Wkadk

Hvordan til at låne penge fra dine forældre uden tilladelse

Alle ved, at det er forkert at stjæle (især dem, der tror på kristendommen... eller jødedommen eller islam eller hinduisme eller buddhisme eller den gyldne regel)... men lad os se det i øjnene: Du er "særlig" og at reglerne ikke gælder for dig. "Alle" (som betyder "du") "behov" (betydning "ønsker") nogle penge nu og da, men er for doven til at arbejde for det. Denne vejledning skal hjælpe dig med at få penge, skyld, og nok reb til at hænge sig selv, uden at dine forældre selv bemærke i første omgang.

Steps

Hvordan til at låne penge fra dine forældre uden tilladelse. De fleste mennesker holder reservedele forandring alle omkring dem.
Hvordan til at låne penge fra dine forældre uden tilladelse. De fleste mennesker holder reservedele forandring alle omkring dem.
 1. 1
  Planlæg din proces. Planlæg en tid, hvor du er sikker på ingen vil afbryde dig. Enten når dine forældre er ude, eller premeditate en hændelse som når de går på toilettet, eller når de tager et brusebad.
 2. 2
  De fleste mennesker holder reservedele forandring alle omkring dem. Hvis man ser godt, og hårdt nok du burde finde mindst et par af dollars (eller pounds), hver gang du ser.
 3. 3
  Hvor skal de holde deres penge? Kig rundt omkring stedet. Fædre tendens til at holde ændring i lommerne på deres bukser. Hvis din mor har mere end én pung, så se igennem dem også.
 4. 4
  Vær smart. Stjæle en enkelt 20 i stedet for to 10'ere. Må ikke omarrangere regninger, og ikke stjæle penge rutinemæssigt, såsom hver fredag.
 5. 5
  Stjæl noget, du kan finde. Selv fremmed valuta. Jeg garanterer dig, at du vil finde et vekselkontor i nærheden af ​​dit hjem. Nogle restauranter vil tage udenlandsk valuta også, men vil betale dig tilbage i dit lands valuta. Især hvis dine forældres sidste rejse til udlandet var i 1989 - francs, mærker, lire etc. er alle ret sjældne nu, og er sikker på at hente en "premium".
 6. 6
  Hvis du har et skab med frakker, se gennem dem. Når folk køber noget og få ændring (mønter) tilbage, vil de generelt sætte dem i deres lommer. Husk, at en frakke har mere end to lommer. Også, hvis du finder noget nyttigt, såsom tyggegummi, stjæle altid det. Pr. definition ingen nogensinde BEHOV tyggegummi, men det giver selv de mest uopmærksom offer noget andet at clue ind på.
 7. 7
  Retur alt til sin oprindelige position. Huske præcis, hvordan hver enkelt pung og pung blev placeret! Det vil være en død giveaway for en tegnebog for at være på den modsatte lomme til nogle voksne. For andre voksne vil _missing cash_ være giveaway. Hvor heldig føler du dig i dag?
 8. 8
  Sørg for at du udskifter regningen du stjal med en anden, for eksempel tage en 5 og erstatte den med en en, vil det ikke være sådan en oplagt ting.

Tips

 • Sørg også for ikke at stjæle for meget indlysende penge på et tidspunkt. Nogen vil huske at have en halvtreds i deres pung, eller selv når deres pung har ændring i halvtreds og tyve pences, de vil huske de har en femmer eller en £ 2 mønt i.
 • Denne vejledning er primært til brug, når dine forældre er ude af huset og din hjerne og samvittighed er på ferie.
 • Hvis du bliver fanget, fortælle sandheden. Indrøm at du "har brug for" penge, og høfligt bede dine forældre. (Du kan spørge høfligt, før du følger denne guide, men så ville du ikke have den ekstra spændingen ved at blive en tyv.)
 • Prøv ikke at sætte lys på, hvis det er mørkt. Hvad hvis de var ude på gaden, og de bemærkede lyset? Brug en lys eller glowstick i stedet. Dette vil fjerne tvetydighed ved at gøre det klart for enhver iagttager, at du sniger sig omkring.
 • Prøv at gøre det hele så hurtigt som muligt. Hvis du begår en forbrydelse hurtigt nok, måske er det ikke en forbrydelse. (Det er et princip af kvantemekanikken.)
 • Teste farvande først. Sæt de stjålne penge i et sted i nærheden af, hvor det kom fra, men i en mere ikke så indlysende stedet. Gør det til at ligne det faldt ned der ved et uheld. Hvis de opdager, at pengene mangler, foregive at finde det og give det tilbage. Hvis de ikke siger noget, (og det er der stadig), bør du have noget problem at komme væk med det.
 • Lyt efter, når dine forældre siger, at de kommer til banken. Natten efter dette, snige nedenunder (hvis du har en sengetid) og få pengene. Dette er det bedste tidspunkt at gøre det, fordi efter at gå til banken, de normalt har en stak regninger i deres tegnebog, og det er usandsynligt, at de vil bemærke et par regninger er væk. Medmindre de regner det, og spekulerer på, hvordan 150€ fra ATM blev 120€ uden at forlade huset... men hvor sandsynligt er det?
 • Alternativt kan man spørge, om du kunne låne nogle penge og betale det tilbage.

Advarsler

 • Må ikke tage deres penge hele tiden. Dette er nu virkelig betragtes stjæle, hvilket er umoralsk. Faktisk tager deres penge uden at spørge er umoralsk tyveri, uanset hvor ofte du gør det.
 • Aldrig tage for mange penge, eller de vil få mistænkelige. Kun tage penge, hvis du "har brug for" små ting. Betal altid dine forældre tilbage fra de penge du stjal. Medmindre du har brugt det, i hvilket tilfælde der vil være umuligt.
 • Hvis du gør dette, og du bliver fanget, er det "kan" (som betyder "absolut vil") såre dit forhold til dine forældre og gøre opbygge tillid med dem "vanskelige" (som betyder "umulige"). Du kan også være jordet eller straffes. Medmindre dine forældre har nogen nosser, i hvilket tilfælde de vil lære dig en reel lektion ved at rapportere dig til politiet, eller sende dig til en af ​​de sjove militære boot camps for ungdomsfængsel forbrydere.
 • Tag kun så meget som du "behov". Må ikke være grådig, eller du vil blive fanget.
 • Må ikke gøre det til at ligne du stjæle, selvom du stjæler. Holde området rent, ikke ransage. "Alle" værdsætter en pæn tyv.
 • Hvis det rydder din samvittighed, kan det være en god idé at tilbagebetale forældrene med de penge du stjal efter du har taget det uden dem at kende. Selvfølgelig, du stadig tog det, men de har stadig penge du stjal tilbage på et senere tidspunkt.
 • Hvis du har en bror eller en søster, som altid tattles på dig for noget, stjæle dine forældres penge ud af deres syn. Ellers vil de automatisk fortælle om dig, og du vil blive jordet for sikker. Eller hvis de er smarte, de vil bare søm dig i den handling med en skjult cam derefter stjæle penge fra dig igen. Hvad vil du gøre ved det... fortæl mor og far?
 • Prøv ikke dette, da det kan være meget farligt.