Wkadk

Hvordan til at barbere med en barberkniv

En barberkniv er en fast klinge barbermaskine, de mest almindelige mænds barbermaskine, indtil 1950'erne, da sikkerheden barbermaskiner blev bredt tilgængelige. Når du mestrer kunsten at barberkniv barbering, vil du være i stand til at få en langt smidigere barbering, end du kan få fra enhver moderne metode. Men barbering med en barberkniv er farligt og har en lang indlæringskurve. Mens du klatre op indlæringskurve, kan kvaliteten af ​​dit barberinger være betydeligt værre end du kan gøre med en engangsskraber. Du vil sandsynligvis også skære dig selv mindst én gang, på trods af gentagne advarsler til at gå langsomt og forsigtigt. De fleste af de mænd på de barberkniv fora har. Men når du har mestret lige (som typisk tager omkring 100 barberinger), vil du være i stand til konsekvent at give dig selv en barbering, der er langt bedre end nogen barbere, du nogensinde har haft før.

Steps

Hvordan til at barbere med en barberkniv. Prep dit skæg, enten ved at tage et varmt brusebad, eller ved at holde et varmt håndklæde mod dit ansigt.
Hvordan til at barbere med en barberkniv. Prep dit skæg, enten ved at tage et varmt brusebad, eller ved at holde et varmt håndklæde mod dit ansigt.
 1. 1
  Prep dit skæg, enten ved at tage et varmt brusebad, eller ved at holde et varmt håndklæde mod dit ansigt. Hvis du vælger den varme håndklæde, sættetid et lille håndklæde i varmt vand og holde det fast mod dit ansigt, indtil det er cool. For de bedste resultater, anvender varmt håndklæde to gange.
 2. 2
  Efter prepping dit skæg køre hanen for de hotteste vand muligt. Fyld dit krus eller skål med vand, og lad din pensel blød.
 3. 3
  Pres det overskydende vand fra din pensel, og dumpe vandet ud, som du brugte til at suge børsten. Lav en skumme med børsten, enten i skålen, eller bare indlæse pensel og vente på at skumme op direkte på dit ansigt.
 4. 4
  våd dit ansigt vådt>.
 5. 5
  Brug derefter pensel til at anvende sæbe eller creme til den behårede område, hvirvlende indtil skumme har dannet stive toppe.
 6. 6
  Påfør skum på dit ansigt ved hjælp af en pensel bevægelse ved hjælp af grævlingen pensel. Brug et varmt håndklæde til at tørre væk enhver ekstra skum, fjerne olie fra huden hårsække, så fugt kan trænge igennem.
 7. 7
  Afslut lathering ved hjælp maleri slag for at dække dit ansigt med et tykt lag.
 8. 8
  Lad sidde på i 5 min eller længere, hvis hår er meget grov. Re-skumme hvis sæben er tørret ud efter 5 minutter. Hjælp af et håndklæde, lader det sidde, genanvende, og så videre er teknisk valgfri. Det vigtige er at have en dejlig tyk skumme på dit skæg for at beskytte huden og vejlede bladet.
 9. 9
  Stræk din hud, mens du barberer. Træk det område, som du vil anvende den barberkniv, indtil det er stramt.
 10. 10
  Brug en 20 ° graders vinkel på bladet til din hud. Husk du ikke udskæring hud, dette er ikke din intention, er du skære hår så tæt på din hud, som du kan. Du kan få denne vinkel ved at lade bladet næsten "sidde" flush i ansigtet, og dreje den lidt for at få den 20 til 30 graders vinkel. Husk at bruge næppe noget pres! Dette er ikke en patron barberkniv og det er meget let at skære dig.
 11. 11
  Du vil gøre tre passerer for optimal glathed. Hvis du ønsker at spare tid, og er villige til at ofre glathed, kan du gøre en single-pass barbering og springe de sidste to omgange. På hver pass, vil du begynde med korte strøg og slut med længere slag.
 12. 12
  Gør den første pass med korn (det betyder i retning af hårvækst).
 13. 13
  Skumme op igen og gøre den anden passage sidelæns på kornet. Du vil sandsynligvis ikke være i stand til at barbere halsen på denne aflevering, blot siderne af dit ansigt og jawline.
 14. 14
  Hvis du har en meget kraftig skægvækst, kan du ændre barbermaskine før tredje pass. Hvis dit skæg er ikke så hård, kan du springe dette trin over.
 15. 15
  Lav en tredje og sidste aflevering mod kornet. Dette pas er den farligste, og når de fleste ulykker sker. Vær opmærksom, når trimning bakkenbarter, at spidsen er i nærheden af ​​din øreflip, og være meget forsigtig, når barbering akavet figurer rundt om halsen. Nogle mænd foretrækker at bruge vand alene, uden skum, for det tredje pas, for bedre at se, hvad de laver. Hvis du har en kraftig skægvækst, kan du finde det irriterer din hud for meget. I dette tilfælde, gå videre og bruge skum.
 16. 16
  Skyl skumme off dit ansigt med koldt vand. Koldt vand vil hjælpe med at lukke porerne i din hud.
 17. 17
  Tør barbermaskine. Kør en kvadrat af toiletpapir mellem skalaerne i håndtaget for at fjerne dråber af fugt, der er fanget der. (De fleste gamle barbermaskiner er høje kulstofstål og ruster).
 18. 18
  Strop barbermaskine med en læder strop. Efter stropping gælder klinge olie for at beskytte klingen mod fugt skader og rust.
 19. 19
  Skyl børsten, ryst den overskydende fugt, og hænge det på hovedet i en børste til at tørre.

