Wkadk

Hvordan til at bede om tilladelse til at bruge tamponer

Nogle piger bliver flov over at spørge om ting som dette. Denne vejledning kan hjælpe dig med at overvinde din frygt, eller alternativt søge en anden til at hjælpe.

Steps

Hvordan til at bede om tilladelse til at bruge tamponer. Prøv at rømning emnet perioder med hende, hvis du er modig nok.
Hvordan til at bede om tilladelse til at bruge tamponer. Prøv at rømning emnet perioder med hende, hvis du er modig nok.
 1. 1
  Prøv at rømning emnet perioder med hende, hvis du er modig nok. Spørg da hun begyndte hendes, og hun burde, som du måske være begyndt din.
 2. 2
  Husk, hvis du virkelig ikke kan tale med hende om det (hun kan blive såret over det), og derefter veninder er der for at hjælpe. Kærestes ældre søstre, mødre bør enhver ældre kvinde, der kender du være villig til at hjælpe. (Det anbefales kraftigt du forsøger at tale med din egen mor selv. Hun har brug for at vide, du har tillid til hende, og hun ville være rigtig ked af at du ikke kan tale med hende om dette.)
 3. 3
  Husk det er helt din beslutning, hvis nogen ikke giver dig tilladelse. Ingen andre får en indflydelse på sagen, hvis du har foretaget op dit sind. Det er din krop, og skulle du komme til at bestemme, hvornår de skal begynde at bære tamponer.
 4. 4
  Forstå, at du kan købe din egen kasse med tamponer. Sætte den ud af syne et sted i dit værelse, og ingen vil nogensinde vide.
 5. 5
  Sørg for at du ændrer din tampon / pad mindst hvert halve timer!
 6. 6
  Hvis du ikke ønsker at såre dine mødre følelser, så prøv at skrive hende en note. Lad det i et sted, hvor din far vil ikke finde det, men din mor vil, lige før du går i seng.

Tips

 • Til at begynde med, skal du starte med en lav sugeevne og øge det som din perioder begynder at bosætte og du bliver mere trygge ved at bruge dem.
 • Prøv at tale med din mor om tidstypiske forsyninger og spørge hende, hvis du kan shoppe for nogle. Køb tamponer og sætte dem i vognen.
 • Det er altid klogt at involvere din mor og holde hende informeret, fordi hun er den bedste person til at stole på, og at henvende sig til i tilfælde af eventuelle problemer.
 • Hvis du virkelig føler for genert til at tale med nogen om det, og har ældre søstre, bruge deres!
 • Køb nogle, når du går til butikken alene og skjule dem i dit værelse.

Advarsler

 • Aldrig sætte en tampon i, hvis du ikke menstruation eller til decharge.
 • Hvis du ikke kan købe dine egne tamponer, og du er begyndt menstruation du virkelig har brug for at fortælle nogen, så de kan købe dem for dig.