Wkadk

Sådan får du en kæreste

Kom en kæreste er nemmere end det ser ud. Bare vær dig selv og følge disse trin.

Steps

Sådan får du en kæreste. Sørg for at han ikke har en kæreste, og at han er det værd.
Sådan får du en kæreste. Sørg for at han ikke har en kæreste, og at han er det værd.
 1. 1
  Sørg for at han ikke har en kæreste, og at han er det værd. Også pas på, at hvis han bare gik gennem en pause op, kunne han bare være på rebound. De følelser ville ikke være, hvad du søger. Må ikke spørge ham ud, hvis han allerede har en kæreste, især hvis hun er din ven.
 2. 2
  Tage det første skridt. Hvis du finder en fyr / pige, som du deler en masse til fælles med, ikke vente for dem at bede dig om at hænge ud. Hvis du er bange for at spørge ham, hvis han ikke kan lide dig, alt hvad du skal gøre er at prøve en gøre ham lide dig. Hvis du er en "shop til du segner" person invitere dem til indkøbscenter med dig. Hvis du elsker bøger, invitere dem på biblioteket eller en poesi aften med dig. Gør noget han kunne dele tilfælles med dig. Han kan også være genert, så han måske ikke være den ene til tilgang, enten fordi han tror du er ude af hans liga eller fordi han mener du måske afvise ham.
 3. 3
  Tag det langsomt. Må ikke haste eller crowd din nye ven. Hæng ud og snakke hver gang i et stykke tid til at begynde med, og derefter begynde at hænge ud oftere. Giv hinanden plads. Normalt, hvis du rammer det ud virkelig godt og har en masse sjov sammen, vil det venskab har en tendens til automatisk at vokse til mere hyppige besøg. Bare prøv ikke at være, at pigen, der ser alt for desperat.
 4. 4
  Smile. Når han kigger på dig, bare smile og han vil gøre det højre back. Mennesker reagerer på smil intenst og straks, og når vej mod en mand af dit valg, vil han få en stærk non-verbale budskab, at du er pæn og imødekommende. Overvej dette din "First Move". Selv hvis du aldrig har talt før, vil han blive tvunget til at lægge mærke til og i sidste ende sige hej til dig, hvis du holder øjenkontakt og smil.
 5. 5
  Være imødekommende. Dette er især vigtigt, hvis han er den slags fyr, der er vant til at have piger nærme sig ham. Det er vigtigt, at du være anderledes, fordi du vil skille sig ud mere. Gør noget ved første, men lås øjne, smil, og drej din opmærksomhed andetsteds, eller holde walking. Være disciplineret og kloge nok til at vide, at hvis du giver efter for din fysiske tiltrækning og forfølge ham, før han har haft til at investere nogen tid (ikke bare tid mellem begyndelsen og slutningen af ​​partiet), at komme til at kende dig, så mister du.
 6. 6
  Engagere ham til at snakke. Han vil ikke vide, at du er stor, medmindre du har vakt hans ønske om at vide. Det er ineffektivt at blab på om hver eneste detalje om dig selv, fordi du vil forlade ham med noget at være nysgerrig!
  • I stedet for at bruge din naturlige sprogkundskaber at frustrere en fyr, kan du bruge dem til at skabe en mystik om dig selv ved at være selektiv om, hvilke oplysninger, du giver ham, så han er nødt til at stille spørgsmål og undre sig over dig, være en gåde, at han har lyst til at bruge tid på at regne ud. Dette betyder ikke, du er nødt til at foregive at være mere dyb eller interessant, end du egentlig er, men det betyder, at du sikker har hobbyer, mål og udtalelser du kan tale om på en interessant måde.
 7. 7
  Prøv at blive venner. De fleste fyre har en tendens til dato piger, der de har flere ting til fælles end blot "forhold" stuff. At være nære venner med ham, gør det nemmere for dig at interagere med ham, og sværere for ham at sige nej, når du fortælle ham.
 8. 8
  Holde ud. Må ikke bare stoppe ved den første ven, du foretager. Hold møde og hænge ud med andre mennesker. Før du ved af det, vil du have en hel vennekreds. Variation er livets krydderi, så det er vigtigt at opbygge et netværk af venner, på den måde, er der ringe chance for nogen at blive kede med din virksomhed, fordi du har fået så mange venner til at holde kontakt med, ingen af ​​dem kommer til at tilbringe mere tid sammen med dig end nogen af ​​de andre. Faktisk er et nyttigt tip til at sikre, at folk føler de ikke kan få nok af din virksomhed til at bevidst at begrænse den tid, du tilbringer med dem, lade dem der ønsker mere.
