Wkadk

Hvordan skal man behandle med bøller

Bøller kommer i alle former og størrelser, og de ​​fleste af os er nødt til at beskæftige sig med dem på et eller andet punkt. Dog kan der beskæftiger sig med bøller i skolen, være særligt generende. Dette virker også for voksne! Mobning kan være et alvorligt problem, både i skolen og på arbejdspladsen. Der har endda været tilfælde af både børn og voksne begår selvmord på grund af mobning.

Steps

Hvordan skal man behandle med bøller. beskæftige sig med dem.
Hvordan skal man behandle med bøller. beskæftige sig med dem.
 1. 1
  Vide, hvad slags bølle, du har med at gøre. Hvad kan han gøre mod andre, og hvordan han reagerer med forskellige situationer?
  • Aggressiv bøller sandsynligvis misbrug fysisk og uden tøven. Prøv at føle den indre du altid tror, ​​du har dit liv, han / hun kan ikke tage det fra dig. Tror du vil være stærkere end ham, du er stærkere, så ham.
  • Håne bøller er verbalt misbrug (kalde navne, hvilket gør vittigheder, drilleri osv.).
  • Indirekte bøller sprede rygter, udelukke andre, og chikanere deres ofre når det er muligt. Prøv at overvinde de rygter, fortælle alle dens ikke sandt, og bølle bare ønsker opmærksomhed.
  • Cyber ​​bøller chikanere andre børn via instant messaging, e-mail og andre elektroniske midler. Der er mere specifikke måder at beskæftige sig med online bøller. Den bedste måde er at slette dem og ikke læse noget, de siger. Vær sikker på at blokere bølle som godt.
 2. 2
  Arbejd din vej rundt i bøller. Prøv at undgå dem i skole og sociale situationer. Hvis de går et sted på samme måde, som du gør, så prøv en anden måde, hvis de ikke kan finde dig, kan de ikke mobbe dig. Må ikke gå nogen steder i nærheden af ​​dem, så prøv dit bedste for at undgå dem, men viser ikke, at du undgår dem. De vil normalt læse dette som angst / succes, og de vil mobbe dig mere som et resultat.
 3. 3
  Vis minimal reaktion på mobning. Vis ikke bøller, at du føler såret, hvis de gør noget, der gør dig utilpas, bare gå væk. Bøller gain tilfredshed fra at gøre andre føler såret eller ubehageligt, så at give dem en reaktion kan kun opmuntre dem yderligere. Den bølle ønsker opmærksomhed og hvis du viser dem, at de er følelsesmæssigt såre dig, vil de få mere glæde ud af at gøre dette.
  • Denne taktik kan give bagslag afhængigt af bølle, så læs situationen grundigt. Nogle bøller vil føle sig sikker plage dig, (som de nyder, at en handling i sig selv), hvis de ser, at du ikke lider af deres handlinger.
  • Du kan ikke tale fornuft til en irrationel person. Gå væk med værdighed, siger, du har bedre ting at gøre med din tid. Hvis det fortsætter, stå op for dig selv. Hvis det fortsætter eller ikke fortsætter, skal du sørge for at stå op for andre.
 4. 4
  Må ikke lave vittigheder på din egen regning at forsøge at bevise, at der ikke er noget de kan gøre for at såre dine følelser. Dette vil kun behage dem, og de vil ofte chip i med deres egen latterliggørelse og ydmygelse at sænke dit selvværd.
 5. 5
  I stedet afspejler en fornærmelse tilbage til en verbal angriber. Hvis udført i offentligheden, kan det fremkalde latter fra omkringliggende kammerater eller ofre på bølle regning. Dette er en bølle værste mareridt, da de er de-throned fra deres magtposition over dig. Husk ikke at vise bølle den opmærksomhed, de er sultne for, da dette vil gøre det muligt bølle af fornøjelsen af ​​faktisk såre andres følelsesmæssigt.
  • Undgå fornærmende bølle, hvis de har en historie om at være i stand til fysisk at mobbe dig, da dette ansporer en konflikt, som du ikke kan vinde. I stedet for at forværre situationen, gå væk. Rapporter det til en myndighed tal, hvis du mener, du er i fare.
 6. 6
