Wkadk

Hvordan til at binde brystet

Måske har du nødt til at passere for mandlige på daglig basis, måske er det for en leg, undgå uvelkommen opmærksomhed i skolen, eller måske du blot ønsker at se, hvad det er. Her er tre metoder til sikkert og effektivt at udfladning brystet.

Steps

Hvordan til at binde brystet. Start med en ACE bandage, eller slukket brand svarende hertil.
Hvordan til at binde brystet. Start med en ACE bandage, eller slukket brand svarende hertil.

ACE bandage metode

 1. 1
  Start med en ACE bandage, eller slukket brand svarende hertil. Det bør være så lang som muligt, mindst 5 meter, og mindst 3, fortrinsvis 6 inches lang.
 2. 2
  Put den ene ende af forbinding på ryggen, lige til højre side af rygsøjlen, og niveau med dine bryster. Hold den der med hånden på samme side af kroppen.
 3. 3
  Stramt wrap bandage hele vejen omkring din krop en gang, krydser brystet til venstre. Det bør synligt komprimere område, at det går over, men medmindre du har en meget lille bryst eller en bred es bandage, vil de formentlig bule ud over og under.
 4. 4
  Gå rundt igen, lidt højere, men denne gang, wrap over højre skulder, og derefter ned, og til venstre.
 5. 5
  Wrap lidt nedenfor, hvor du gjorde første gang.
 6. 6
  Gå over din venstre skulder, fra fronten. Sørg end den næste wrap er høj, at holde det fra at glide.
 7. 7
  Gå rundt på nogenlunde samme niveau, du startede med, så lavere.
 8. 8
  Fortsæt, høj, middel, lav, gentag, indtil du ikke har nok tilbage til at gå hele vejen rundt.
 9. 9
  Wrap så langt som du kan, og derefter putte enden af bandagen in.
 10. 10
  Sættes på en skjorte, og komme videre med din dag, hvis de begynder at glide ned, skal du blot gå et sted privat, udpakning dem og re-gøre det.
 • Bemærk, at ace bandager ikke bør bruges på daglig basis, da de kan forårsage muskler til atrofi og brystkassen bliver misdannet. Aldrig bære en bindende enhed i seng, da det kan forårsage søvnapnø.

Sports BH metode

 1. 1
  Find 2 gode sportsfaciliteter bh'er, få den mindste størrelse, der ikke er smertefuldt og ikke begrænser din vejrtrækning. Bras med store mængder af Lycra kan give den bedste binding.
 2. 2
  Sæt den første på normalt.
 3. 3
  Sæt den anden på baglæns.
 4. 4
  Justere det, så det reducerer størrelsen mest effektivt. Ofte er det bedst beliggende omkring en tomme større end den første.
 5. 5
  Sættes på en skjorte, og du skal være god til at gå, kan denne form for binding sjældent underkjoler, og hurtigt blive justeres med en lille skjult trækker.

Den bedste metode - Køb en gynækomasti bindemiddel

 1. 1
  du kan købe en dobbelt eller tredobbelt foran kompression bindemiddel
 2. 2
  Sørg for at finde den rigtige størrelse på dimensionering chart.
 3. 3
  Må ikke bære i seng.
 4. 4
  For at undgå, at "uni-boob" udseende, træk brysterne ned og til siderne efter bindemidlet er tændt.
 5. 5
  Alternativ / ekstra trick - hvis du har meget store bryster, kan du prøve at bære en sports-bh eller to under og / eller over bindemidlet. Det hjælper virkelig specielt med "uni-boob" effekt.

Tips

 • Hvis du er nødt til at bære en hvid kjole skjorte eller anden grund, så prøv at få en med en Ruffly front. Den ekstra klud vil gøre bindemidlet mindre synlige. Iført en t-shirt eller noget nedenunder kan arbejde også, men nogle gange ender ser underligt. Veste og slips kan også være stor, hvis situationen tillader dem.
 • For mere sikkerhed, kan du sikkerhedsnål enden af ​​bandagen i stedet.
 • Prøv bras på, før du får dem. Sæt dem på som angivet ovenfor, og derefter sat på en T-shirt eller noget, så du kan se, hvordan de ser ud. Hvis de ikke binder nok, få et andet mærke eller en mindre størrelse.
 • Sorte shirts er bedst med enten metode, fordi de ikke viser detaljerede skygger, og fordi en mørk farvet bh ikke vil vise gennem dem.
 • Hvis du ikke har dem, der dækker det meste af ryggen, i det mindste sørge for de dækker området på niveau med brystet.
 • Dobbelt lagdeling dine skjorter, eller iført en større størrelse kan bidrage til yderligere at skjule dit bryst.
 • Du kan sætte en stram sports-bh over ace bandager, hvis du ønsker, vil dette hjælpe med at holde din brystet fra det angives, om bandager glide.
 • Sommetider hjælp af den næste størrelse op til den anden kan være nyttig.
 • Hvis du ikke kan nå langt nok omkring ryggen for at holde enden af ​​bandagen der, så har nogen til at hjælpe dig, eller fastgøre den på plads med medicinsk tape.

Advarsler

 • Prøv ikke at bære nogen bindemiddel i mere end otte timer - tolv er den absolutte grænse, og bør ikke ske regelmæssigt. Du drastisk øge din risiko for blå mærker, klumper, ribben frakturer, smerter og rygproblemer ved at efterlade den på alt for længe.
 • Ace bandager vil stramme naturligt hele dagen, hvis du har problemer med at flytte eller trække vejret, eller hvis det begynder at blive smertefuld, tage det ud, og re-wrap.
 • For den sags skyld, ikke sove med nogen bindemiddel på. Mens gynækomasti bindemidler, eller dem lavet specielt til trans * personer, er langt sikrere end ACE bandager, du bør stadig ikke sove iført en: vil du ikke være i stand til at føle, hvis det bliver ubehageligt, og sandsynligheden er, at du knække en ribbe gøre dette.
 • Må ikke sove med en ACE bandage bindende. Chancerne for, at det vil stramme og stoppe din vejrtrækning er for store, og det er så gradvis at det ikke ville vække dig op.
 • De fleste mennesker oplever, at binding vil mindske tætheden af ​​deres brystvæv, når det gøres på en regelmæssig basis, hvilket fører til lavere, mindre, fladere og droopier bryster. Hvis du ikke planlægger at binde for resten af ​​dit liv, eller søge en langsigtet kirurgisk løsning, eller hvis du ikke er sikker på, at du ikke vil bekymre sig om dette senere - prøv ikke at gøre det alt for meget. Selv iført en bindemiddel dagligt for ikke mere end par måneder kan permanent ændre formen af ​​brysterne.
 • Mens ingen konkret forskning har knyttet binding til brystkræft, kan de skabe klumper, der, selv uskadeligt, kan føre til dyre, ubehageligt, og i sidste ende unødvendige forsøg.