Wkadk

Hvordan at rengøre makeup pensler

Rengøring makeup pensler er en nødvendighed. Hver gang du bruger en makeup børste, det opfanger både makeup og eventuelle naturlige olier på dit ansigt, samt andre produkter, der er på dit ansigt. Så er der støv i luften, at bare lander på en hvilende pensel. Bakterier kan gøre et hjem i beskidte makeup pensler, så denne ophobning skal fjernes på en regelmæssig basis. Her er hvordan du gør det.

Steps

Hvordan at rengøre makeup pensler. Soak børsterne i en beholder stor nok for dem at ligge ned, i en opløsning af OIL FREE makeup remover (20%), formål (eller lignende sæbe fri facial olieudskiller) (20%) og vand (60%) i 2 minutter.
Hvordan at rengøre makeup pensler. Soak børsterne i en beholder stor nok for dem at ligge ned, i en opløsning af OIL FREE makeup remover (20%), formål (eller lignende sæbe fri facial olieudskiller) (20%) og vand (60%) i 2 minutter.
 1. 1
  Soak børsterne i en beholder stor nok for dem at ligge ned, i en opløsning af OIL FREE makeup remover (20%), formål (eller lignende sæbe fri facial olieudskiller) (20%) og vand (60%) i 2 minutter. Swish børsterne omkring hver 30 sekunder eller deromkring. Du vil se makeup blive løftet fra børsterne. Må ikke lægges i blød mere end 5 minutter!
 2. 2
  Put en lille mængde sæbe i hånden, med en smule vand, og slyng børsten rundt forsigtigt. Gentag dette trin, indtil der ikke stor mængde makeup kommer ud i vandet. Skyl med varmt vand.
 3. 3
  Når du følger ovenstående trin for hver børste, presse overskydende vand og lå på lagdelte papirservietter.
 4. 4
  Re-fnug børsterne så meget som muligt, mens vådt, og stå dem op til tørre (ikke op og ned, bare med børsten-hovedet lidt hævet.
 5. 5
  Når helt tørre, re-fnug, og dine børster er klar til brug. Dette er den blideste måde at rense dem og bør give dine pensler en lang levetid.

Sable børster

 1. Bland lunkent vand med en lille dråbe af dit valgte sæbe og hvislen det. Swish din pensel gennem skummende vand og derefter dumpe vandet ud. Hold lave en ny mix og hvislende børsten igennem det indtil vandet ikke længere bliver misfarvet.
 2. Skyl børsten forsigtigt under sagte strømmende vand. Det er også OK at skvulpe børsten gennem almindeligt vand i et separat bæger.
 3. Hvis børsten er virkelig tyk, klemme hårdt mellem en foldet fnugfri klud.
 4. Placer børste på en plan overflade til at lufttørre, og sørg for børster hænge frit over kanten.

Nylonbørster

 1. Våd pensel og tage en klat af dit valgte sæbe og forsigtigt arbejde din sæbe i børsterne med fingrene. Gnid ikke op skaftet af børster, enten gå ned gentagne gange eller forsigtigt gnide fra side til side.
 2. Skyl under sagte strømmende vand.
 3. Hvis nylon børste er tyk, det er OK at presse det mellem folderne i en fnugfri klud.
 4. Placer børste på en plan overflade med børster hænger frit ud over kanten.

Tips

 • Hvis du er i et travlt, kan makeup remover servietter bruges som en hurtig måde at ren pensler, men klude vil ikke arbejde så godt som en god vask.
 • Hvis det er muligt, børster elsker at blive hængt op, så børster punkt på gulvet.
 • Hvis du ikke ved, hvad slags pensel, du har, stikke penslen i en lille dråbe vand. Nylonbørster ikke absorberer meget godt, hvilket er derfor, de er foretrukket for flydende makeup. En zobel pensel henter vandet helt op.
 • Giver den rette mængde af tørretid.

Advarsler

 • Aldrig sætte en våd pensel oprejst på håndtaget!
 • Brug ikke varme på dine pensler! Lad dem tørre i deres eget tempo.

Ting du behøver

 • En meget blid olie-fri sæbe (alt fra baby shampoo til Cetaphil er blevet brugt af forskellige håbefulde kunstnere) Sørg for at det er olie-fri.
 • Børsterne, selvfølgelig;
 • En fnugfri klud;
 • En kilde til vand, der ikke er høj-tryk;
 • En kop, der passer enhver sable børster.