Wkadk

Hvordan søger man goth makeup

Hele kulturen er stærkt i udseende., hår, tilbehør, farver og alt det andet. Makeup er blot én af de funktioner, der fuldfører en gotisk look, men det er vigtig, også. Makeup er en af de fysiske måder at vise andre din personlighed og udtrykke din sande natur, især hvis du er Goth. Gothic makeup kan være mørk, barsk eller bare smuk, og selvom det ikke er afgørende, det er en dejlig touch. En blødere udgave af traditionel gotisk makeup (»soft Goth ') er i øjeblikket en meget populær mainstream look. Forskellige goterne udtrykke deres stil gennem de teknikker og farver deres makeup. Men det kan være en udfordring at vide, hvor man skal begynde. At perfektionere din makeup, så læs videre.

Steps

Hvordan søger man goth makeup. Efter at give dit ansigt en god vask, kan du ønsker at anvende nogle sun-creme specielt udviklet til brug i ansigtet.
Hvordan søger man goth makeup. Efter at give dit ansigt en god vask, kan du ønsker at anvende nogle sun-creme specielt udviklet til brug i ansigtet.
 1. 1
  Kend din ansigt. Vær opmærksom på, hvad du arbejder med. Hvad tror du, er dine bedste træk, dem, du ønsker at forbedre? Er der noget, du ønsker at henlede opmærksomheden på? Alt, hvad du ønsker at ændre? Før du starter, skal du have en forståelse af dine ansigtstræk og din makeup smag.
 2. 2
  Efter at give dit ansigt en god vask, kan du ønsker at anvende nogle sun-creme specielt udviklet til brug i ansigtet.
 3. 3
  Vælg din goth Der er mange stilarter af Goth, hver. Hvis du er mere af en overnaturlig eller hardcore goth, ligesom en vampyr Goth, vil du kigge på mørkere, flere toner og nuancer. Hvis du er en romantisk Goth, i den mere sensuelle stil, kan du ønsker at lege med bløde toner eller klassiske look. Før du i, tage lidt tid til at reflektere over din stil og se, hvad stil Goth du er. Det er ikke så hårdt du simpelthen nødt til at se på din.
 4. 4
  Køb din makeup omhyggeligt. Hvad du betaler for, er ikke altid, hvad du får. God makeup er normalt findes af en masse og eksperimentere, og nogle gange bare trial and error. For det meste, er makeup høj kvalitet, men ikke altid, og det er lige så almindeligt for noget fra en stof butik at fungere godt. Den bedste ting at gøre, når der har behov for makeup er at bede din og familiens hvilke mærker og linjer, de bedst kan lide, og læse produkt i blade eller.
 5. 5
  Tænk om farver. Det er ikke bare den teknik, du bruger, og området for ansigtet du dække, men farver, nuancer og toner, du bruger. Er du tiltrukket af mørkere, mere tung stil: mørk sort, hvid fundament, og stærkt farvet? Eller går du med blødere, mere romantisk stil-soft sort og rød? Du behøver ikke at holde med nogen regler, lege og se hvad du kan komme op med. Prøv at regne ud, hvad du synes at lide. For eksempel kan du mørkere farver og mere makeup-så med det.
 6. 6
  Finde ud af din base makeup. Der er et par forskellige "baggrunde" du kan bruge til din makeup, herunder:
  • Hvid. Hvis du vil, kan du pulver dit ansigt med hvid fundament til at skabe en bleg, uhyggelige baggrund. Det fungerer utroligt godt for Vampire goterne og andre hardcore eller overnaturlige stilarter. Hvis du beslutter at pulver dit ansigt, være meget forsigtige. Går overbord med dette kan gøre dig virke almindelig. Prøve en meget lys, subtile afstøvning, som om det er der ikke engang. Din hud skal have en bleg, ikke et lag af maling.
  • Naturligt udseende pulver. Selvom denne baggrund er næsten usynlig, vil det udjævne og give det en mere sensuel touch. Det fungerer godt for romantiske goterne, og meget blødere stilarter. Alt du skal gøre er forsigtigt feje en naturlig farvet pulver - såsom bronze - hele dit ansigt. Din hud vil virke blødere, og skabe en god base at arbejde på. Hvis du ønsker at se bleg, men ikke som du har dækket dit ansigt i kridt, bruge foundation / pulver to nuancer lysere end hvad du normalt bruger.
  • Intet overhovedet. Du behøver ikke at oprette en base eller have nogen makeup på din hud til at se godt ud. Hvis du beslutter at forlade basen makeup, skal du sørge for at passe godt på dit for at holde det klart og glat. Det er svært at se gotiske og mørke med et ansigt fuld af acne.
 7. 7
  Leg med din. Øjne er en utrolig vigtig funktion til Goth makeup, og det kan være at eksperimentere med dem. Hvis du har en opmærksomhed tiltrække frisure, eller ønsker at spille op din stedet, kan du blot linje dine øjne med soft sort og forlade dem. Men hvis du ønsker at gøre dine øjne det vigtigste element i dit ansigt, er der en masse måder at bringe dem ud ved at bruge og øjenskygge. Nogle teknikker er:
  • Sort. En mørk, tyk foring til dine øjne vil gøre dem skiller sig ud. Linje dine øjne grundigt på først og derefter give dem en anden frakke, fejer slag på.
  • Crazy. Hvis du er en Supernatural eller Vampire Goth, skiller sig ud eyeliner fungerer godt. Linje dine øjne tungt og derefter prøve fejende mørke ringe omkring dem med flydende eyeliner. Dette skaber en, hjemsøgt blik.
  • Crazy øjenskygge. Dette vil arbejde på næsten enhver type Goth, hvis du får teknikken og farverne til højre. Hvis du leder efter en vampyr eller Supernatural look, så prøv at bruge lys, stærk øjenskygge med glitter i det. For eksempel, foring dine øjne med simple soft sort eyeliner skabte så ringe omkring dem med dyb, skinnende lilla eller mørkeblå øjenskygge vil give dig en overnaturlig eller hjemsøgt look. Prøv at bruge lysere farver med øjenskygge, eller bare sort. Glitter øjenskygge passerer fra en Supernatural eller Vampire look, mens en omhyggelig lag af en naturlig øjenskygge vil fungere godt med romantiske goterne.
  • Eyeliner tegninger. Prøv at give dig selv et par mørke øjne " tatoveringer "med sort eller farvet eyeliner. For eksempel linje dine øjne med enkel sort, derefter trække flere sorte streger kommer ned fra dine øjne. Dette look fungerer godt på alle typer af Goth, afhængigt af dine slag og tegninger.
 8. 8
  Tænk blush. Hvis du er en romantisk eller blødere Goth, en let, sensuel blush på din kan fuldføre dit look. Hvis du allerede har støves dit ansigt med hvidt pulver, prøv duppe nogle changerer af pink eller rødlig blush på dine kinder til at trække ud en uhyggelig, farlig look. Leg med blush og forsøge at gøre det flyde med din stil.
 9. 9
  Tilføj i ekstramateriale. Du kan tegne i nogle gotiske "tatoveringer" på dit ansigt ved hjælp af eyeliner blyanter. Simple stjerner eller arbejde godt, men unikke mønstre og komplekse tegninger vil helt sikkert få dig husket. Vær ikke bange for at eksperimentere.
 10. 10
  Hvis du har langt hår, binde det bakke ud af dit ansigt, og måske bruge en alice band til at holde en marginal eller nogle totter af hår ud af dit ansigt.
 11. 11
  Sort eller mørk farvet hår værker og det gør farvet hår ligesom derude farver..... også naturligt hår kan arbejde for at være dig selv

