Wkadk

Sådan køber en godt bra fitting

Finde en bh, der er passer godt er en enkel, men tidskrævende opgave. Ved at følge disse trin, bør du være i stand til at finde en, der ikke kun passer, men er også behageligt.

Steps

Sådan køber en godt bra fitting. Afgøre, hvilken slags bh du ønsker.
Sådan køber en godt bra fitting. Afgøre, hvilken slags bh du ønsker.
 1. 1
  Måle din bh størrelse. Der er en række forskellige metoder. Nogle metoder tilføje 4 eller 5 inches til din brystkasse måling, andre gør ikke. Forskellige metoder fungerer bedst for forskellige kropstyper. Hvis du opdager, at den metode, du brugte ikke virker, så prøv andre til at få et mere præcist resultat. Uanset hvilken metode, du bruger, skal du huske, at dit resultat er blot et udgangspunkt.
 2. 2
  Afgøre, hvilken slags bh du ønsker. Ønsker du en, der er polstret for et ekstra løft? Eller bøjle for ekstra støtte? Hvad med en sports-bh for enhver atletiske aktiviteter? Når du har besluttet hvilken slags bh eller bras, du ønsker, er du klar til næste skridt.
 3. 3
  Gå til butikken. Prøv at finde en bh band og kopstørrelser en størrelse større og mindre end din størrelse.
 4. 4
  Sætte en på med låsen på loosest montering. Bras har en tendens til at få løsere som tiden går på grund af vask og iført, så ved at prøve det på denne måde vil du sikre, at det vil vare længere. Spænd skulderstropperne.
 5. 5
  Check for følgende:
  • Band tæthed-Du bør være i stand til at køre fingrene rundt under kanten af ​​stoffet, men hvis du kan trække det væk fra din ryg med mere end et par inches, det er for løs.
  • "Double boobs" - Hvis dine bryster er svulmende ud af siderne eller over toppen i skåle, så du brug for en større skålstørrelse.
  • Straps-Hvis dine skulderstropper er grave i dine skuldre, bandet størrelse er nok for stor. Hvis de ikke justere stramt nok, finde en anden stil bh.
  • Centre gore-Centret gore i bh, mellem skålene, bør altid være fast mod kroppen. Hvis det bliver skubbet væk fra dig, så du brug for en større skålstørrelse og en mindre ryg størrelse.
  • Generelt size-Bøje over. Hvis dine bryster falder ud, så bh ikke passer. Enten cups er for små, eller bandet er for stor, eller begge dele.
  • Staying put Flyt rundt. Sæt dine arme over hovedet og twist til venstre og højre i taljen. BH'en bør hverken ride op eller knibe på dette punkt. Hvis bandet glider, så prøv en mindre størrelse. Hvis det skærer i, det er for stramt. Hvis du forsøger på en sports-bh, jog på plads, eller hoppe op og ned samt til at teste, om den kan styre 'hoppe' komfortabelt.
 6. 6
  Gentag disse trin, indtil du har prøvet på alle bras. Sørg for at holde dem, der passer adskilt fra dem, der ikke gør!
 7. 7
  Købe bh eller bh'er, der gør dig glad. Hvis bh'er i din størrelse er dyre, købe den billigste, der

Tips

 • Før du køber en bh, prøve det på under din skjorte. Det er en god måde at kontrollere, om sømmene vise igennem, eller hvis du er utilfreds med den form.
 • Aldrig sjuske med at købe en bh. Hvis der er ét element i din garderobe, der fortjener at blive betalt fuld pris for, det er en bh - det har en meget vigtig opgave at gøre, og din kropsholdning kan blive hårdt ramt, hvis det ikke fungerer korrekt.
 • Hvis du beslutter dig for at købe en bøjle sørge for, at der ikke er nogen ledninger stikke ud.
 • Husk at prøve på bh med låsen på loosest fitting, IKKE strammeste!
 • Når du har prøvet på bh'er, chancerne er du har en favorit. Selv hvis du køber kun denne ene (eller flere i forskellige farver), tage noter af dem, der var tæt på, men ikke helt, da producenterne har en tendens til at afbryde bras efter en tid.

Advarsler

 • Vær opmærksom på at bh'er kan indeholde materiale, som du er allergisk over for, som du måske ikke være opmærksomme på, når du foretager dit køb. Hvis du oplever nogen hævelse (såsom nældefeber) eller overdreven kløe, så du kan være allergisk over for nikkel eller plast i bh. Vær opmærksom på, hvor den allergiske reaktion sket, og se ud for at materiale, næste gang du beslutter dig for at købe en bh. I mellemtiden tage nogle Benadryl eller i ekstreme tilfælde til skadestuen får.

Ting du behøver

 • Klud eller papir målebånd
 • Mirror
 • Ven til model foran
 • Muligvis en butik degnen