Wkadk

Hvordan man undgår at bære ud flip flops

(Undertiden kaldet hjemmesko, jandals eller stropper) er mere fleksibel end den sandal. På grund af deres fleksibilitet og materiale flops flip brug for god pleje for at undgå for tidlig nedslidning eller uventede knækkede stykker.

Steps

Hvordan man undgår at bære ud flip flops. Saml dine mens walking.
Hvordan man undgår at bære ud flip flops. Saml dine mens walking.
 1. 1
  Saml dine mens walking Prøv ikke at glide fødderne, så flip flop gnider mod jorden. Jo mere det smitter, jo hurtigere den eneste vil mindskes, og jo større er chancerne for at glide. Normalt hælen del af flip flop gnider det største på grund af, hvor trykket er, når walking.
 2. 2
  Pas på din. Må ikke bøje dem, medmindre du går. Tør dem med en papirserviet (eller en genanvendelig klud for at undgå unødig affaldsdeponering), hvis de er våde. Rens snavs eller sand, der bliver fanget på sålerne, noget, der bliver fanget der, såsom små sten, vil medføre "slitage" med hvert skridt.
 3. 3
  Hold flip flops ud af enhver hunds syn. Når en hund ønsker at spille, vil han fange den første ting, der ser interessant, og det kan være dit fodtøj. Hunde kan tygge på, scratch, dunk, eller skjule dit flip flop. I den proces, kan det strække ud "remmen", "Y"-formede materiale, der skiller tæerne (se nedenfor).
 4. 4
  Undgå strække ud flip flop thong. Det kan være sjovt at gøre, mens du sidder ned, men strække det for meget, vil øge chancen for at få det blive for løs (og ubehageligt at gå med), eller den nederste pind på flip flop kan løsne sig og trække sig ud fra sål.
 5. 5
  Fordel vægten jævnt. De fleste mennesker har en tendens til at sætte det meste af deres vægt til sålen af ​​flip flop, som forårsager et større slid-i. Prøv at sætte lige så meget på de "bolde" af dine fødder, som du gør på den eneste af dine fødder.

Tips

 • Prøv at iblødsætning din gummi flip flops i varmt vand med 2 kridtning protese tabletter til ca 30 minutter. Så krat let med en blød, børste og skyl. Så snart de er tørre, din flip flops vil se frisk og god som ny.
 • Skum flip flops vil se mere brugt og slidt end andre materialer, fordi fodaftryk vil gravere i det mere og snavs og sved af foden vil sive ind i skummet hurtigere.
 • Altid finde og slid komfortable sko. Størrelsen af ​​flip flop bør altid være lidt længere end din fod. Dette er for at undgå hæl fra rører jorden, som du gå.
 • Hvis du er bekymret for dine sko bliver slidt op, skal du vælge billige og almindelig dem. Omkostningerne vil afhænge af mærke og materialet flip flop har. Mange gummi dem vil gå for et par dollars, mens den høje risers, plast og mere stilfuld par er dyrere.
 • Når du sidder ned, tage dine tæer ud af remmen stroppen området. Ikke alene er det mere behageligt mellem dine to tæer, men det giver også mulighed skoen med ånder for lidt. Jo mere tå området bliver våd, jo mere irriteret tæerne får.
 • Flip flops, der er våde og har stofseler, ligesom nogle Reef stilarter kan strække og blive løs og ubehageligt at have på.

Advarsler

 • Må ikke køre i flip flops. De giver ingen ankel support eller mund beskyttelse, så du kan stub en tå, klippe din fod eller forstuvning en ankel lettere end med andre typer af fodtøj.
 • Må ikke bære flip flops når de er våde. Prøv at tørre dem før iført igen, vil dine fødder takke dig næste dag. Når vådt, kan din fod glide rundt, forårsager dine tæer til at arbejde ekstra hårdt for at gribe fat i flip flops.
 • Sand vil nedbryde flip flops, især dem, der har sprækker, hvor sand kan skjule og spise væk på materialet. Selv flip flops kun foretages af tykt plastik (ingen bomuld materiale eller gummisåler), kan nedbryde og blive ubrugelige, hvis de udsættes for sand for ofte. Open-water livreddere i særdeleshed har dette problem. Må ikke misbruge dit foretrukne flip flops ved at bære det samme par til at arbejde hver dag.