  Rapporter alle mobning til en myndighed tal. Overvej dine forældre, skole vejleder, principal, eller en anden, der kan beskæftige sig med eller straffe bølle og beskytte din sikkerhed. Det er vigtigt, at du taler med nogen om dit problem at få det til slut. Må ikke bekymre dig om hævn, at bølle kan tage, hvis du rapportere hændelsen, de vil såre dig alligevel og formilde dem ikke løse dit problem. Du kan også gå til at fortælle en god ven. En god ven inkluderer dem stående op for dig, og du stående op for dem så godt på alle tidspunkter.
  • Hvis der er en mobning undersøgelse i din skole altid skrive dit navn ned. Må ikke være flov. Du vil sandsynligvis begynde at tale med nogen, der er meget erfarne, og dette kan være overraskende nyttige. Du vil måske føle sig meget lille, men i virkeligheden er du større derefter bølle.
 7. 7
  Hjælpe andre. Bøller er mennesker, der forsøger at gøre sig se godt ud. Alt, hvad de ønsker, er opmærksomheden tage fra dem, og de har intet. Men du kan se bedre ved at hjælpe andre! Prøv at spørge bølle, hvorfor de vælger på mennesker. Der er aldrig en god nok svar på dette spørgsmål. Hvis du ikke ønsker at spørge bølle denne kraft dem til at være ubehageligt, men sørg for din ikke mobning dem!
 8. 8
  Tag karate lektioner. Dette vil give dig selvtillid og evne til at forsvare dig selv og kæmpe ordentligt. Du vil også lære hvordan man ikke skal synes at være et let mål.
  • Gå med en målrettet tillid og en "ikke du tør rode med mig attitude."
  • Vær opmærksom på dine omgivelser. Gå med dit hoved op ser fremad i den retning, du går, skal du bruge dit perifere vision om at være opmærksom på de mennesker omkring dig. Ligegyldigt hvor usandt det er, handle selvsikker og stå oprejst.
 9. 9
  Lær selvforsvar. Dette er meget vigtigt, bør du nødt til at kæmpe, så gør det med hele din styrke, ikke modvilligt. En Tang Soo Må Selvforsvar klasse vil lære dig at gøre dette.
  • En hurtig spark i lysken, vil gøre den person føler sig fortumlet og ser flov længe nok til en flugt. Bøller anvendes ikke altid til andre at få det bedste af dem.
  • Hvis bølle er opsigtsvækkende dig eller skubbe dig, det er faktisk en fordel. Prøv virkelig hårdt for at holde balancen. Snup en af ​​sine arme med din venstre hånd og ramte hans / hendes albue med den anden. Derefter bruger din venstre hånd, skubbe væk den resterende arm.
  • Hvis lysken ikke virker, så prøv solar plexus (lige under ribbenene), eller sparke et knæ at gøre den person turen.
  • Kør, komme til et sikkert sted, og tilkalde hjælp.
 10. 10
  Snyde dem. Bøller normalt ikke er meget smart eller vittig, så du kan bruge dette til din fordel.
  • Enig med dem om alt. For eksempel, hvis den bølle står "hvad er der galt med dig!?" sige, "Stort set alt, hvorfor spørger du?" At agitere dem endnu mere, selv om de forsøger at komplimentere dig efter det, er uenig med dem. Så hvis bølle siger: "Du er et geni," sige "Nej jeg er ikke, men jeg er en idiot."
  • Laugh på alt, hvad de siger, og jo værre fornærmelse, jo hårdere du skal grine. Ingen faking! Prøv at tænke på det som noget rigtig sjovt og faktisk griner. Det er unægtelig frustrerende at en bøller, fordi de vil have dig til at græde, ikke grine. (Jeg tror ikke, griner så hårdt du græde tæller.)
  • Scream et citat i toppen af ​​dine lunger til deres ansigt. Du bør kun forsøge dette, når de har træde på dine fødder eller generelt gør noget ordløst irriterende. Der er mange gode ting at citere, såsom det første vers i Jabberwocky, sange, der er blevet mest glemt, ("Jeg er jeg, Don Quixote, Man of LaMancha"), eller gøre nogle af dine egne ("Jeg vil gerne en dollar, så jeg kan købe en fisk! "). I dette tilfælde er tilfældigt nøgleordet.
  • Brug gamle - gammeldags fornærmelser. "Attercop" og "Simple" er et par gode.