 9. 9
  Find ud af hvem han er interesseret i. Det ville suge at jage efter denne fyr bare for at finde han kan lide en anden allerede. Sørg for, at han enten kan lide ingen (fordi så har du en chance for at gøre ham falde for dig), eller at han kan lide dig, som han sandsynligvis ikke vil fortælle dig.
 10. 10
  Vis ham, at du ville være et godt match for ham. Du kan gøre dette ved at dele fælles interesser såsom visse musik, ved at være flirtende og nuttet, men ikke overdrive det, men viser ham, at du kan være en afslappet ven også, hvis han har brug for en så godt. Guys tendens til at lide piger, der er feminin, men chill.
 11. 11
  Reveal småtterier om dig selv, mens fortæller en anekdotisk historie. Lad os sige, du gør teater eller spille musik. I stedet for at afsløre, at decideret når du lige har mødt en fyr, sige noget lignende, "På vej til en prøve i går, så jeg denne fyr, der blah blah osv osv." Hvis fyren lytter, bør han blive bedt om at spørge, "Hvilken slags generalprøve?"
  • Tilbageholde oplysninger om dig selv, indtil han har til at bede om det, og begynder at blive trukket ind af nysgerrighed og måske ønsker at behage dig.
  • Hvis du kan lide ham, ikke afvise ham! Må ikke få genert og kylling ud, eller han vil gå videre, hvis hans følelser for dig ikke er, hvad de burde.
 12. 12
  Gør ham føle sig vigtig (men være ærlige og holde en balance). Guys søger status for at tilfredsstille deres ego og som en kvinde, er en mandlig opfattelse af din status afgørende for, hvor meget han sætter dig fordi det på en måde afspejler hans egen status. Effektiv brug af afstødning hæver din status i en fyr øjne, fordi det er en psykologisk kendsgerning, at når afvist eller nægtet noget, kilden til afvisningen synes "bedre" og dermed mere ønskeligt.
 13. 13
  Må ikke kritisere ham hårdt. Kunsten i at gøre dette er at gøre afslappet og legende kritiske udsagn uden at være alt for hårde og sårende. Det centrale er at få ham til at grine med dine kortfattede og fyndige sætte downs, så han vil se dig som ikke kun sjov, men en person, han har til at arbejde for at imponere, hvilket gør dig en sjov udfordring.
 14. 14
  Hvis han gør en dårlig vittighed, ikke fnise som en passiv lille pige, finde en måde at tænde den ham eller fortælle ham flad ud, "det var en dårlig vittighed." Han kunne bare sige, "Really? Jeg ønskede at fortælle dig noget sjovt." Men sørg for at det er på en måde, der forhåbentlig ikke stikke ham overhovedet eller brod bare lidt og ikke for meget. Også, aldrig være bange for at være helt ærlig omkring dine sympatier og antipatier. Det tilføjer til sin vision om dig som en fuldt udviklet og interessant person med høje standarder.
 15. 15
  Tillad lidt tid væk fra ham. Det er meget rigtigt, at fravær gør hjertet vokse fonder og når du fortæller den fyr du er interesseret i ham, men du kan ikke hænge ud i løbet af et bestemt tidspunkt, fordi du er nødt til at bruge det med blot dine venner, så du ikke kun holde dine venskaber stærk, men du subtilt lade ham vide, at din tid er kostbar, og gnist en trang i ham til at regne ud, hvordan og hvornår han kan komme tæt på dig igen. Giv ham den nødvendige plads han har brug for at drømme om dig, fordi du er virkelig en drøm pige.
 16. 16
  Bare vær dig selv. Hvis du ikke er, så hvordan skulle du ellers vide, om han kan lide dig eller ej for, hvem du er? Hvis du foregiver at være en person, du ikke er det, vil du føle dig utilpas, hver gang du er omkring ham, og det er den sidste ting, du gerne vil ske. Hvis du er utryg omkring ham, ville det sandsynligvis være svært at tale med ham, og hvis du ikke kan tale med ham, vil det være svært at holde et forhold.
 17. 17
  Når du har en kæreste, ikke snyde ham ved dating andre drenge. Du er i et fast forhold. Hold se ham og lad ham tage regeringsperioder en gang imellem. Du vil ikke have ham til at tro, at du er hans mor, men det vil ikke skade at lade ham vide, at du ikke er en lille hjælpeløse bænkevarmer enten, du er en person, der kan gøre ting for dig selv og gøre dine egne beslutninger.
 18. 18
  ALDRIG JEG GENTAGER ALDRIG klage til ham, vil han få det forkerte indtryk af dig.

