Wkadk

Hvordan undgår trusseindlæg linjer

Synlige trusseindlæg linjer (VPLS) kan ødelægge enhver god påklædning, mens usynlige trusseindlæg linjer vil bidrage til at forbedre dit udseende ved at gøre din figur ser slankere og mere sexet. For at undgå denne fælles mode faux pas, er der flere enkle ting, du kan gøre.

Steps

Hvordan undgår trusseindlæg linjer. Forstå hvad der forårsager synlige trusseindlæg linjer.
Hvordan undgår trusseindlæg linjer. Forstå hvad der forårsager synlige trusseindlæg linjer.
 1. 1
  Forstå hvad der forårsager synlige trusseindlæg linjer. VPLS opstå på det punkt, hvor din bagdel kinder gennemskåret af stramme elastik i trusserne. Bagsiden kinder har meget lidt andet sted at gå, men at bule ud begge sider, mens de elastiske dyk i, skaber en synligt indrykket linie. Målet er derfor at enten undgå at skabe disse led på tværs af din bagdel eller scoot dem ned til en del af kinden, hvor de vil ikke være synlig under en bestemt beklædningsgenstand.
 2. 2
  Vælg undertøj passer til din bagdel form. Der er så mange valg i dag, at noget vil fungere bedst for din form, selvom det kan tage et par forsøg at ramme den bedste pasform og stil. Det vigtigste er at købe trusser, der passer! Sørg for at du ved, hvordan man køber trusser, der dækker din bagdel ordentligt, i hvert fald i det omfang, dækningen trusserne formodes at give og at de ikke grave i for stramt. På samme tid, hvis du vælger undertøj, der er for løs det kan nemt krølle op inde tøjet forlader du mangler en glat, slanke udseende og bare vise rynker og bump.
  • For en drenget figur, så prøv en dreng-cut trusse, som vil undgå at skære din bageste. Boy shorts giver fuld dækning, og du kan få dem i elastisk eller mesh for bedre at undgå trusseindlæg linjer. Disse materialer forhindrer dit undertøj fra klaske under dit tøj og efterlade dig med en fuld dækning, glat look.
  • For en fyldigere figur, så prøv en laser-cut eller high-cut stil trusse.
 3. 3
  Vælg det rigtige stof. Trusser, som former sig til din krop er mindre tilbøjelige til at skabe VPLS. Elastik og spandex trusser vil fungere godt til at skabe en sømløs pasform, mens bomuld trusser vil ofte give et forpjusket udseende sammen med VPL. Men da bomuld trusser er komfortable og de fleste kvinder har dem i overflod, en del af det trick er at undgå at bære dem med outfits, hvor de vil helt sikkert vise. I betragtning af at megen bomuld undertøj har tykkere elastisk, det er mere tilbøjelige til at vise gennem mange af dine outfits, så sørg for at tjekke i spejlet eller bede en betroet ven for ærlig rådgivning om, hvordan det ser ud. (Mest elastisk og spandex undertøj, på den anden side, bruger en tyndere bånd, til at undgå trusseindlæg linjer.)
 4. 4
  Vær forsigtig med farve. Mens lyse pink trusser med en mørk tøj kunne være fint, billedet skifter hurtigt, når bæres under hvide eller andre let tøj! Pludselig er langt mere afsløret end forventet! Match dit undertøj til din hud toner, når iført let tøj. Kødfarvet undertøj smelter sammen med din hud og efterlader usynlige trusseindlæg linjer. Husk, at kødfarvet undertøj betyder, at det nøje matcher din hudfarve. Hvis det er for meget lysere eller mørkere end din, så VPLS vil stadig vise igennem.
 5. 5
  Vælge en eller et lignende alternativ. Dette er nummer et mulighed for at undgå trusseindlæg linjer. Thongs simpelthen ikke har linjerne for at vise, hvilket gør valget let for mange kvinder. Vær sikker på at tjekke de bagfra, når du sidder eller sidde på hug, disse positioner har tendens til at udsætte halvdelen remmen, hvis du er iført lav-ryttere. Men der er kvinder, der ikke kan lide at bære stropper, og for de kvinder, der er et par andre muligheder:
  • Forme din krop med dine trusser. figurformning undertøj er en anden stor mulighed for at en rem. Denne stil af undertøj starter højere op på din talje og kommer ned til din midten lår. Elastisk eller spandex stilarter giver dig en glat og slankt look. Det kan også have nogle snærende egenskaber, der kan suge i uønskede buler, så du se og føle stor.
  • Overvej iført dreng shorts, boxershorts eller franske trusser. Disse er en stor mulighed, hvis du ikke ønsker at bære en rem, jo ​​længere ben vil fjerne trusseindlæg linjer, der går på tværs af røv. Hvis dine bukser er stramme, men kanterne stadig kan udvise.
  • Go commando! Hvis du er modig nok til at gøre dette, skal du blot gå commando (ikke bære undertøj). Det er den eneste måde at vide, at der ikke er nogen trusseindlæg linjer overhovedet, og det kan føles temmelig hemmeligt sexet. Hvis du føler dig utilpas gøre dette, kan du også gå "faux commando" ved at bestille engangs bomuld patches, der klæber til indersiden af ​​dine bukser, så du frihed uden undertøj uden ubehag.
 6. 6
  Prøvekør trusser lavet af papirtynde microfiber. Dette er en let, elastisk materiale, der eliminerer udbuling.
 7. 7
  Vær ekstra særlig pleje, mens iført slankende tøj. Stramt tøj vil altid bringe en VPL, hvis der er en til at bringe ud. Svaret på dette er at bære en rem eller en laser-cut kortfattet. Disse vil ikke grave i dit kød, og du har ingen VPL.

Tips

 • Uanset hvad du gør, så sørg for, at du er fortrolig med det.
 • Hvis du vælger at bære nogen trusser på alle, undgå at bære denim eller andre kraftige stoffer. Den oprettede friktion kan være utålelig.
 • Prøv at bruge nogen søm undertøj (Victorias hemmelighed har dem).
 • Sørg for at dine trusser passer og ikke er for stram eller for stor.
 • Trusseindlæg linjer er ikke enden af ​​verden. Faktisk viser det sig nogle mennesker på. Men at foregive, at hvad du ikke kan se, at der er meget stædig og vil næppe vinde dig nogen Fashion Awards.
 • Kjoler, nederdele og bukser er de største syndere, der viser off dine perfekt skitseret bagefter.
 • Prøve iført tungere denim stedet for lys, billige denim.
 • I nogle tilfælde hjælper det at bære løst undertøj eller kort ligesom undertøj, så den linje ikke kan ses og er næsten usynlig.