Wkadk

Hvordan man kan anvende eye makeup på lys hud

Nogensinde spekulerer på, hvordan modellerne på TV får deres øjne til at se så fantastisk? Ønsker du at du kan gøre dine øjne ser fantastisk i mindre end 15 minutter? Nuvel, vi har de skridt til at gøre dine øjne ser det bedste, de nogensinde har været!

Steps

Hvordan man kan anvende eye makeup på lys hud. Rengør dine øjne med en blid makeup remover (du kan også bruge babyolie eller vaseline) for at slippe af med alle spor af eyeliner og mascara.
Hvordan man kan anvende eye makeup på lys hud. Rengør dine øjne med en blid makeup remover (du kan også bruge babyolie eller vaseline) for at slippe af med alle spor af eyeliner og mascara.
 1. 1
  Rengør dine øjne med en blid makeup remover (du kan også bruge babyolie eller vaseline) for at slippe af med alle spor af eyeliner og mascara. Tag en øjenvippe curler og presse i ca 5-7 sekunder. Med dit øje lukket, tegne en lys linje med en eyeliner på din top øjenlåg (ikke bekymre dig, hvis det ikke er perfekt, kan du ordne det senere).
 2. 2
  Åbn dit øje og linie din øvre låg med eyeliner. Bruge vandfast mascara på øverste vipper. Må ikke anvendes mascara på bunden, undtagen måske i det yderste hjørne for at give dig selv mere af en kat øje. Sørg for at du tilføje mere mascara til den ydre piskeslag for et mere sexet look.
 3. 3
  Blend de farver, så de overgangen pænt, og sørg for din mascara er ikke clumpy.
 4. 4
  Gentag på det andet øje.
 5. 5
  Brug ikke orange-lignende, rosa fundament, hvis du har lys hud, vil dette give en plastik effekt.
 6. 6
  Du kan sætte nogle almindeligt vaseline synes længere. Men her er ingen anden kender stof, der hjælper med at vokse vipper længere, undtagen Latisse. 2., er Skæring dine øjenvipper IKKE stimulere væksten det er en myte, så ikke gøre det!
 7. 7
  Færdig.

Tips

 • Brug hvide på indersiden hjørnet af dit øje for et øje popping glitre, der virkelig lyser dit look subtilt.
 • Brush guld eller sølv lige over eyeliner.
 • Sørg for, at dine øjenbryn er frisk plukket.
 • Disse farver er for personer med lys hud. Du kan bruge mørkere farver, hvis du har mørkere hud.
 • Mindre er mere.

Advarsler

 • Overdriv ikke eyeliner.
 • Du kan blive angrebet med komplimenter!
 • Når du bruger meget lyse / levende farver, kan du være bedre stillet kun anvender det som en eyeliner. Det kan se dårligt. Lette brune fungerer godt.
 • Må ikke lægge mascara på bunden vipper.