Tips

 • Vær dig selv! Hvis han ikke kan lide dig for hvem du er, er han ikke det værd..
 • Ignorer ham for en dag og se, hvordan han reagerer. Hvis han forsøger at tale til dig, chancerne er, at han kan lide dig.
 • Hvis / når du fortæller ham, at du kan lide ham, så glem ikke at være positiv! Han kan enten være helt ind i dig eller måske ikke. Den bedste måde at vide, om han kan lide dig er ikke ved hvad han siger, men hvad han gør. Hvis han har han været konsekvent og vedholdende i at komme tæt på dig, så han kan lide dig! Hvis han ignorerer dig, ikke ringe, når han siger, at han vil eller ikke er fysisk eller verbalt kærlig så er han ikke vild med dig, selv om han er generelt høflige og tænker du er en dejlig person. Det er muligt at lide nogen som en person, men ikke har lyst til at være sammen med dem.
 • Husk, alle drenge er forskellige, så vælg den, som du synes har en dejlig personlighed og kan gøre dig glad. Det er normalt de pæne, rolige, nørdede fyre, der gør de bedste kærester. Da de ikke har for meget held med piger, vil de virkelig værdsætter den, der gav dem en chance.
 • Tal med drengen mere, og du vil ende op bedre venner og få reelle tæt. Du vil komme til at kende ham bedre på den måde.
 • Må ikke sladder om andre piger til ham fyre hader det. Det vil bar ham og også selv irritere ham.
 • Hvis en dreng fortæller dig at han kan lide dig, ikke gør ham til at føle som om du ikke kan lide ham tilbage. Faktisk gør det første skridt.
 • Bliv den ene han ikke kan have i begyndelsen. Derefter langsomt få tid til ham. I første omgang være tilgængelig. Det gør dig til en udfordring!
 • Må ikke blive presset ind i et forhold. Hvis du føler dig truet eller presset til at gøre ting, du ikke ønsker at, afslutte jeres forhold, ingen har ret til at få dig til at føle sådan.
 • Spørg ham ud selv, ikke får dine venner til at spørge ham ud for dig. Hvis du ikke har den frækhed at spørge ham ud, alt andet i dit forhold vil sandsynligvis være besværligt også... Og det er en turnoff for at se en pige, der ikke er tillid til og taler gennem hendes venner. Han vil derefter muligvis tror du er bange og nervøs, som vil være akavet for ham, og du virkelig ikke ønsker, at der i et forhold!
 • Husk at være dig selv gennem hvert trin. Giv ham tid til at komme til at kende den virkelige dig, ikke nogen, han eller du har fabrikeret og derefter, når illusionen er knust, vil han ikke være interesseret i på samme måde. Embrace dine særheder og din skøre, fordi folk respekterer andre, der ikke er bange for at være sig selv, selvom de er lidt underligt, og det viser tillid og styrke, som altid er attraktive.
 • Hvis han ikke kan lide dig, gå videre.
 • Udseende er ikke alt, den hotteste fyr er ikke nødvendigvis den bedste fyr, men hvis du følger de tips skitseret, kan du få selv den hotteste fyr at forfølge dig.
 • Gå til nye steder. Find modet til at tale med søde fremmede. Det bare kunne betale sig!
 • Lad aldrig drengen gør du ændre, hvem du er. Hvis han kun vil kunne lide dig, hvis du ændrer så er han ikke det værd, og du bedst glemme ham.
 • Du ønsker måske at prøve at holde sig væk fra ham, når han er omkring nogle af hans venner, når han er omkring hans venner, at han kan være en reel jerk til dig, men ikke tage det fra ham.
 • Hvis du tror, ​​du kan lide ham, men ikke føler sig trygge eller dig selv omkring ham, kan han ikke være den rigtige for dig.
 • Sørg for at dine venner som ham og hans venner som dig. Hvis han hænger rundt med den forkerte type mennesker, spørger ham hvorfor, og forsøge at overbevise ham om at lave flotte venner.
 • Hvis han kan lide dig tilbage, gør dit træk og bede ham om at hangout.
 • Hvis du stadig er studerende i skolen og har nogen klasser med ham, bede ham om at gå hænge og arbejde på lektier sammen. Jo mere tid du har alene, jo bedre!

