Wkadk

Hvordan laver skoletiden flyve

Må ikke du bare hader det, når der en halv time føles som en anden fire timer af kedelige matematik, engelsk, eller måske videnskaben? Her er hvordan man kan gøre tid gå af hurtigere i skolen.

Steps

Hvordan laver skoletiden flyve. Vær besluttet ikke at se på uret.
Hvordan laver skoletiden flyve. Vær besluttet ikke at se på uret.
 1. 1
  Vær besluttet ikke at se på uret. Tiden er altid langsommere, når du tæller hvert minut.
 2. 2
  Tænk over, hvad der ville ændre i dit liv for hver uhyrlige ting du kan gøre. Så tænk over, hvad det ville være uden ting i dit liv.
 3. 3
  Prøve at tælle til 100, derefter til 200, derefter til 300 og så videre. Selvom du tæller, det vil få tid synes hurtigt.
 4. 4
  Hvis du kan, så prøv at spille et spil på din mobiltelefon eller spille rock, papir, saks med sidemanden dig! Pas på ikke at blive fanget!
 5. 5
  Start et spil. Det får hele klassen spiller og lærer vil forsøge at stoppe dig. Mindst 5-15 minutter spildt.
 6. 6
  Vær opmærksom på, hvad læreren siger. Skolen er et sted for undersøgelse, så du kan lige så godt gøre dit arbejde. Det passerer også tid, da det holder dit sind off tiden. Hvem ved? Du kan faktisk lære noget interessant.
 7. 7
  Prøv at oprette en gentagen rytme med fødderne ved at trykke. (F.eks venstre fod, højre fod, højre fod, venstre fod)
 8. 8
  Spørg læreren spørgsmål om det emne, du er på, selvom du kender svaret. Læreren vil bede resten af ​​klassen / starte en helt ny samtale med klassen om det spørgsmål, du spurgte.
 9. 9
  Når du tager notater, skifte op den måde, du skriver! For én linje, kan du skrive i kursiv, det næste i regelmæssig skrift, den næste i alle caps, den næste i små bogstaver. Prøv også at bruge forskellige farvede penne (prøv at farvekode ting der matcher). Dette vil holde dig travlt, og det vil også hjælpe dig med at huske, hvad du skrev ned for vigtige test, quizzer, osv. (dvs. når gjorde uafhængighedskrig ende?)
 10. 10
  Prøv noget nyt. Gør noget, der vil fordrive tiden, og det er sjovt på samme tid. For eksempel: Prøv at skrive i graffiti stil, det tager en masse praksis, men i sidste ende du kan komme op med nogle fantastiske ting. Eller træne din hjerne til prik din I er med hjerter eller bobler eller stjerner. Eller alle de ovennævnte.
 11. 11
  Stirre på læreren (ikke vindue! Du vil blive fanget!) Og dag-drøm. Kun når du er foran og ved, hvad læreren underviser. Fordi uanset hvad, vil du huske din dagdrøm, ikke lektionen.
 12. 12
  Brug din fantasi. For eksempel tænke på at være i en anden verden, det lyder underligt, men det virker!
 13. 13
  Nynne eller synge stille og roligt til dig selv. Men du behøver ikke genere dit skrivebord mate hvis du har en, de har den bedste tid at få hævn.
 14. 14
  Spørge læreren spørgsmål. Igen kan deltage i klassen fordrive tiden. Fordi så vil læreren nødt til at stoppe, hvad de siger og tage spørgsmål.
 15. 15
  Tænk "hvis". Så tænk over, hvad der ville ske, hvis... og forestille sig noget rart.
 16. 16
  Lave lektier. Det giver dig mere fri tid, når du er hjemme, og du stadig læring.
 17. 17
  Sidde nær fronten eller med en ansvarlig studerende kan du komme sammen med og chatte med, når du andenplads tidligt, men ikke med din bedste ven. Uanset hvor god en studerende du to er, vil du få snakkesalig.
 18. 18
  Lær noget nyt, som hvordan man sige alfabetet baglæns. Det er ikke den bedste idé, hvis du ikke kender den lektie, men det hjælper efter prøve, når man ikke kan tale eller læse.
 19. 19
  Gør noget usædvanligt. Gå i seng til tiden og færdig med alle dine lektier, så du kan gå i skole stress fri.
 20. 20
  Medbring mad, du vil se frem til at spise. For eksempel, drev ved Starbucks eller Dunkin Donuts på vej til skole afhente noget, du elsker.
 21. 21
  Få at vide dine lærere. Nogle af dem kan have mikrobølger (som er overraskende nyttige), og du kan lave varm kakao eller noget andet, du elsker.
 22. 22
  Klæd komfortabelt. Der er intet galt med iført joggingbukser og en komfortabel jakke for en dag. At være comfy vil gøre dig stress mindre om tid.
 23. 23
  Hvis du har et ur, så husk at ikke indstille en alarm. Det kan gå ud og gøre dig se dit ur. Derefter vil du blive fristet. Prøv at tage det ud hver Matematik, HSIE klasse osv.
 24. 24
  Deltag klubber. Prøv at tilmelde dig i klubber, som du er interesseret. Hvis du har det sjovt, så tiden vil flyve af.
 25. 25
  Bede om at gå på toilettet hver periode. Hver gang du går, gå til en vand springvand, badeværelse, så vandet igen. Det vil være spild af omkring 5 minutter hver gang du går. Da du går hver frist sammen det vil spilde omkring 35-45 minutter, hvilket er en enorm forskel.
 26. 26
  Hvis du har en mini whiteboard og et whiteboard markør og et viskelæder, får whiteboard spinning og gøre en swirly thingy på tavlen. Slet og start forfra. Det vil se ud som du laver noget, når de i virkeligheden, du spiller. Men sørg for at rydde dit skrivebord. Der er ikke noget værre end at vælte din vandflaske!
 27. 27
  Hvis du har en bog med hvide sider i ryggen, og du ikke giver det tilbage til skolen, tegne mini billeder på disse sider. Arbejde lidt, og hvert femte minut, gå ud og trække en del af et billede.
 28. 28
  Tænk på en lyd, et brev ikke gør. Prøv at tænke på en lyd eller støj, der ikke ejes af et bogstav i alfabetet.
 29. 29
  Når din lærer spørger dig om at gøre arbejdet åbne din kopi og tegne mini tegneseriefigurer øverst!