Tips

 • Hvis du er en dreng, skal du ikke være bange for at gå hele ud. Iført eyeliner eller pulverisering dit ansigt ikke gøre dig "creepy". Du ved hvem du er, og bare fordi andre mennesker ikke, betyder det ikke, du skal være bange for at prøve nye ting.
 • Hvis du ikke har meget fuld øjenvipper, så den forkerte mascara kan gøre din situation værre, ikke bedre. Brug en plumping mascara og en øjenvippe curler, hvis du er utilfreds med almindelig mascara.
 • Makeup bør fremhæve dine funktioner. Vær opmærksom på, hvilke funktioner du vil have glans, og prøv at positiv opmærksomhed på dem.
 • Eksperiment hele tiden. Afspilning rundt med farver, toner og teksturer vil få dig makeup, du ønsker. Må ikke være bange for at være dristig eller ændre.
 • Har ingen eyeliner? Anvendelse sort / mørk brun øjenskygge med en kort og flad eye pensel fungerer endnu bedre! Og du kan også våd øjenskygge pensel, lægge øjenskygge på det, og du har øjeblikkelig eyeliner.
 • Goth look er nemmest med bleg hud, men hvis du er mørk, er der intet galt med det enten.
 • Pas på dit ansigt. Kig efter din hud, får nok søvn, så dine øjne ikke er det, og prøv ikke at irritere din hud eller ansigtstræk. En naturligt god base vil gøre dit arbejde lettere.
 • Selvom det er en opgave at sætte på alle former for makeup og derefter tage det ud senere, aldrig sove med det på. Den spreder overalt og er endnu sværere at komme i gang. Medmindre du er super hardcore, behøver du ikke ønsker at ligne en zombie.
 • Gradvist lette dig ind i tung makeup. Det vil være akavet for dig og dine venner, hvis alle af en pludselig du begynder at bære tung sort eyeliner i modsætning til den lidt / ingen makeup du brugte til at bære.

Advarsler

 • En masse mennesker kan mobbe dig eller behandle dig anderledes. Lad dem ikke ændre dig som person, og lad dem ikke sår dine følelser. Hvis folk ikke kan acceptere andre kulturer, det er deres problem, ikke dit. Må ikke være uhøflige om det, eller du bare styrke deres billede af dig, være høflig, og du kan bare ændre deres holdning!
 • Må ikke nogensinde sove med makeup på. Altid rense det med en ordentlig makeup remover og vaske dit ansigt godt. Sove med makeup vil kun tilstoppe dine porer og give dig hudorme, acne og bumser.
 • Hvis du beslutter dig for at bruge foundation, skal du bruge et pulver fond eller et mousse. Ved anvendelse, er der ingen regler så vidt som et redskab. Du kan bruge en svamp eller "kile", men fingre arbejde lige så godt. Pin så meget af dit hår tilbage som du kan. Få en meget lille mængde, og start i midten af ​​dit ansigt. Brug fejende bevægelser til at blande det hele. Sørg for at du ikke har nogen bits udækket. Medtag dine øjenlåg og læber. Vær meget forsigtig med din kæbe linje, fordi hvis du rodet op der, du ligner du er iført en maske eller har en sygdom. Også være meget forsigtig med dine øjenbryn.