Tips

 • Må ikke opbevares barbermaskiner i badeværelset, hvis du kan undgå det. Dit badeværelse er fugtigt, og barbermaskiner du ikke bruger kan rust, især hvis de er lavet af kulstofstål.
 • Kom en god barbering ved hjælp af en barberkniv kræver en vis fornemmelse, at du vil udvikle sig over tid. Din første par barberinger kan være værre end det barberer du får fra en engangsskraber, men med tiden og praksis vil du få den slags baby's-butt glathed du kun kan få fra en straight. På den anden side, enhver kvinde ikke vil have en mand med et rent snit ansigt. Nogle vil have en mand med en lille Scruff på hans ansigt. Du kan undgå at få sådan en glat barbering, og også spare tid ved at gøre en enkelt pass barbering og springe den lineære-korn og mod-the-korn passerer.
 • Brug altid en skarp barbermaskine. En skarp barbermaskine er den sikreste, da det er den mest sandsynlige til at klippe håret i stedet få snagged på din hud.
 • Du kan bruge en orne stritter barberkost, hvis du er på et budget, men en grævling hår børste er meget bedre.
 • Barberkniv barbering kan være farligt, så prøv dette for første gang, når du ikke distraheret.
 • Forsøg ikke at bruge nogen barberskum eller gel, der kommer ud af en kan. Disse produkter ikke smøre din hud tilstrækkeligt for barberkniv barbering. Brug krus barbersæbe.
 • Brug styptic pulver til nedskæringer. Spørg efter den med en barber, eller på et barber levering butik.
 • Hvis din barbermaskine trækker eller giver dig barbermaskiner brænde, er det tid til at udskifte det. Mænd med lyse skæg kan bevare deres barbering til en barbermaskine. Mænd med tunge skæg skal ændre deres barbermaskiner oftere.

Advarsler

 • Aldrig forsøge at fange en droppet barbermaskine.
 • Luk barbermaskine, før du går med det. Aldrig gå med en åben barberkniv. Ikke engang et trin.
 • Lige barbermaskiner er farlige. Udvis ekstrem forsigtighed og ikke forsøge jobbet, hvis du ikke kan fokusere. Kanten vil skære mænd eller kvinder, gamle og unge.
 • Hvis du gør det tredje pas (mod kornet), springe din overlæbe område. Der er ingen sikker måde at barbere dit overskæg område med opadgående strøg og ikke risikere dårligt skære næsen.
 • Brug ikke udskæring bevægelser! Hvis du gør, vil du skive selv. Enhver side til side bevægelse vil skære dig.

Ting du behøver

 • A finpudse
 • En læder strop
 • En lige barbermaskine.
 • Barberskum eller sæbe.
 • En skål, krus eller scuttle.
 • En barberkost, fortrinsvis grævling.
 • Et spejl.
 • Blodstillende pulver til nedskæringer.
 • En rolig hånd.
 • En skæg!