Wkadk

Sådan føle sig temmelig

Bliver er overvurderet. Vær dig selv - der er altid nogen derude, der lægger mærke dig. Du er den eneste, der kan tænke du er virkelig smuk. Det betyder ikke noget, hvis folk tror, ​​du er smuk. Det afgørende er, hvordan du føler. Og ja, det er lettere sagt end gjort.

Steps

Sådan føle sig temmelig. Føle sig temmelig ved at tænke du er.
Sådan føle sig temmelig. Føle sig temmelig ved at tænke du er.
 1. 1
  Føle sig temmelig ved at tænke du er.
 2. 2
  Forstå dine gode kvaliteter, både ind-og udvendige udseende.
 3. 3
  Når du vågner op, gå på toilettet, se lige i spejlet, smiler til dig selv, og derefter højt sige 10 gode ting om dig selv og hvad du synes gør dig smuk.
 4. 4
  Læs selvhjælp bøger, om at opbygge din tillid til dig selv.
 5. 5
  I stedet for at fokusere på dine fejl, stoked komme om dine plusser. Uanset dine gode funktioner er (og alle har dem!) - Dine store brune øjne, din søde næse eller din fyldige læber - det tager tid at værdsætte dem. Det vil gå en lang vej mod at styrke din skønhed tillid.
 6. 6
  Begynd med at skrive en liste over alle de gode ting, som du har opnået i dit liv. Selvom det er en lille ting, ligesom du fodret med en hjemløs killing. Det er ikke størrelsen af ​​den gerning, men det faktum, at du har givet dig selv.
 7. 7
  Køb en ny outfit. Sørg for, at det er i din foretrukne farve. Det behøver ikke at være fancy eller dyrt, det skal bare være noget særligt, og at du føler dig godt bære det.
 8. 8
  Kig i spejlet og praksis. Nogle mennesker bare smile med munden, men andre, smiler med deres øjne også. Smil, mens tænker på noget, som du virkelig er glad for. Kig på dit smil. Så bare smile, uden at tænke på noget som helst. Kan du se forskellen?
 9. 9
  Øv en daglig øvelse. Hver morgen, når du brusebad, sætte på din makeup og klæde sig på. Kig i spejlet og sige til dig selv, "jeg er ret". "Jeg er glad", jeg kommer til at gøre en god gerning i dag. "
 10. 10
  Opsuge nogle stråler. Sunshine er kendt for at være en væsentlig humør-booster. I virkeligheden, i nogle nordeuropæiske lande, hvor solen sjældent skinner i løbet af vinteren folk går til lysterapi til. (Men solskader er endnu mere deprimerende end sol afsavn - sørg for at bære solcreme.)
 11. 11
  Kom ud af din frisure skure. Nogle gange du føler dig mindre end din bedste simpelthen fordi du har stukket med en stil alt for længe. Prøv en ændring af en del, eller hvis du altid har ønsket at se, hvordan du ville se ud med, nu er det tid til at gå efter det.
 12. 12
  Få tonet. Du er sikker på at kunne lide dit udseende bedre, når du føler dig fit og dine muskler er defineret. Så find en fitness regime, der passer til dit niveau og komme i gang.
 13. 13
  Grib nogle blink. Der er ikke noget, der sætter dit udseende i en lavkonjunktur som at miste ud på dine zzzzzzs. Hvad mere er, søvnmangel gør et nummer på hele dit livssyn. Vågn op din perky personlighed - og giv dig selv en skønhed behandler - ved at fange op på nogle nødvendige sæk tid. Hvis du ikke kan få i otte og ni timer om natten, så prøv montering i en kort lur.
 14. 14
  Vær dig selv. Intet er mere attraktiv end en, der er helt tryg i sin egen hud.
 15. 15
  Tænk indre skønhed. Kig på din personlighed, dine talenter og dine præstationer. Alle har gode kvaliteter, både i og uden for, men det er vigtigt at indse, at folk er mere end deres ydre fremtoning. Det er fantastisk at beundre mennesker (og dig selv!) For deres fysiske tiltrækning, men det er endnu bedre at se på, hvad der er på indersiden.
 16. 16
  Altid være sikker på, at være sikker på dig selv, er super-vigtigt, som vil hjælpe dig med at træffe beslutninger, og igen være fortrolig med dig selv.

