Wkadk

Hvordan man får en fyr til at stoppe lide dig, når du fører ham på

Hvis du kysser en fyr eller give ham signaler om, at du kan lide ham, og derefter beslutter, at du ikke kan lide ham følge disse trin for at slippe af med ham.

Steps

Hvordan man får en fyr til at stoppe lide dig, når du fører ham på. Lige ud fortælle ham, at du bare ikke kan lide ham mere.
Hvordan man får en fyr til at stoppe lide dig, når du fører ham på. Lige ud fortælle ham, at du bare ikke kan lide ham mere.
 1. 1
  Lige ud fortælle ham, at du bare ikke kan lide ham mere. Stop flirte med ham. Vær mere fjernt. Må ikke gøre øjenkontakt eller smil. Drej dit hoved og lad ham ikke kysse dig, når han forsøger. Dette omfatter ikke stod ved siden af ​​ham. Så fristende som det er ikke tekst, ham, selv når du keder dig
 2. 2
  Undgå at e-maile, sms'e eller ringe til fyren.
 3. 3
  Må ikke besvare hans e-mails, SMS-beskeder, samt telefonbeskeder.
 4. 4
  Flirt med andre fyre foran ham. Vær klar til den fyr, som du ikke er interesseret i ham, du er interesseret i hvem du er flirte med. Må ikke gøre dette, hvis han er en ven. Det vil virkelig ondt ham. Det er bedre, i dette tilfælde, for at fortælle ham lige ud.
 5. 5
  Du kunne introducere en ny person til ham. Dette kunne være en af ​​dine andre venner, eller hvis du har en ny kæreste, kan du få ham til at fortælle den fyr, du ikke kan lide ham mere, hvis du er fortrolig med at gøre dette.
 6. 6
  Du kunne også bare fortælle ham lige op, at du ikke ønsker at date ham længere, og at du virkelig ikke føler forbindelsen.

Tips

 • Hvis du samtykke til en dato, ikke stå ham op, kalder ham, lad ham vide, at du ikke kan gå eller ikke ønsker at gå. Ellers vil det skabe alle former for vanskelige situationer, hvis du ser ham igen.
 • Ved at fortælle den fyr, du er simpelthen ikke interesseret, så prøv at lade ham ned nemt. Tænk på det som hvis du var i hans sko, og hvordan du ønsker at blive behandlet.
 • Være åbne om dine sande følelser, men ikke være for hård.
 • Hvis du på et tidspunkt troede, du kunne lide så indså, at du ikke kan lide ham, så prøv at forklare din situation for ham. Må ikke være aggressive, når at fortælle ham det. Sørg for at du lader ham forsigtigt ned.
 • Være rart, og forsøge at holde venner efter alt køler ned.

Advarsler

 • Vær forsigtig med ikke at blive betyde, selvom du er vred, ellers vil han hader dig
 • Du vil blive markeret som en mand-eater, uanset. Hvis fyren begynder at sprede rygter om dig, det er ham at forsøge at straffe dig. Folk tage et hårdt hit til egoet og prøve at såre dig så meget som du har såret dem. er det bedst ikke at lede folk på.
 • Bare ikke ignorere ham for meget dette vil bryde ham fra hinanden
 • Forsøg ikke at lede folk på. Det er uhøfligt og vil skade andre.
 • Sørg for at du ikke på et vist niveau har lyst ham, fordi det er forfærdeligt, når du havde en chance med nogen, og du skubbede dem væk. Hvis du ikke er sikker tilbringe noget tid med den person, før du gøre op dit sind.

Hvornår skal søge hjælp

Ophold sikker. Du bør aldrig tolerere eller tillade nogen af ​​følgende problemer:

  • Ukendte steder: Hvis han vil have dig til at møde ham et sted du aldrig har været før, beder dig om at køre i sin bil alene med ham, eller ønsker at møde, hvor ingen kan se dig, tage ekstrem forsigtighed. Lad en anden, hvor du er, bringe en person sammen med dig uden hans viden, ændre placeringen, eller simpelthen nægte at mødes med ham alene.
  • Trusler af enhver art: fysisk, verbal, seksuel, intellektuelle (det eksisterer) eller andet intimidering, såsom svingede en mulig våben. Dette er kendt som Assault: det ikke resultere i øjeblikkelig vold eller kontakt, men fører en fornuftig person til at tro vold eller uønsket kontakt er nært forestående. Hold øje med tegn på overfald, som er indikatorer, som du bør forlader eller straks søge hjælp. Hvis det er groft overfald (hvor truslerne er af en særlig følelsesmæssig eller truende natur), komme væk hurtigt, så søge hjælp.
  • Forsøg på at hindre din evne til at afslutte: Vær meget forsigtig, når du er alene, og altid "søger en out" eller vide, hvor og hvordan man kan lade på alle tidspunkter. Ethvert forsøg på hans at spærre dit udsejling fra et område, bygning eller køretøj. Dette kan være så subtile som stod foran en dør, eller blokerer dit forsøg på at forlade samtalen ved at blokere dig fra fronten, eller så direkte som fastholdelses dig fysisk på nogen måde. Sig ikke du ønsker at forlade, hvis du fornemmer dette sker, vil det forværre den anden, meget stærkere forsøg på at forhindre din exit. Når du fornemmer det sker, gøre en indsats for at afslutte det sted, uanset hvor subtile eller tålmodigt du nødt til at udføre den. Hvis du føler, han følger, eller forfølge dig efter exit, ringe 911 eller søge hjælp.
  • Batteri: juridisk definition - Enhver forsætlig og ulovlig brug af magt (som omfatter ikke-voldelig kraft) eller vold mod en anden person. Dette omfatter, men udelukker ikke:
   • Uønsket rørende (ikke-seksuel). (Gribe en arm, røre ethvert sted, du ikke vil have ham til, etc.) Hvis du fortæller ham at stoppe og han nægter, kan han have begået batteri.
   • Fysisk vold. Rammer, spark eller anden fysisk overgreb, selv om de ikke gjort dig.
   • Andre eksempler: kaste objekter med den hensigt at skade, medicinsk batteri som tvinger dig til at indtage eller modtage medicin / lægemidler mod din vilje (dette kan omfatte tvungen injektion, spiking din drik med piller eller pulver eller tvinger dig til at synke eller inhalere et lægemiddel ), eller forsøger at aflade / brand / kaste et våben på dig, uanset om han ramte dig eller ej.
  • Uønskede seksuelle tilnærmelser: Hvis du ikke er interesseret i et seksuelt forhold, så fortæl ham klart "Nej", "Stop" eller "Lad mig være." Må ikke holde sige det... hvis han fortsætter, forlade det samme. Hvis han begynder at forfølge dig, komme væk hurtigt og ringe efter hjælp.