Wkadk

Sådan at se dine bedste

Ikke alle kan trække ud, at modeling-look, men ved at læse denne artikel vil du lære, hvordan du ser din personlige bedste, og efterlader et varigt indtryk!

Steps

Sådan at se dine bedste. Brug en salicylsyre body wash, hvis du har bump på dit bryst, ryg eller arme.
Sådan at se dine bedste. Brug en salicylsyre body wash, hvis du har bump på dit bryst, ryg eller arme.
 1. 1
  Vask dit ansigt. Gøre nogle forskning for at finde ud af din hudtype, så finde produkter, der arbejde for din forskellige hud betingelse (fedtet, tør, følsom, tzone osv). En gang om ugen damp dit ansigt, så gør en ansigtsmaske og en eksfolierende, enten fysisk eller kemisk (aha eller ABA), men ikke begge, vil du irritere huden og skabe flere problemer. Følg altid op med en SPF fugtighedscreme, selvom du har fedtet hud, som din hud vil producere mere olie, hvis du ikke giver det nok fugt.
 2. 2
  Brug en salicylsyre body wash, hvis du har bump på dit bryst, ryg eller arme. Følg din brusere med fugtighedscreme for at holde din hud blød og smidig. Selv om det lyder baglæns, varmt brusebad rent faktisk at fjerne fugten fra din hud, hvilket er grunden til du beskære op.
 3. 3
  Fjern ansigtsbehåring. Hvis du er en fyr en dag eller to uden barbering er okay, hvis det gør man ser mandig og ikke gøre dig til at ligne en bums. Guys, kan du ønsker at slippe af med et par af disse uni-pande hår så godt og Trim visse områder som dine armhuler, mandig er god, brutto ikke. Piger - holde håret på dit hoved, øjenbryn og arme... alt andet skal væk.
 4. 4
  Anvend makeup. Subtilt skjule mørke rande og misfarvninger, brug blush, mascara og lip gloss på et minimum.
 5. 5
  Trim dit hår. Du behøver ikke at få en ny frisure. Trimning dit hår vil afskære spaltede spidser og gøre det ser sundere.
 6. 6
  Trim dine negle. Kvinder ønsker måske at forme og male dem, også. Sørg for, at de er rene og ensartet. Hvis du ønsker, slå op, hvordan du giver dig selv en "sports manicure".
 7. 7
  Brug en bivoks eller olie (ikke vaseline eller råolie) baseret læbepomade for at forebygge revnedannelse.
 8. 8
  Klæd passer til din krop. Følg ikke hvad der er på mode, bare fordi dets "in". Find hvad der passer til din personlighed samt kropsform og gør du føler dig selvsikker.
 9. 9
  Overvej at bruge tandblegning såsom våbenskjold hvide ture eller Rembrant bakker.
 10. 10
  Pas på din krop - Titlen her er "hvordan at se dine bedste", hvis du ikke allerede føler, at du er kroppen er i det allerbedste derefter læse om fitness, informere dig selv og derefter handle. Få på en god træning rutine (Ikke bare Cardio!) Og tilegne sig nye sunde spisevaner. (Ingen diæt). Jeg kan varmt anbefale bogen "brænde fedt, foder musklen" af Tom Venuto.
 11. 11
  Smil! Smiles ser godt ud på alle. Tillid hjælper også du føler dig bedre om dig selv, og giver dig en vis "je ne sais quoi", der gør folk i stand til at kigge væk.