Wkadk

Hvordan kan man vide, om en fyr ønsker at kysse dig på en biograf

Hvis du er på en biograf med din kæreste, skal du følge disse trin for at vide, om han ønsker til dig!

Steps

Hvordan kan man vide, om en fyr ønsker at kysse dig på en biograf. Bemærk den retning, han fører dig.
Hvordan kan man vide, om en fyr ønsker at kysse dig på en biograf. Bemærk den retning, han fører dig.
 1. 1
  Bemærk den retning, han fører dig. Det er en god indikation af hans motiver. Hvis han spørger: "Hvor vil du sidde?" så måske han bare at være sød og har lyst til at kysse dig. Eller hvis han siger "Skal vi sidde her?" så han formentlig vil kysse dig. Bagsiden er normalt hvor folk sidder, hvis de ikke har planer om at se hele filmen, eller ikke ønsker hele biograf se dem.
 2. 2
  Mærke til hans opførsel.
  • Han kan lean i tættere på dig og / eller trække dig tættere på ham.
  • Han kan lægge sin arm omkring dig, et godt tegn, han ønsker at kysse dig! Han vil have dig til at læne tættere, så han er tættere på dig, og du kan forsøge at holde sin hånd, eller få den på armen af ​​stolen for ham at få fat.
  • En af de sikker brand tegn på, at han ønsker at kysse dig er, hvis du fange ham dreje hovedet lidt hver par minutter til at se dit ansigt for din reaktion på filmen, og for at fange din interesse og tage dit fokus til ham. Hvis du ser ham gøre dette, så prøv at vente til næste gang han gør det, og se over i hans øjne, eller hvis du er modig nok, kigge over dig selv og smile.
  • Han kan fortælle dig, at han elsker dig. Hvis du vil have ham til at kysse dig, også, så kunne du foregive "Undskyld, jeg hørte ikke, at", og han kan lean i tættere på dine ører, og hvisker til dig "Jeg elsker dig", og så kan han kysse dig.
 3. 3
  Læg mærke til film! Er du fanget ser nogle super-voldelige Die Hard film? Er folk konstant at slå hinanden ihjel? Det er måske ikke det billede-perfekte øjeblik for et kys. Men er der en pause i den sag, hvor hovedpersonen har en lidenskabelig øjeblik med hans / hendes kæreste / kæreste? Hold øje med hans reaktion. Hvis han læner sig over til dig, flytter tættere på, holder din hånd eller vender sig og ser på dig, men nu> ville være den tid!

Tips

 • Hold din ånde frisk.
 • Floss dine tænder. Du ønsker ikke at overføre fødevarer, der blev hængende i tænderne midt kys.
 • Hold dine læber fugtes. Gnid læbepomade derefter sukker på dine læber til at gøre dem blødere. Endnu bedre, købe en af ​​disse klare minty glosser med sukkerkrystaller i dem (især medicineret til at behandle sprukne læber) for at blødgøre og glatte dine læber. Det kan være irriterende at kysse et sæt af sprukne læber.
 • Prøv at undgå dårlig ånde slik eller ting, der vil sidde fast i dine tænder indtil efter kys. Hvis du får popcorn, så prøv at undgå det, indtil det kys.
 • Må ikke sidde ved siden af ​​et andet par. Folk har ikke brug for at se andre mennesker gør ud. Akavet! Sidde ved et sted, hvor de fleste mennesker er det ikke, og lade nogle få pladser mellem jer og de øvrige par. Toppen af ​​teatrene er altid det bedste for par, der ønsker at dele et kys eller to. Den absolut bedste er sideskibe øverst (eller en af ​​de meget hjørner, hvis du kan få pladser der), som de fleste mennesker hovedet lige til midten for den bedste visning, og sjældent sidder der eller være opmærksom på de mennesker, der sidder der. Det er kun, hvis du planlægger for en dampende gøre ud session under filmen og ønsker privatliv! De venter på deres første kys ville gøre det bedre at sidde i den midterste sektion, med langt mindre pres.
 • Hvis den fyr er en dårlig kysser, gøre en undskyldning. Du kunne sige "Jeg kommer ned med en forkølelse. Jeg sneezing hele formiddagen. Jeg ønsker ikke at få dig syg." Alternativt kan du holde op med at kysse og hvis du har en Minty candy ligesom Junior Mints, så tilbyde ham noget. Du kan bruge den samme taktik, hvis du har dårlig ånde, selv.
 • Prøv at holde sig væk fra chokolade. Selv om det kan smage sødt i første omgang, det har en tendens til at have en bitter eftersmag, som ikke er præcis, hvad en fyr ønsker at smage.
 • Hvis du er modig nok, flade ud spørge ham.

Ting du behøver

 • Læbepomade eller lip gloss
 • Mints eller frisk ånde-No tyggegummi! Tro det eller ej, kan tyggegummi være en stor tegn på, at du er nervøs. Det kan også være irriterende at høre på, især hvis du tygger som en ko.