Wkadk

Hvordan man skriver en graduering tak tale

Graduation er en vigtig begivenhed, og ofte, folk kan lide at bruge det til at takke andre. Her er, hvordan man skriver en graduering tak tale, der vil ikke kede alle.

Steps

Hvordan man skriver en graduering tak tale. Lav en liste over alle, du ønsker at takke, så du ikke glemmer nogen.
Hvordan man skriver en graduering tak tale. Lav en liste over alle, du ønsker at takke, så du ikke glemmer nogen.
 1. 1
  Lav en liste over alle, du ønsker at takke, så du ikke glemmer nogen. Uklarhed er ofte bedre her. Sig "Jeg vil gerne takke alle mine lærere" snarere end notering dem ved navn. Det er hurtigere og mindre tilbøjelige til at gøre nogle føler udeladt.
 2. 2
  Hold det kort. En af de værste ting for publikum er, hvis du trækker på og på og dit indlæg har ingen relevans for dem. Hvis du ønsker at takke nogen for noget specielt, bare en kort omtale (en sætning eller mindre er godt) eller blot nævne deres navn, så tak dem privat efter ceremonien i flere detaljer.
 3. 3
  Prøv ikke at lade nogen ud, og aldrig sige "Jeg vil gerne takke alle mine lærere / klassekammerater / familiemedlemmer, bortset fra..."
 4. 4
  Skriv talen derefter praksis foran et spejl. Lagring talen er en god idé.
 5. 5
  Mindre er ofte mere.

Sample taler


Tips

 • Under talen, så husk at gøre øjenkontakt og smil! Du eksamen, efter alle!
 • Husk, mens dette er din særlige begivenhed, og du vil gerne takke alle, trække på, kan genere de mennesker, du taler om, og bar de andre. Gem de følelsesmæssige tilståelser af kærlighed og taknemmelighed for bagefter i private.
 • Nyd lejlighed, det sker meget sjældent og kan endda være den eneste gang du opgraderer.