Wkadk

Hvordan man har en gud centreret dating forholdet

Ønsker du at få Gud i centrum af din dating forhold? Kunne du tænke dig Gud til at påvirke den kærlighed du viser en anden person? Her er nogle råd, der kan hjælpe dig med at forfølge Guds vilje i din dating forhold.

Steps

Hvordan man har en gud centreret dating forholdet. Husk, at er det ultimative.
Hvordan man har en gud centreret dating forholdet. Husk, at er det ultimative.
 1. 1
  Husk, at er det ultimative. Kendskab til Guds kærlighed til dig betyder, at du ikke behøver at søge tilfredsstillelse i, hvordan nogen gør du føler (en svaghed i menneskelig kærlighed): Den mest fuldkomne kærlighed kommer fra Gud, og det er altid dit. Han vil gøre meget mere for at fylde kærligheds plads end en person nogensinde kunne. Approach din dating forhold at vide, at Gud elsker dig og elsker dig, og der er masser plads til vidundere kærlighed, ægteskab, moden familie kærlighed, dvs uforanderlighed (ikke Vankelmodigheden) således at du kan opbygge og elske din egen familie, selvfølgelig. (Kristne: Husk altid han sendte sin søn, at dø for dine synder.) Sørg du er stærk i din kærlige forhold til Gud. Det betyder, at vide, at han altid er der til at hjælpe dig på vej. Ham. Gør Gud det vigtigste i dit liv. Gør ham til dit livs kærlighed.
 2. 2
  Kend den ideelle match for dig. Date nogen, at du ville overveje at gifte sig. Vælg en person, der har et lignende ønske om Gud, en, der vil bygge dig op i din tro. Hvis du allerede er i et forhold, positivt opmuntre hinanden i at forfølge Gud. Hjælp din kæreste eller veninde til at holde Guds fokus. Forstå, at kristne ikke skal "ulige yolked", der er, hvis de ikke er villige til at acceptere troen, kan forholdet skulle ofres.
 3. 3
  Bede. Bede om din dating forhold. Give alt over til Gud. Lad Gud vide, at du spørger hans godkendelse. Tal med Gud om de problemer, der opstår. Takke ham for muligheden for at være i et forhold og de glade tider, du oplever. Du kan også bede med din kæreste eller veninde. Det er en god måde at hjælpe hinanden med uanset understreger livet bringer. Ved at bede sammen, er du oplever Gud sammen. Selvom, kan det gøre fokus mere om dig to bygninger intimitet-der er stadig en tendens til at bringe ud hinandens fejl i bøn, og derfor undgå at prodding, afhører, at dømme, men i stedet hjælpe hinanden med henblik på at opbygge tillid, kærlighed og tilgive hinanden som Fadervor modeller for os.
 4. 4
  Tal om gud. Gør en indsats for at bringe Gud ind i dine samtaler. Ikke alene vil det hjælpe med at holde Gud på jeres sind, vil du også finde ud af om hinandens tro. Taler om en åndelig emne ændrer normal samtale i en af ​​evig betydning. Diskussion Gud giver dig også mulighed for at opbygge hinandens viden og tillid.
 5. 5
  Læs Bibelen. Holde Guds ord i dit hjerte hjælper dig med at huske den kærlighed og lover Han har for dig. Prøv at læse Bibelen sammen. Det er sjovt, åndelige og god til samtale. Forskellige vers vil hjælpe dig på vej i dit forhold.
 6. 6
  Bliv involveret med kirke. Sørg din kæreste eller veninde, og du er aktiv i Kristi legeme. Du vil føle sig godt om at dele Guds kærlighed. Han kalder os til at tjene Ham.
 7. 7
  Vær forsigtig med fysisk hengivenhed. Knus er stor. Gud skabte fysiske hengivenhed at være god. Men vær forsigtig med hvor meget fysisk tilladelse, du giver hinanden. Et forhold kan let vende syndige, hvis fysisk binding sker for hurtigt. Alle er forskellige. Men hvis du føler dig skyldig på alle for handlinger, kan det være godt tegn på, at du går for vidt. Undgå fysiske handlinger, der kan forårsage lystne tanker (som sidder på skødet, om på hinanden eller sensuel kysse og massage). Gem sex for ægteskab. Tal om jeres fysiske handlinger med hinanden, og sørg for du er både komfortabel og følelse stor. Forstå hvad der kunne være uskyldig til en eller anden kunne meget vel være farligt for dig.
 8. 8
  Vis til hinanden. Yde ofre for hinanden. Se en chick flick. Gå til en basketballkamp. Vær villig til at tjene hinanden. Put hinanden over jer selv. Find, hvordan at vise kærlighed til hinanden. Brug den kærlighed Gud har vist dig, og bringe det til din kæreste eller veninde.
 9. 9
  Bring hele "den" frugten "af ånden": mærke det er ikke frugt, er vi ikke at vælge og vrage dem, vi foretrækker. Dette vil arbejde for at lindre stress i relationer i denne verden af ​​problemer.
  • Muntert indse dette er en pakke-Not bits eller stykker: "Kærlighed, glæde, fred, langmodighed (tålmodighed), mildhed (venlighed), godhed, mildhed (mildhed), tro (trofasthed) og mådehold (selvkontrol)... Mod sådanne ting er der ingen lov. "Gal 5:22-23 KJV (parenteser NIV). Læs dem igen og igen...
 10. 10
  Have det sjovt og ros og. Smil og vide, at Gud er med dig. Nyd det liv, som Gud har givet jer begge. Når du får chancen, prise Gud for uanset han har hældt ind i dit liv. Tillid og vide, at Gud har din ryg. Han ønsker, hvad der er bedst for jer begge.
 11. 11
  Værn om din egen personlige gud tid. Sørg for at du bruger tid alene med Gud. Du har brug for øjeblikke af at læse i Bibelen, journaliseringen eller bede lige mellem dig og Gud. Eftersom Gud er din ultimative kærlighed, er det godt at have den tid alene med ham.
 12. 12
  Husk den virkelighed, at Gud er virkelig. Og samtidig have en speciel person kan bringe stor lykke i denne verden, realisere den evigt vidunderlige natur af Guds kærlighed er noget, du ikke ønsker at gå glip af. Gud er virkelig. Hans kærlighed er ægte. Gud er kærlighed. Indse, at Gud arbejder i dit liv lige nu. Hans tilgivelse er reel og hans løfter er virkelige. Giv den kærlighed Gud har givet dig til din kæreste eller veninde. Guds kærlighed er perfekt. Lad Kristi kærlighed regeringstid i din dating forhold. Lad den kærlighed, du har for hinanden være et banner for verden viser Guds godhed. Husk dog: "Du er ikke din egen, du blev købt til en pris" - derfor må Gud herske i dine relationer. Vi er kaldet til at være hellige, fordi han er hellig. Vi kan meget vel nødt til at "hade [vor] fader og moder, [vores] hustru og børn, [vores] brødre og søstre - ja, selv [vores] eget liv -" vores dating relationer er ingen undtagelse. Husk, da CS Lewis har sagt, at kærlighed, der bliver en gud, bliver en dæmon. Indsend al din kærlighed, derfor, at en, der er kærlighed, og han, som en gartner, skal beskære vores elsker, som er så vægelsindet og midlertidige af natur, i smukke haver, som vi kan dele med alle vores relationer, herunder vores dating relationer.

