et tidspunkt, hvor du føler dig godt om at fortælle ham. Husk, at det skal være det rigtige tidspunkt for dig, også.

Fortæl ham, at du elsker ham

 1. 1
  Start med den rigtige kropssprog. Din krop og ansigt skal fortælle din kæreste, hvordan du føler, før du siger et ord. Du kan allerede nu lade ham vide, at noget er ved at ske med det helt rigtige look og retten gestus. Her er et par ting, du kan gøre:
  • Bevar øjenkontakt. Du bør stirre ham i øjnene uden at være for intens. Gør ham føle sig vigtig.
  • Vend hele din krop imod ham. Lad ham vide, at han har din udelte opmærksomhed.
  • Røre ham let. Læg din hånd på hans knæ, græsse hans skulder, eller gnid ryggen.
 2. 2
  Fortæl ham, at du elsker ham. Nu hvor du har alle dine ænder i træk, er der ikke mere at holde tilbage. Du har været planer om at dele dine følelser, og nu er det tid. Du kan gøre ham føle sig godt tilpas ved at gøre small talk eller grine lidt, men til sagen.
  • Tag det roligt. Tag en dyb indånding, før du giver ham nyheden. Sig til dig selv at du vil blive lettet, når du fortælle ham.
  • Være direkte. Må ikke slå omkring Bush. Du kan være nuttede eller sjove senere, men kærlighed er en alvorlig sag. Bare sige, "Jeg vil have dig til at vide, at jeg elsker dig." Du kan også sige, "Jeg har forelsket mig i dig."
  • Må ikke se væk, når du siger det. Udseendet på dine øjne vil vise ham dit engagement.
 3. 3
  Vente på hans reaktion. Når du har givet ham din store nyheder, tage et minut til at lade ham sige noget. Selvom du måske være døende at sige mere om dine følelser, så husk at du lige har fortalt ham noget meget vigtigt, og at han har brug for lidt tid til at overveje det. Nu vil en af ​​to ting ske:
  • I bedste fald, vil han fortælle dig, at han deler dine følelser og at han har ventet på at fortælle dig, hvordan han føler.
  • Han kunne også sige, at han er overvældet og har brug for lidt tid til at tænke over det.
  • Det værst tænkelige scenarie er, at han vil være helt smidt ud og fortælle dig, at han ikke tror, ​​dit forhold var så alvorlig. Hvis det sker, skal du ikke fortvivle! Du vil arbejde gennem dette.
 4. 4
  Reagere hensigtsmæssigt. Uanset hans reaktion, er din indsats ikke stoppe efter du fortalte din kæreste, at du elsker ham. Når han fortæller dig, hvordan han føler, er du nødt til at vide, hvad de skal gøre næste for at sikre forholdet er så stærk som det kunne være.
  • Hvis han fortæller dig at han deler dine følelser, kramme ham, kysse ham, og fejre din kærlighed!
  • Hvis han siger, at han har brug for lidt tid til at tænke over, hvad du har sagt, give ham plads. Må ikke presse ham eller få forstyrret. Respekt, at han har brug for mere tid til at træffe en beslutning og ikke spørge ham nogen spørgsmål eller du kan gøre tingene værre.
  • Hvis han siger, at han ikke deler dine følelser, skal du ikke fortvivle. For én ting, hvis du er helt sikker på om dine følelser og temmelig sikker på om hans det formentlig ikke vil ske. Men hvis det gør, være stolt af dig selv for at åbne op og gøre noget modig, og arbejde på at komme videre.

Tips

 • Hvis du tror, ​​at planlægningen at sige "Jeg elsker dig" er for stressende, bare være spontan og vente på det tid til at være rigtigt. Fortæl ham, at du elsker ham, når du er alene, når du kysser, eller når du deler en smuk udsigt.
 • Hvis du er bange for at sige "Jeg elsker dig," fortæl ham skriftligt. Giv ham en note, et kort, eller endda et digt, der fortæller ham, at du elsker ham. Selvom dette stadig lægger et stort pres på dig, det gør det bare lidt nemmere end at skulle fortælle ham nyheden.