Tips

 • Må ikke se på uret så meget og altid bede til badeværelset hver period.It vil spilde mere tid.
 • Hvis du medbringer en MP3-afspiller, bringe noget langærmet og tråd ledningen gennem dit ærme og hvile hovedet på din hånd vippes, så øret er på kanten af ​​ærmet, og du kan lytte til musik listende.
 • Tænk på de fantastiske ting, du har gjort i dit liv!
 • Få en fancy Calculator ligesom Casio Prizm eller TI Nspire CX og gemme spil på det. Sørg for at du holder lommeregneren på en måde, at læreren ikke se skærmen. På Prizm, Menu / Exit tryk (afhængigt af spillet, skal du vide, hvilken en spillet tager først) tryk derefter på 1 for at gå til normal matematik skærm.
 • Sid op straight. Det vækker dig og hjælper dig med at være opmærksom.
 • Kig op alt, hvad du kan på Wikipedia og Google, hvis du får lov til at være på internettet eller gå på en populær hjemmeside.
 • Sommetider kan du faktisk lære noget! Så hold det ene øre tunet så at sige.
 • Forsøg på at finde en interessant måde at lære (Gør det, som du kan huske, at for lang tid). Matematik er et stort puslespil at træne på en sjov måde. Du skal bare nødt til at gøre dig selv som opgaven, og tiden vil wiz forbi.
 • Sover altid fungerer også, men din klassekammerat kan se dig...
 • Medbring en iPod eller en anden musikalsk enhed såsom en MP3-afspiller. Men du vil risikere nogle sjove spørgsmål om lektionen. Ligesom hvis du taler om truede omfatter Bigfoot? "Eller sådan. Men ikke 20 gange en klasse. Ligegyldigt hvor dejligt læreren, kan du gøre dem gale. Når en klasse, maksimum.

Advarsler

 • Lytte til musik i klasse kan få dig i problemer. Også, ikke bruge telefonen i timerne, fordi du kan få en tilbageholdelse eller få det taget væk fra dig.
 • Nogle skoler tillader ikke MP3, iPods eller mobiltelefoner. Sure, de passerer tid, men hvis din skole ikke tillader dem, ikke bringe dem. Du kan bringe dem selv, så længe du ikke bliver fanget.
 • Prøv at holde dig selv og dit sind i nuet. Tænk alt det, du laver, høre og se i hvert øjeblik. Du vil lære mere, og du vil bemærke, at tiden vil flyve af. Du vil også finde dig selv at være mere fokuseret, ikke blot i skolen, men i alle aspekter af dit liv.
 • På nogle skoler, de konfiskere graffiti-skrivning for at hjælpe politiet efterforske lokale hærværk. I de værste områder, du kan endda ansigt disciplinære foranstaltninger for graffiti-skrivning.