Tips

 • "Men stræb først Guds rige og hans retfærdighed, så skal alt det andet gives jer i tilgift." Matthew 06:33
 • Nyttige Bibelen vers:
 • "Kærlighed er tålmodig, kærligheden er venlig. Det betyder ikke misundelse, det ikke prale, det er ikke stolt. Det er ikke uhøfligt, er det ikke egoisme, er det ikke let vred, det holder ikke nag. Kærlighed ikke glæde i det onde, men glæder sig ved sandheden. Det er altid beskytter, altid trusts, altid håber, altid perseveres ". 1 Kor 13: 4-7
 • Men Guds formel for varige relationer, er: 1.. Fokusere på at blive den rette person 2.. Walk in love (Et valg til at elske nogen, når de har brug for det mest, men fortjener det mindst, agape) 3.. Sæt dine håb og drømme om Gud (vel vidende, at menneskelige relationer ikke kan opfylde dig eller gøre dig hel, kun Gud kan) 4.. Hvis det ikke virker, så begynd forfra ved trin 1 (som bliver den slags person, Gud ønsker du at være hvem der er rette person til din kommende ægtefælle)
 • "Forkæl dig selv i HERREN, og han vil give dig hvad dit hjerte ønsker. " Salmer 37:4
 • "HERREN din Gud er med dig, er han mægtig til at frelse. Han vil tage stor glæde i dig, vil han stille dig med sin kærlighed, vil han glæde sig over dig med sang." Zefanias 3:17
 • "Jeg glæde meget i HERREN min sjæl fryder sig i min Gud For han har klædt mig med Klæder frelse og klædte mig i en kappe af retfærdighed, som en brudgom pryder hans hoved som en præst, og som en Brud pryder sig med. hendes juveler. " Esajas 61:10
 • Også prøve at læse forskellige kristne dating bøger.
 • Hollywood formel for relationer er: 1.. Find den rette person 2.. Forelske (fokus på følelser) 3.. Lægge alle dine håb og drømme om denne person 4.. Når det ikke virker antager at du har den forkerte person, og processen begynder forfra med en anden.

Advarsler

 • Husk Gud er først og bør være fundamentet og base for enhver relation.
 • Husk, at en person ikke kan fylde hullerne kun Gud kan udfylde. Må ikke sætte dig op til skuffelse. Vi er alle blot menneskelige. Vær villig til at tilgive og glemme. Kærlighed som Kristus ville elske. Gud elsker dig mere end noget menneske nogensinde kunne. Du holder kørende, stopper ikke. Bare holde ser op til ham og være fokuseret udelukkende på ham.
 • Vær sikker på at beskytte dit hjerte åndeligt. Begræns dit fantasi og tomgang dagdrømmeri og fokus på virkeligheden - så dagdrøm på, hvordan du kan lykkes i det virkelige liv mål: uddannelse, skole, karriere og dit eget nye familie som du vokser op. Bede Gud om at beskytte dig fra den samlede hjertesorg af at være desperate for "hvordan en person kan gøre du føler dig".
 • Husk, at-Bibelsk talt med mindre parret pågældende er gift for Gud, skal de afholde sig fra seksuelle relationer. Sørg for at begge parter pågældende er klar over dette, og har aftalt at være respektfuldt.
 • Undgå midlertidige relationer, sidespor dig fra dine virkelige mål med ting, der ikke vil stå over tid-og evighed-og ikke kan tilfredsstille dine længsler.