Tips

 • Lad ikke andre sætte dig ned. Hvis du føler dig smuk, det aldrig noget, hvad andre tænker!
 • Aldrig lade andre få dig ned. Smile.:) Hvorfor ikke?
 • Bare fordi du ikke har en romantisk partner betyder ikke der er noget galt med dig. Det betyder blot, at du ikke har fundet den rigtige person. Hvis han eller hun ikke kan værdsætte dig for, hvem du er, så han / hun ikke er den rette person.
 • Må ikke blive afskrækket, hvis folk mærke dine ændringer, og de begynder at tale. De er bare at tage varsel af den nye dig.
 • Må ikke bekymre dig om hvad nogen siger om dig. Hvis du ved inderst inde, at du er smuk uanset hvad nogen siger, vil det ikke komme til dig, og du vil bare grine af den person, for at fælde dom.
 • Grine. Du kan virkelig ikke hjælpe, men føler en elevator efter et godt grin, og et smil er en af ​​dine bedste skønhed tilbehør. Find din sjoveste ven eller leje en komedie video og se din spiritus stige.
 • Folk kan være temmelig ond, bare fordi de er jaloux. Betale dem noget sind! De er jaloux, fordi de nu se dig som konkurrence.
 • Føle sig temmelig hele vejen ned til dine fødder med en derhjemme. Gå så vilde som du vil! Bær en tå ring eller to. Paint hver søm en anden farve, skal du bruge glitter eller prøve en nuance, som du ikke er helt klar til at bære på dine hænder.
 • Mest af alt, vær dig selv!
 • Pas godt på dig selv sundhed klog, børste dine tænder, nyt tøj hver dag, tage brusere regelmæssigt og børste dit hår. Tro mig, hvis du føler dig rask, vil du føle sig temmelig.
 • Find din favorit foto. Kom ud din scrapbog og søge efter det billede, der viser dig på dit bedste. Tag et godt kig... du vil spekulerer på, hvorfor du var så ned på dig selv i første omgang.
 • Giv din hud lidt ekstra særlig pleje. Når du forkæle dig selv, det viser. Så forpligte sig til en bedre daglig hudpleje og giv dig selv derhjemme ansigtsbehandling til hud-udjævning resultater.
 • Forkæl dig selv med de nyeste skønhedsprodukter. Prøve noget nyt kan hjælpe dig sætte en stopper for din skønhed-bashing. Tjek alle de nye godbidder, der kan spille op dit udseende og lad dem gå på arbejde for dig.
 • Snup en kæreste og har en glamorfest. Du vil være sikker på at kvikke op, når du se, hvor smuk du virkelig kan være. Have det sjovt at få klædt (og trække alle de stopper med falske øjenvipper, screen stjerne 'dos ​​og flotte duds!), Derefter gå ud et sted at flagre din stads.
 • Gå efter en gratis makeover. Gør din vej til makeup counter på din lokale stormagasin og bede om nogle bistand prøve nye farver. Hvis du altid bære nuancer af blomme, fortæller salgs associere til at bryde ud fersken toner for et helt nyt look. Du vil gå hjem med en fab ny tage på dit ansigt.
 • Farve dit humør glad. Når du føler dig ned om, hvad du ser i spejlet, ikke fat for at grå frakke, der synes at matche dit humør perfekt. Sættes på en lys farve til at sparke dig tilbage i gear. Prøv for eksempel rød, den mest energiske farve i spektret.
 • Hvis det er en dårlig hår dag, der er årsag dig sorg, sætte dit hår i en bolle eller hestehale eller skjule dit hår skræmme under en hat og blive involveret i en energisk aktivitet - noget - that'll få dit sind off smide dine Lokker.

Advarsler

 • Gør ikke noget drastisk, ligesom plastikkirurgi eller noget. Hvis du virkelig ønsker at gå igennem med det, tale med din læge og forstå de risici først.
 • Må ikke blive for selvoptaget. Du ønsker at være smuk, men ikke alt forgæves!