Advarsler

 • Leder du efter en kæreste, bare fordi du føler dig usikker (dvs. du ønsker at se godt med en person ved din side, alle dine venner har kærester, du bare kan lide at være ønsket, etc.) er en opskrift på et knust hjerte og spildtid. Dette kunne virkelig ondt den fyr, der bliver din kæreste.
 • Må ikke gøre, hvad dine venner fortæller dig at gøre, du vil fortryde det senere.
 • Må ikke være eller se desperate, og det vil bare smide ham ud.
 • Må ikke handle snobbet, eller han vil ikke lide dig. Du kan se andre piger at gøre det, men det er ikke derfor, de kan lide dem. Det er enten på grund af hans krop eller noget af den slags. Hvis det ikke er det, han er en almindelig gammel idiot så bare komme videre.
 • Synes "klæbende" og "afhængig" løber du en risiko for hurtigt at blive en turn-off for dem. De vil ende med dumping dig. Sørg for, at det ikke sker ved at skabe et bredt netværk af venner og ved at ændre en forkert attitude.
 • Må ikke dato folk for tør, når sandheden kommer ud, vil din date føler sig meget såret.
 • Hvis du indser, at han forsøger at gøre en anden pige jaloux, ville det være et komplet spild af tid til at være sammen med ham.
 • Aldrig gøre noget, du vil fortryde senere.
 • Må ikke kun at tale med ham over tekst / facebook / AIM. Nøglen til ethvert forhold er direkte kommunikation, og uden det, er du tabt. Fyre lide det når pigerne taler til dem en på én.
 • Hvis alt han taler om, er sport eller selv, skal du ikke være sammen med ham, fordi han er varm eller de mere populære piger beundrer ham, og det vil gøre du ser godt, efter et stykke tid, vil du indse, at du virkelig ikke vil have ham og måske bliver nødt til at efterlade dig med et knust hjerte, men med den beroligende overbevisning, at han er så fuld af sig selv, at der er ikke plads til dig i dette forhold.
 • Prøv at være udadvendt og uforudsigelige. Nogle fyre som det, fordi det efterlader dem ønsker at vide, hvad der kommer næste.
 • Må ikke få forstyrret, hvis et forhold ikke fungerer! Der er masser af nice guys derude der ville være perfekt for dig!
 • Aldrig hænge ud med andre fyre, der måske ender sende det forkerte budskab til den fyr, du kan lide.
 • Må ikke sige ordet "som" hele tiden: det vil gøre dig til at lyde "som" virkelig mærkeligt, "som" du er "like" et airhead eller noget, "som" du går / nedbrud i "lignende" døre på mall... Nok sagt!
 • Lad ham ikke få dig ned. Hvis han forsøger at ændre dig, bryde op med ham. Han åbenbart ikke kan lide dig for dig, hvis han forsøger at ændre dig.

Ting du behøver

 • En god gruppe af venner til at støtte dig i din nye forhold.
 • En mulig fyr.