Wkadk

Hvordan skal man behandle med en frygtelig far

Den verden, vi lever i, er ikke ligesom disse shows vi ser på. Nogle Dads er virkelig at håndtere, misbrug eller forfærdeligt at være med. Hvis du er, og du fik stukket med en forfærdelig far, kan disse trin bare hjælpe dig med at forstå og håndtere det bedre.

Steps

Hvordan skal man behandle med en frygtelig far. Frigive noget du føler, ved at anerkende, at din far ikke er en god forælder for dig.
Hvordan skal man behandle med en frygtelig far. Frigive noget du føler, ved at anerkende, at din far ikke er en god forælder for dig.
 1. 1
  Acceptere, at vi ikke vælger vores forældre. Hvis din far er misbrug eller ikke er der for dig på den måde du har brug for ham at blive, det kan være meget smertefuldt, men det er ikke din skyld. Hvis nogen anden havde været i dit sted, ville han have opført sig på samme. Hans opførsel er ikke en afspejling af, hvem du er - det har intet at gøre med dig. Forståelse dette faktum er meget vigtigt!
 2. 2
  Frigive noget du føler, ved at anerkende, at din far ikke er en god forælder for dig. Der er mange måder din far kan være skadeligt for dig. Er han fysisk misbrug til dig eller din? Er han ringe til dig eller andre familiemedlemmer navne forklejne og på dem? Er han gået hele tiden og fjernt, når han er hjemme? Er han ikke har nogen tid til dig? Er han en alkoholiker eller narkoman? Er han for streng eller og bare betyde?
 3. 3
  Forstå det ikke er dit problem andet end du er tvunget til at leve og håndtere ham. Hvis din far er en ulykkelig eller svag person, der ikke gør dig den "årsag" af det. Du ikke køre ham til denne adfærd. Han har skabt sit eget liv og sine egne relationer med mennesker. Han kunne have været glad på én gang, men han er ikke nu. Dette faktum kan du ikke ændre for ham, uanset hvor meget du måske ønsker at.
 4. 4
  Undgå store dramatiske slag ups med ham. Det får du ingen steder, hvis noget kun gøre tingene værre. Dit bare har at gå videre uden ham. Du behøver ikke at bevise dig selv eller forsøge at vinde godkendelse fra ham. Det vil gøre dig føle sig forfærdelige og tom indeni. Fokus på de gode relationer, du behøver med andre mennesker. Omgiv dig med mennesker, der bekymrer sig om dig og dine følelser. Har du ikke nogen? Ræk ud og bliver med venlige mennesker. Verden er fyldt med folk, der ønsker gode venner og pleje om andre.
 5. 5
  Arbejde hårdt på glædeligt dig selv i. Hvis du vil derefter arbejde hårdt på dine karakterer og bo i skolen. Hvis du allerede arbejder end begynde at gemme dine penge til at blive mere.
 6. 6
  Kig dig omkring.. er der andre gode mænd derude, som kan blive en faderfigur for dig? Selv en kvinde, som du har tillid til kunne overtage denne vigtige rolle i dit liv. Ældre mænd i deres halvfjerdserne og firserne kan være ensom og leder efter nogen at snakke med. De kan nyde at fortælle dig om deres liv eller give dig gode råd.
 7. 7
  Ophold. Embrace dine værdier og moral. Stræb efter at være en god mand eller kvinde trods behandlet en ulykkelig far.
 8. 8
  Fortæl ham. Fortæl din far, hvad der gør du føler dig utryg på grund af ham. Der vil være en fair chance for, at han kunne ændre sig og forsøge at gøre dig gladere. Hvis din far ikke er den slags person, handle en måde, der gør ham til at føle, at noget ikke er rigtigt om hans eget barn, og han kunne tænke på at skifte en dårlig holdning eller vane.

