Wkadk

Hvordan til at administrere din tid fornuftigt som en high school elev

Studentereksamen, især i løbet af din senior år, kan være frustrerende. Det er den tid af dit liv, som du forbereder dig til college og den virkelige verden. Så hvordan kan du styre din tid gør alle dine nuværende aktiviteter uden at blive alt for stresset?

Steps

Hvordan til at administrere din tid fornuftigt som en high school elev. Sortere dit liv som teenager.
Hvordan til at administrere din tid fornuftigt som en high school elev. Sortere dit liv som teenager.
 1. 1
  Sortere dit liv som teenager. Er venner vigtigt at være omkring på dette tidspunkt? Vil du finde dig selv på internettet en masse? Er du en person, der går på biblioteket for at studere i et roligt miljø? Er dine forældre rundt for at hjælpe dig, eller foretrækker at bede om lærernes hjælp?
 2. 2
  Prioriter din ugeplan som studerende. Eventuelle pædagogiske / akademiske studier skal komme først, og derefter ekstra pensum aktiviteter og derefter sociale liv. Venner ønsker at hænge ud med dig i weekenden, men de vil forstå, hvis du forklare dem, at du har brug for at studere eller fange op på college-relateret arbejde.
 3. 3
  Anfør de nøjagtige forfaldsdatoer til arrangementer, projekter, essays og andre lektier. Dette vil i høj grad hjælpe dig til at advare dig, når tingene skal gøres ved. Dernæst sortere ekstra pensum aktiviteter. Enhver aktivitet beskæftiger sig med stipendier bør placeres før de valgfrie eller After School dem. Derefter input ikke-pædagogiske arrangementer, såsom børnepasning, diverse jobs etc. Endelig forkæle dig selv for en aften ud med venner.
 4. 4
  Fastsætte en frist for, hvor længe du studerer for hver klasse. Må ikke gå overbord på et emne, og glemmer, at du har flere andre til at fange op på inden jeg går i seng. Også, ikke haste igennem studerer tage din tid og koncentrere sig. Du ønsker måske at indstille en alarm clock på et bestemt tidspunkt, så når den ringer, gå til et andet emne, og nulstille alarmen.
 5. 5
  Få mindst 6-9 timers søvn. Hvis du har mere eller mindre søvn end du bør have, kan du begynde mangler i dine kurser, og bliver dovne på grund af trangen eller ønsker at sove.
 6. 6
  Prøv at tage brusere før de går i skole. Du vil være mere frisk, vågen og afslappet som du starter dagen. Night brusere er nogle gange "savnet" hvis du har dit ansigt dækket i bøger og indse, at det er tid til at gå til at sove. Dette er også en start tøven.
 7. 7
  Gå over dit stipendium essays og college applikationer med dine forældre. Det er altid en positiv indsats for at få forældrene involveret i elevernes liv ved at dele meninger om futures og karriere. Hvis dette ikke er muligt, dele det med en studievejleder. Ikke kun, at de vil give deres meninger, men de har mulighed for at søge, hvad kollegium klasser eller store musikselskaber er inden for din foretrukne mål.
 8. 8
  Tænk på, hvordan ikke-uddannelsesmæssige aktiviteter påvirker din tidsplan. Hvis du babysitter, kompromis med mor på faste dage og tidspunkter, der går rundt dit akademiske liv. Hvis du ikke kan forpligte sig til dine studier på grund af fodbold praksis, så skal du tage affære. Når noget kommer i vejen, er du nødt til at droppe det, selv om det er midlertidigt.
 9. 9
  Må ikke forsømme dit helbred. Bare fordi du er kort tid, betyder ikke, du skal leve af junk food. Prøv at få dine frugter og grøntsager hver dag. Husk at dyrke motion mindst 30 minutter om dagen. Gøre disse ting vil støtte psykiske, fysiske og følelsesmæssige funktion.
 10. 10
  Prøv at have en fast tidsplan.

Tips

 • Indse, at den ene opgave savnet eller gjort dårligt er ikke enden af ​​verden. Bare ikke lade tingene hober sig op.
 • Må ikke stress! I high school, kan stress være en stor faktor, når de står med en række ting, som de har brug for at tage sig af, men ved ikke, hvordan man udfylder det hele på én gang.
 • Få det bedste ud af dine high school år. Når eksamen kommer, vil spændingen blive større, fordi det hårde arbejde og engagement har givet pote.
 • Gør alt dit arbejde først, derefter gå over det efter at se, hvis du har lavet nogen fejl. Ikke alt kan eller skal være perfekt.