Wkadk

Sådan imponere en skole pige

Piger i skole nogle gange ikke kan lide drenge, der henvender sig til dem meget ofte, piger finder det svært at tale med drenge. Her er nogle tips til at imponere en pige, selv i vanskelige situationer.

Steps

Sådan imponere en skole pige. Start en samtale med hende.
Sådan imponere en skole pige. Start en samtale med hende.
 1. 1
  Start en samtale med hende. Bare sige "Hej" og tage den derfra. Må ikke være for tvivlsom om hendes liv, men taler om dagligdags ting med hende. selvfølgelig vil hun ignorere dig, når du spørger, og så måske hun vil tænke din forsøger at være nysgerrig, men dont bede mindst bare sige | "Hej"
 2. 2
  Få at vide hende. Hun vil have dig til at lide hende for, hvad hun er. Ikke kun fordi hun er smuk. Det vil tage tid at kende hende til en temmelig god plan. være påfaldende for hende, vil hun helt sikkert brug for at vide, hvis du er i stand til at have tillid til dine handlinger.
 3. 3
  Være legende, sjove og har en sans for humor. Må ikke være flov og genert på hende. Være sikker og deltag i samtaler med hende.
 4. 4
  Være reel og ærlig foran hende. Forsøg ikke at imponere ved at foregive at være en anden. Hun kan mærke det. Hvis du prøver det, er det bare at være uhøfligt at den anden person, være dig selv, pigen ville naturligvis ignorere dig for, hvem du er, hvis du kopierer.
 5. 5
  Føre hende, tage sig af hende og beskytte hende. Må ikke byrde hende med at træffe beslutninger. Du er i gebyr. Men du behøver ikke være kontrollerende. dont tvinge hende til at gøre ting, du ønsker! det er en måde, hvor pigen ville blive presset og skrøbelige, vil de græde og føle hjerte-brudt. være rolig og bemærkelsesværdige være forestående, men ikke for kommende og være meget skarpe og følsomme til hende for det meste.
 6. 6
  Være romantisk. Fejre øjeblikke af glæde, resultater og fødselsdage med hende. Dette vil lade hende vide, at du care.Don 't være bange for at tale med hende.
 7. 7
  Mød hende hverdag i skolen og gøre hende nyde din tid med dig. Prøv at flirte med hende. Må ikke være alt for indlysende, at du forsøger at deltage i hendes til at elske dig så meget som at ikke lide dig, bare flirte lidt, og hun vil tage mål langsom og ville være følsomme over for dig. Hun vil fornemme den følelse hun ønsker at tage det til det næste niveau, da det betyder for det meste at hun værdsætter din omsorg, hun ønsker at tage hver etape færdig. Men ikke upraise det faktum, at hun vil have dig mere end bare at værdsætte det faktum, at du holdt af hende for det meste hele tiden! Hun vil tænke din en total freak og vil have mere fra hende, hun henkastet ikke være følsom over for dig i forhold til dig omsorgsfuld mere.
 8. 8
  Bare vær forsigtig med sine hver skridt, hvad hun siger.. ikke tvinge hende til noget.. Og det vigtigste bare imponere hende af hjertet og den attraktive og fornuftige linjer.

Tips

 • Prøv at være sammen med hende den det meste af tiden som muligt.
 • Prøv ikke at lade dine venner komme ind i disse trin imponere en pige. dette vil gøre dig jaloux, og så du vil ødelægge din chance i forhold til din ven.
 • Være forskellig fra, hvad andre drenge forsøge at imponere en pige. Forsøg ikke at være et ryk og slå en anden til nogen.
 • Prøv at klæde sig i en pæn måde, så hun tror du er hygiejnisk. Må ikke være uhygiejnisk. Hun vil ikke lide dig, hvis du lugter en container og ser ulækkert!
 • Når du føler dig genert og tror, ​​at du vil miste hende, viser disse kvaliteter, der kan gøre hende sætter pris på dig: selvforsvar, selvrespekt, sandfærdighed, omsorgsfuld, lovability, intelligens og stolthed.
 • Være oprigtig og åben for her.Share hemmeligheder du kender med hende. ikke deler det meste en masse hemmeligheder, du har mere at skjule og lidt at bekymre sig om, når din med hende.
 • Må ikke gøre hende vide, at du kan lide hende. Bare forblive afslappet og oprigtig, vil pigerne kan lide det. Efterhånden som du får mainstream og tillid på det kausale tidspunkt, hvor en romantisk tiden endelig deponeret til dig, kan man sige det som romantik går, men dont være alt for indlysende, som pigen ikke ville forblive lide dig. dont være så indlysende til pigen.
 • Prøv ikke at blive overvældet af det hele. Vær selvsikker og roligt. At være sikker på er temmelig attraktiv efter alle!