Tips

 • Ophold i skole og spille sport, hvis du er en teenager. Hård motion er en fantastisk måde at frigøre stress og pres af dit hjem liv. Hvis du er fristet til at ramme nogen eller mobber dem, du måske forsøger at få nogle stress og vrede fra. Gør det ikke, det vil gøre du føler lille indeni. Også rammer bøgerne på biblioteket er en stor undskyldning for ikke at være hjemme omkring ham, samme med holdsport.
 • Tro ikke, at fordi du havde en forfærdelig far, at du vil være en dårlig forælder i fremtiden. Du alene er ansvarlig for din opførsel. Behandler alle som du ønsker at blive behandlet.
 • Hvis du har en far, der ser ud som han bare er ligeglad. Der er ikke meget du kan gøre. Viser ligegyldighed over for dit eget barn er trist. Skam, at han ikke er i stand til at have et kærligt forhold med dig. Tage nogle af din kærlighed til ham og bad det på nogen, der fortjener det-selv. Lav dit eget liv mål og drømme til virkelighed. Du kan skære et godt liv og starte en ny familie med masser af kærlighed og opmærksomhed til alle.
 • Ved skolens arrangementer eller derhjemme, hvis han henter på dig eller kritiserer alt, hvad du gør, bare tilbage fra og tilbagetog. Prøv at tale med nogen om, hvordan frustrerede, såret og vred du føler på ham. Få det ud dit bryst-ikke holde det inde.
 • Hvis du mobning folk, bare stoppe op og sige undskyld. Du er bedre end det.
 • Hvis situationen bliver flygtige, ringe 911.
 • Undgå at handle med ham, så meget som du overhovedet kan. Bo optaget og fokuseret. Få et efter skole job eller bare ikke afhente telefonen hvis han gør opkald.
 • Chancerne er meget godt, at din far har lidt i sin egen barndom. Er han klager bittert over sine egne forældre? Eller gør han aldrig vil tale om sin barndom? Begge er tegn på, at han havde problemer som barn og blev såret eller misbrugt under opvæksten. Nogle mænd også blevet beskadiget af krig, drikke, eller narkotika. De udvikler dybe vægge til at dulme deres egen indre smerte. Disse sår, som ikke kan helbredes af dig. Hvis han langer ud efter familiemedlemmer eller dig i en farlig eller uforudsigelig måde, ringe til politiet. Hvis du er bange han kunne alvorligt til skade et familiemedlem eller dig selv end at ringe til politiet, eller sørge for et familiemedlem at samle dig op. Skjule fra ham, hvis du har til, men det er bedre at fortælle en voksen. Må ikke komme i familiens bil med ham, hvis han har drukket eller stenet.
 • Det er imod loven at have sex med, eller misbrug børn i en fysisk måde (skubbede ned, vride din arm, efterlader blå mærker, lash mærker, osv.). Husk, at det ikke er normal, ikke alle boliger er ligesom din, og du kan få hjælp.
 • Gør blive en for god og venlig adfærd, især til dine yngre søstre og brødre. Fortæl andre familiemedlemmer, hvor meget du dem, og vil altid være der for dem.
 • Hvis din mor er gift med en voldelig mand, forsøger at hjælpe hende at komme ud af forholdet til et punkt. Men hvis du er en teenager, end du måske nødt til at arbejde på at redde dig selv først. Nogle kvinder tror, ​​at de fortjener at blive ramt, eller kaldes navne. Din mor kan være en god kvinde, bare svag og bange. Fortæl hende, hvordan du føler, og hvis hun ikke lytter, end koncentrere sig om dig selv.
 • Hvis din far er vandtrug eller gør narkotika, se dig selv. Hans kan ændre sig på et øjeblik. Bo på et venner eller med andre slægtninge. Hvis det er virkelig dårlig eller farlig-fortælle nogen.
 • Hvis din far bryder dine ting og centrerpatroner kære ting væk, gør ikke det samme. Bare holde din far væk fra dit værelse, og hvis noget andet sker, købe en plads locker på begge sider
 • Hvis din far er på en eller anden måde viser uhøflig eller respektløs opførsel overfor dig, reflektere hans handlinger tilbage på ham ved at være på samme måde for at vise ham, hvad han gør.
 • Ring en vold hotline.
 • Vide, at hvis din far er umuligt at leve med, en dag vil du vokse op og blive en voksen. Tage skridt til at se det store billede. Du kan anvende for handel eller i en anden stat eller slutte sig militæret til at fortsætte din uddannelse. Bare ikke på dig selv.

Advarsler

 • Hvis din far truer med at dræbe eller skyde dig, så ring 911 med det samme.
 • Nogle Dads er bare virkelig beskadigede mennesker eller psykisk syge. Igen, ikke meget du kan gøre. Beskyt dig selv!
 • Aldrig falde for "Du er en dårlig kid" rutine eller etiket. Det sker i mange familier. Hvis din far eller begge dine forældre fortæller dig eller andre mennesker, at du er "trouble" eller "en dårlig dreng, der giver os problemer." Husk du er bare en knægt! Det er ikke hvem du er, det er en bare en falsk erklæring. Hvorfor gør folk label børn? For at forhindre sig selv og andre fra at dømme dem! De ønsker ikke at se inde i sig selv og arbejde på deres egne problemer, så det er lettere at samle på dig. Tror ikke det i et minut. Voksne kan manipulere børn meget let. Kun du kan beslutte din egen karakter.
 • Må ikke eller tager stoffer for at blokere ham ud-vil du kun såre dig selv og blive svagere.
 • Lad ikke nogen røre dig, hvis du ikke ønsker at blive rørt. Hvis din far er at ramme dig eller røre dig seksuelt, end du skal fortælle nogen uden for familien. Fortæl en nabo, ven eller lærer. Det er ikke acceptabel opførsel. Du er ikke hans boksesæk eller hans sex legetøj. Respektere dig selv og beskytte andre familiemedlemmer.
 • Må ikke bøje tilbageskridt forsøger at behage eller gøre din elendige far glad. Du vil mislykkes. Fordi en person skaber deres egen lykke. Bare ikke lade hans opførsel trække dig ned.
 • Må ikke blive ligesom ham i din adfærd. Dette er dit liv gør det til en god en.
 • Hvis når som helst din far fortæller dig at bryde loven, ikke gør det. Han kunne få meget vred, ramme dig, og kalder dig hver navn i bogen, men stå din jorden. Hvis han truer, at han vil sætte dig i en "fængsel for kids" eller sende dig til plejefamilier - kalde hans bluff. Fortæl ham at du vil kalde "børnepasning". Det er en service, der vil redde dig, hvis du er i dybe problemer. Deres job er at beskytte børn. Eller fortælle en anden ældre slægtning som en bedsteforælder eller tante.
 • Har du ikke falske forventninger til ham. Hvis han altid lader dig ned fortælle ham og fortæl din mor. Være klart, at du ikke ønsker at blive såret af hans opførsel. Hvis han ikke ændre sig hurtigt, distancere dig selv og belønne andre mennesker med din tid og kærlighed. Bare fordi han er din far du behøver ikke at tage hans manglende eller dårlig behandling. Du fortjener så meget bedre.