Wkadk

Hvordan man laver en dobbelt øjenlåg

Blandt de mange ting, folk gør for at gøre deres øjne ser større (såsom at anvende makeup og falske øjenvipper) skabelse af et "dobbelt øjenlåg" er en af dem i mange asiatiske kvinder. Omkring halvdelen af ​​alle asiater er født uden den dobbelte øjenlåg krølle. I Asien er øjenlåg (operation for at skabe den dobbelte øjenlåg) den mest populære kosmetiske procedure. Kvinder, der gerne vil tilføje denne funktion til deres øjne har både kirurgiske og ikke-kirurgiske muligheder. Mens kirurgiske procedurer er blevet en populær mulighed for at skabe en dobbelt øjenlåg, ikke-kirurgiske metoder er en god måde at få et preview af, hvad en dobbelt låg vil se ud, før at forpligte sig til en mere permanent kosmetisk procedure.

Steps

Hvordan man laver en dobbelt øjenlåg. Lær forskellen mellem en asiatisk og kaukasisk double øjenlåget.
Hvordan man laver en dobbelt øjenlåg. Lær forskellen mellem en asiatisk og kaukasisk double øjenlåget.
 1. 1
  Lær forskellen mellem en asiatisk og kaukasisk double øjenlåget. Asiatiske øjenlåg folder begynder tæt på øjenvipper ved den indre øjenkrog og bevæges parallelt med panden ved midtpunktet af øjet. I modsætning hertil folder kaukasiske øjenlåg danne en omvendt "U" form, med en tilspidsning tættere på formen af ​​øjenvipper. Én virkning heraf er, at anvendelsen af ​​eyeliner vil ikke være mærkbar, medmindre lukkede øjne.
 2. 2
  Opret dobbelt øjenlåg gennem brug af kosmetiske produkter som dobbelt øjenlåg lim eller øjenlåget tape. Disse er midlertidige måder, der tillader dig at se, hvad du vil se ud med dobbelte øjenlåg. Disse teknikker typisk vare en dag og vaske væk med vand og sæbe, når du vasker resten af ​​dit ansigt.
 3. 3
  Vask dit ansigt godt forud for anvendelsen dobbelt øjenlåg lim eller tape, så du har en ren, ikke-fedtet overflade at arbejde med. Pat ansigtet tørt, betaler ekstra opmærksomhed på området omkring øjnene. Vent et par minutter for at sikre området er helt tørt, før du anvender den dobbelte øjenlåg lim.
 4. 4
  Påfør øjenlåg tape eller lim lige over din øjenvippe linje. For et naturligt look, følge den naturlige linje for den indre mur af din øjenhulen. Hvis du bruger dobbelt øjenlåg lim, vent 30 til 60 sekunder til limen indstillet, før skubbe øjenlåget på plads. Hvis du ansøger øjenlåg tape, kan du begynde det næste skridt med det samme.
 5. 5
  Skub forsigtigt din øvre øjenlåg mod klæbestrimlen, ved hjælp af en "y" værktøj eller enden af en Bobby pin. Arbejde en lille del af øjenlåget på et tidspunkt, vente 30 sekunder til 1 minut for at sikre den del af øjenlåget klæber fuldstændigt til den øverste låg, før du flytter til næste afsnit.
 6. 6
  Anvende kosmetik, såsom øjenskygge, mascara og liner til øjet for at forbedre udseendet som ønsket. Den dobbelte øjenlåg skal vare hele dagen, indtil du vaske limen med sæbe og varmt vand.
 7. 7
  Færdig.

Tips

 • Der er nu kirurgiske teknikker til at skabe dobbelt øjenlåg, der ikke kræver indsnit eller efterfølgende ardannelse. Tal med din kosmetisk kirurg om DST teknik, som bruger en række twists og dobbelt suturer at opnå lignende resultater uden ardannelse bagefter.
 • Øjenlåg udføres typisk med en lokalbedøvelse som en ambulant procedure, og genvinding tager omkring 6 uger at gennemføre. Hvis du vælger en kirurg for dobbelt øjenlåg kirurgi, sørg du vælger en læge med særlig erfaring med asiatiske øjenlåg.

Advarsler

 • Kosmetiske lim kan brænde øjne, hvis det kommer ind i dem

Ting du behøver

 • Dobbelt øjenlåg lim eller tape
 • Bobby pin eller "Y" værktøj
 • Kosmetik