Wkadk

Hvordan man laver en stor næse se mindre

Mange mennesker føler sig bekymrede over størrelsen af ​​deres næse, og synes det hele er folk ser, når de ser på deres ansigt. Selvom du ikke kan udrette mirakler, er der flere måder at gøre din næse ser mindre, eller i det mindste stoppe det fra at se nogen større.

Steps

Hvordan man laver en stor næse se mindre. Frisure.
Hvordan man laver en stor næse se mindre. Frisure.
 1. 1
  Frisure. Nogle gange når du føler dig selvbevidst du blot ønsker at dække dit ansigt op, men det er en dårlig idé - hår i dit ansigt vil blot kaste lidet flatterende skygger på næsen. Det giver også dit ansigt mindre "overfladeareal" og den mindre dit ansigt vises større din næse vil virke i kontrast. Når du tænker om frisurer -
  • Prøv at holde dit hår tilbage fra dit ansigt, eventuelt ved hjælp af hægter
  • Få stort hår, da din næse vil se mindre i sammenligning
  • Kombinere begge disse ideer ved at trække forsiden af ​​dit hår i en høj hestehale, der vil sidde på toppen af ​​dit hoved, men efterlader resten af ​​dit hår ned. Dette giver dit hår både højde og bredde
 2. 2
  Makeup. Det er en ofte troet myte, at højt øjet og læbe make-up vil trække opmærksomheden væk fra næsen, men dette er virkelig ikke tilfældet - du skal bare ligne en stornæsede person, der bruger for meget make-up. Når du gør din makeup holde det meget naturligt og feminint, ellers kan du ende med at se lidt drag queen-y -
  • Hold din foundation lys, i skygge og mængden
  • Undgå tunge eyeliner, og opt i stedet for neutrale øjenskygger og klare mascaraer
  • Bring farve til dit ansigt med lys røde læbestifter, men undgå lip liner, som du ikke ønsker at bringe mere hårdhed til dit ansigt
 3. 3
  Contouring. Dette kan være lidt tricky, og ikke virker godt for nogle mennesker, men for andre kan det virkelig hjælpe med at forbedre udseendet af næsen. Profilstyring er den handling at skabe effekten af ​​skygger omkring dit ansigt for at give dig det udseende af, siger, kindben. Dette er, hvordan man bruger det til at give dig selv en mindre ser næse -
  • Ved hjælp af en mørkere nuance af fundament end normalt, gælder to linjer til siderne af næsen på den bredde, du ønsker din næse til at være, og blend godt
  • Hvis du føler din næse er en smule for lang, gøre det samme til bunden af ​​næsen, huske på, at subtilt er nøglen
  • Tag en lysere foundation end normalt, og anvende det ned i midten af ​​din næse, startende fra mellem dine bryn
 4. 4
  Hud. Intet trækker mere opmærksomhed på en næse, stor eller lille, end glans. Det ser ud som ingen andre har problemet, men uanset hvad belysning du er i, er det altid rettet mod din næse. Der er flere ting du kan gøre for at stoppe denne -
  • Skift ansigt rengøring produkter, fortrinsvis til et sæt, der angiver det "slipper af glans." Men husk altid at være meget blid med din hud - stripning al olien af ​​din hud vil kun gøre dig kirtler producerer mere og mere. Nogle gange, når du er desperat synes okay for en kortsigtet gevinst, men du vil bruge lang tid beklager det.
  • Brug rigeligt efterbehandling pulver på næsen, og top op i løbet af dagen - det vil stoppe olien komme gennem
  • Køb nogle olie-blotting papirer, som kan findes på de fleste apoteker eller supermarkeder. De er små stykker af væv-lignende papir, der kan passe i en lomme eller taske, som du kan duppe på din næse og pande at opsuge overskydende olie. Må ikke have for høje forventninger, da de sjældent fjerne al glans, men de gør et godt nok job og er værd at få.
 5. 5
  Nogle andre hints. Selv om jeg har fortalt dig de vigtigste ting, du kan gøre for din næse, er der nogle andre ting at huske -
  • Må ikke være for pæn. Hvis du har dit hår perfekt slicked tilbage, og skarp tøj, kan det ofte henlede opmærksomheden på et ud af sted, misdannede næse. Du skal dog ikke være alt for scruffy enten, fordi det er lige så lidet flatterende.
  • Hvis du bruger briller, så prøv at få kontakter. De kan synes umuligt at sætte i ved første, men efter en måned eller så det vil tage dig kun et øjeblik. Briller kan virkelig gøre opmærksom på en stor næse.
  • Har tillid til. Selvfølgelig kunne vi ikke har en Google-artikel om udseende, uden at dette tip. Mange mennesker, især teenagere, roll deres øjne på dette, men det er virkelig sandt - prøv ikke at bekymre dig om det, da det virkelig er ikke et stort problem.

Tips

 • Hold dine øjenbryn velformede, ikke for tyk eller for tynd - velformede bryn indramme hele dit ansigt bedre, herunder din næse.
 • En anden bekymring for huden for næsen er hudorme - du kan bare ikke slippe af med dem! Se "relaterede Google" for yderligere information.
 • Prøv at fremhæve dine kindben ved at bruge blusher og måske subtil bronzer. Ved at gøre dette, det gør din næse ser mindre ud som mindre opmærksomhed bliver tiltrukket af det.
 • Holde resten af dig selv i tip-top stand, og du vil føle sig meget bedre om at have bare en fejl. Dette omfatter hud og hår, men vigtigst kost og motion. En slankere ansigt, som vil bringe ud af din knoglestruktur og give dig mindre bredde, er mere feminin og flatterende, og du vil være i stand til at vise en pæn krop, når du ikke alt for overbevist om dit ansigt.
 • Du kan også prøve at bruge tilretning tips til at fastsætte andre "fejl" i dit ansigt - at skabe kindben, mindre kinder og jævnere jawlines. Noget for at gøre dit ansigt mere feminin.

Advarsler

 • Belysning er alt, når det kommer til udseende. Din næse kan simpelt ser stort på grund af den måde skyggerne falder på dig. Smigrende, vil varm belysning giver dig en masse mere selvtillid.
 • Må ikke købe næsen forme produkter, især Næse højre. Billederne på deres hjemmeside er taget fra en plastikkirurgi før-og-efter site. Når du er virkelig desperat, kan du blive suget ind i disse scams, selvom du er intelligent, men stoppe et øjeblik og tænke over, hvordan fjollet det egentlig lyder. Det er dybest set ligesom at sætte et tøjklemme på næsen!
 • Den profilstyring Ideen er ganske vanskeligt - hvis du har problemer med det, vil jeg anbefale at finde en anden hjemmeside med mere detaljerede oplysninger om det.