Wkadk

Sådan style en 1930 finger bølge frisure

For enhver, der nogensinde har ønsket at vide, hvordan man gør en finger bølge stil, som var den mest populære stil i 1920'erne og 30'erne.

Steps

Sådan style en 1930 finger bølge frisure. Forstå, at dette blev gjort med bobbed (kort) hår.
Sådan style en 1930 finger bølge frisure. Forstå, at dette blev gjort med bobbed (kort) hår.
 1. 1
  Forstå, at dette blev gjort med bobbed (kort) hår. Hvis du har langt hår, du bliver nødt til enten at rulle op i ryggen eller sætte det ind i en chignon på nakken af ​​halsen. Det var også elegant i 20'erne og 30'erne at have kortere hår i front og længere hår i ryggen.
 2. 2
  Vask og tør hænderne. Udlæg dine leverancer, så alt er inden for rækkevidde.
 3. 3
  Shampoo dit hår, ved hjælp af din foretrukne shampoo og balsam. Skamplet dit hår forsigtigt med et blødt håndklæde. Må ikke tørre dit hår fuldstændigt.
 4. 4
  Vrid nogen ekstra vand ud af dit våde hår. Påfør gel eller indstilling lotion til siden eller del af håret, du starter med.
 5. 5
  Beslutte, hvor du vil have din første finger bølge, og derefter bruge din kam til en del dit hår i at stedet. Den del kan være på hver side af dit hoved, eller i midten.
 6. 6
  Red dit hår glat. Læg din langfinger fast ved siden af ​​del, og derefter placere din kam fast mod siden af ​​din finger, der er væk fra den del. Tænderne i kammen skal være vinkelret på dit hoved.
 7. 7
  Lav en finger wave ved at trække din kam omhyggeligt langs din finger som du fortsætter med at holde din langfinger fast mod dit hoved. Træk kam gennem håret uden at løfte kam, hvilket skaber en glat, ubrudt bølge.
 8. 8
  Læg din pegefinger ned ved siden af din langfinger, derefter bruge din pegefinger til at holde den færdige finger bølge på plads. Som du holder fingeren bølge sikkert med din finger, trække kammen tilbage gennem håret den modsatte vej for at skabe den næste højderyg eller finger bølge, ca 1 1/2 inches under den første finger bølge. Du har nu en finger bølge med bølger flyder én retning og en anden finger bølge med bølger flyder den anden retning.
  • Afslut finger bølge med en spytte krøller, hvilket er en lille krølle fast på ansigtet, som regel på og omkring panden og ører, ved at tage enden af ​​strengen og curling det indad, og dybest set limning det på plads med gel eller hårspray (eller spytte, deraf navnet), som er velegnet til kort hår eller pandehår
  • Vide, at hvis dit hår er langt, gør finger bølger, så de hælder mod bagsiden af ​​dit hoved, og enten twist og pin det op, eller tage ender og rul det enten under eller over og pin det langs hele nakken af halsen.
 9. 9
  Flyt din hånd forsigtigt, så flyt din langfinger over den anden finger bølge. Hold bølgen fast på plads, mens du laver en tredje finger bølge, med bølger flyder i samme retning som den første finger bølge. Fortsætte med at arbejde din vej ned dit hoved, skiftevis retninger, indtil du har oprettet så mange finger bølger, som du vil.
 10. 10
  Lad dit hår til at tørre helt, så kam dit hår grundigt for at løsne krøller. Når de ser bare den måde du ønsker, tåge dit hår let med en bedrift spray til at kontrollere krus og holde fingeren bølger på plads.

Ting du behøver

 • kam, fortrinsvis en, der har en spids ende afskedstunden hår
 • hår gel, også hårspray, hvis du vil
 • en sprayflaske med vand
 • Bobby stifter eller klip (såsom ænder regningen eller enkelt / dobbelt strenget hårnåle
 • indstilling lotion, hvis det er nødvendigt (eller hvis du ønsker at bruge det)