Wkadk

Sådan får mest gavn af laser hårfjerning

Laser hårfjerning er hurtigt ved at blive et meget populært valg for dem, der ønsker at fjerne hår permanent, men langsigtede resultater vil variere fra person.

Steps

Sådan får mest gavn af laser hårfjerning. Indse, at laser hårfjerning (CPH) virker bedst på mørkt hår og lys hud.
Sådan får mest gavn af laser hårfjerning. Indse, at laser hårfjerning (CPH) virker bedst på mørkt hår og lys hud.
 1. 1
  Indse, at laser hårfjerning (CPH) virker bedst på mørkt hår og lys hud. Lys hår kan være nødvendigt at kunstigt formørket, for laser at målrette dem.
 2. 2
  Undgå at fjerne hår fra rødderne (pincet, voks, osv.) i mindst 6 uger før din behandling. Kun barbere eller bruge en rigtige spørgsmål som Nair på dit hår (disse produkter kun fjerne hår over huden) til at styre vækst.
 3. 3
  Vælg et behandlingsanlæg, der bruger nyere teknologi til at minimere smerte, såsom candela gentlelase som forbereder din hud til laseren et øjeblik, før pulsen med en kølevæske spray. Denne særlige laser anvender desuden en Alexandrit laser, som har en meget lang bølgelængde at trænge dybere rødder end mange andre lasere.
 4. 4
  Få en konsultation! Mød tekniker og få ham / hende udføre en test puls, før du forpligte sig til noget.
 5. 5
  Shave nøje lige før din behandling. Dette vil minimere smerten.
 6. 6
  Undgå koffein i 24 timer før din behandling. Dette vil hjælpe med smerter så godt, og du vil være mere afslappet.
 7. 7
  Under behandlingen, forventer smerte. Det kan beskrives som en elastik slapping din hud eller lignende pincet flere hår på én gang.
 8. 8
  Give tekniker med tilbagemelding om din smerte. De har måske brug for at justere intensiteten af ​​laseren, kølervæske, eller i nogle tilfælde skal du bruge en bedøvende creme på din hud.
 9. 9
  Kommunikere med din tekniker efter indgrebet. Når du forlader kontoret, skal du være lidt rødt, og du kan se røde cirkler på mere følsomme områder af din hud. Gamle teknologi lasere forlod du brændte for et par dage, men nyere teknologi bør forlade dig genvundet inden for en time.
 10. 10
  Vær opmærksom på, hvordan laser behandling virker. Du bør bemærke, at i de næste 24 timer, vil de behandlede hår ikke vokse. Efter den tid, vil de begynde at "dyrke" på omkring halvdelen af ​​tidligere hastighed, indtil de er blevet udvist nok til at blive fjernet. Du kan hjælpe på "udgydelse"-processen med en vaskeklud i brusebadet. Nogle hår kan være løs nok til at blive grebet med fingrene, men du kan også bruge en pincet til at trække dem ud. Fjern ikke hår, der giver modstand - hårene, der er klar til at komme ud, vil blive fjernet uden selv at føle det. Modstand betyder roden stadig bor, og du bliver nødt til at vente på, at håret til at dø i din næste behandling. Tweezing det vil kun forsinke dit samlede proces.

Tips

 • Inden vi går videre med laser hårfjerning, kan du overveje pulserende lys hårfjerning behandling i stedet, som er ens bortset fra at den bruger en pulserende lys i forbindelse med en kølende gel, der anvendes direkte på huden. Som med laser hårfjerning, kan det være dyrt og kræver generelt flere besøg afhængigt af mængden af ​​hår, der skal fjernes.
 • Forvent det til at tage mange behandlinger for at rydde din hud hår. Hvis du har en masse hår, er det meget muligt, at du måske nødt til at blive behandlet hver 4-6 uger i et år eller længere. Hvis du føler dig modløs, husk at for hver hår, der bliver dræbt aldrig vil vokse igen, selvom nærliggende hårsække kan begynde at vokse hår til at indtage sin plads. Dit første behandling vil være den mest produktive med de mest mærkbare resultater.
 • Sørg for at du føler dig tryg med din tekniker. Uønsket hår er et problem, at mange af os føler skammer sig over, og det er vigtigt at føle sig trygge ved at tale om dit hår med teknikeren.
 • Altid give din tekniker med feedback om din smerte. Ikke to mennesker er ens, og han / hun bliver nødt til at ændre indstillinger på laseren til din individuelle farve-og smertetærskel.

Advarsler

 • Vær på vagt over nedsatte praktikere. Du ofte får hvad du betaler for, så sikre, at din valgte hårfjerning praktiserende er dygtig og ved, hvad de laver. Få henvisninger fra dem, hvis muligt, at du kan tale med.
 • Lær at kende forskel på fakta og hype. Laser hårfjerning er generelt ikke for at tilbyde 100% permanent hårfjerning og kan tilbyde hår reduktion i bedste afhængigt af personen. Må din forskning og kontrollere FDA hjemmeside for at kontrollere "permanent hårfjerning" hævder lavet af forskellige udøvere. Spørg, hvis de vil sikre deres krav for permanent hårfjerning.
 • Uudholdelige smerter er et advarselsskilt: Ignorer din stolthed og fortælle teknikeren, hvis det gør for ondt!
 • Modstå trangen til at fugte i flere timer efter din behandling. Din hud vil reagere meget gerne, hvis det er solbrændt, og det vil formentlig svie.

Ting du behøver

 • En god langsigtet budget til at betale for denne proces. LHR er ikke billig, og det er meget muligt, du skal betale for det i flere måneder.
 • To dage, hvor du ikke arbejde eller gå i skole. LHR kan efterlade din hud rød og du ønsker at vide, hvordan din hud reagerer, før du nødt til at blive set offentligt.