Tips

 • Må ikke tage noget bøller siger til hjerte - de er ikke værdigt for dine tårer! Lad ikke deres ord stoppe dig fra at nå dine mål! Vis tillid og vise dem, at deres ord ikke har nogen effekt på dig.
 • Nogle bøller måske bare være jaloux på dig. De skal blot mobbe dig, fordi du har et stort talent, som de ikke har, så vær stolt af det du gør. Opkald navne er ikke sjovt. Faktisk, hvad der er dybt inde i dem bøller er de ikke har modet til at gøre, hvad du gør bedst.
 • Være selvhævdende og stå din jorden.
 • Fortæl nogen anden du føler dig truet. Hvis du har læst nogen skrækindjagende historier om mennesker, der bliver mobbet i 8 år, det største problem er mangel på kommunikation.
 • Aldrig forsøge at få hævn. Det vil behage dem endnu mere. Prøv den tavse behandling.
 • Aldrig sige noget dårligt at være defensiv. Gør, hvad bølle gør for "hævn" betyder, at du er lige så slemt som de er.
 • Ignorere dem og gå væk-det er din bedste satsning. Alt, hvad de ønsker, er opmærksomhed.
 • Vær opmærksom på dine omgivelser. Gå med dit hoved op ser fremad i den retning, du går, skal du bruge dit perifere vision om at være opmærksom på de mennesker omkring dig.
 • Gå med en målrettet tillid og en "ikke du tør rode med mig attitude."
 • Uanset hvad du gør, faktisk ikke bekæmpe bølle, medmindre du er i alvorlig fare for personskade.
 • Husk, at bøller kan ikke skade dig. De ønsker blot at vise, at de er »stærke«, selv om de viser lige det modsatte: De er kujoner. Virkelig magtfulde mennesker vise deres magt på andre måder, ikke ved ydmygende andre, der er 'svagere' end dem. Vis dem, at du ikke er bange for dem.
 • Forblive rolig på alle tidspunkter, da dette vil puslespil og forpurre en typisk bølle på deres forsøg på at fremkalde en negativ reaktion.

Advarsler

 • Husk-alt, de ønsker, er for dig at reagere. Ignorere dem er bedre end sladrende eller stående op til dem. Til sidst vil de kede sig.
 • Mange børn har lært, at bøller ikke får fysisk, hvis de kun gør grin med dig. Dette er ikke altid sandt, som det altid kan eskalere. Vær forsigtig omkring ethvert bølle, altid bo på offentlige steder, eller blandt andre (især myndighed tal), når en bølle picks på dig.
 • Prøv at holde sig væk fra slagsmål. Det er smart og du ender sikkert.
 • Hvis bølle er en voksen eller ung voksen og truer dig eller såre dig, der kaldte misbrug. Tal med nogen med det samme, eller ring Kids Help Phone (1-800-668-6868)
 • Igen, ikke tage noget, de siger om dig til hjerte. Må ikke narre af dem begge. Hvis de forsøger at handle godt for dig, og de ligner de mener det, give dem en chance. Hvis de ser ud som de er faking det, ignorere dem.
 • Lad ikke bøller ked dig og gøre dig suicidal. Hvorfor såre dine kære bare på grund af disse modbydelige mennesker?