Wkadk

Sådan bruger tørshampoo

Tør shampoo er blevet et populært alternativ til almindelig shampoo i de seneste år. Det absorberer den olie, der gør dit hår ser fedtet uden at udtørre din hovedbund ud ligesom vask dit hår med vand hver dag kan gøre. Lære at anvende tør shampoo, tips til at bruge det til at se dine bedste, og hvordan man kan lave din egen tørshampoo ved hjælp af indholdet af dine køkkenskabe.

Steps

Sådan bruger tørshampoo. Vælg en tør shampoo.
Sådan bruger tørshampoo. Vælg en tør shampoo.

Anvende tørshampoo

 1. 1
  Vælg en tør shampoo. Tør shampoo kommer i form af et pulver eller en tør spray-on produkt, som du anvender til rødderne af dit hår. Du kan købe et kommercielt produkt eller improvisere ved at lave din egen. For en hjemmelavet tør shampoo opskrift, læse til slutningen af ​​denne artikel.
 2. 2
  Få dit hår klar. Fjern hår bands, hårnåle, og klip. Kam det at sørge for der er ingen ledningsrod.
 3. 3
  Påfør den tørre shampoo. Drys pulveret du vælger over toppen af ​​dit hoved, især i de områder, der har tendens til at få fedtet, ligesom dine pandehår og en del. Brug dine fingre til at distribuere det.
  • Hvis du bruger en spray flaske tør shampoo, hold det 6 inches fra dit hoved og spray. Hold den langt nok væk, så shampoo afregner jævnt over dit hoved.
  • Hvis du ønsker det, børste dit hår, så det tørre shampoo fordeles ned på længden af hår skakter. Fokus for det meste på rødderne, men hvis resten af ​​dit hår har brug for opfriskning, tilføje lidt mere til spidserne.
  • Dette kan få rodet, så gør det over vasken eller være klar til at feje eller støvsuge, når du er færdig.
 4. 4
  Lad det bosætte sig i. Vent 5 til 10 minutter for den tørre shampoo til at absorbere olie fra dit hår. Hvis du har særligt fedtet hår, kan det tage lidt længere tid.
 5. 5
  Comb den overskydende shampoo ud af dit hår. Drej hovedet på hovedet og børst alt pulveret. Du kan bruge en hårtørrer til at hjælpe processen sammen.

Realiseringen tørshampoo arbejde for dig

 1. 1
  Vide, hvornår at bruge tørshampoo. Tør shampoo giver dit hår udseende af at være ren, da det absorberer olie, der kan gøre håret ser snavset. Find vask rutine, der virker for dig, uanset om det er tre gange om ugen eller mindre, og bruge tørshampoo hver dag i mellem.
  • Brug tørshampoo efter en tur til gym. Tør shampoo kan også komme i handy, når du har udøvet og ikke har tid til at tage et brusebad, før han vendte tilbage til arbejde eller skole.
  • Brug tørshampoo efter en lang fly flyvning eller en rejse dag. Det er praktisk at medbringe en lille flaske til tidspunkter, hvor du ikke har adgang til et brusebad.
  • Brug ikke tør shampoo mere end et par gange i træk før vask dit hår med almindelig shampoo og vand. Da tørshampoo ikke rengør hud flager og andet affald fra dit hår, er det nødvendigt at bruge vand regelmæssigt.
 2. 2
  Brug tørshampoo på tørt hår. Hvis du forsøger at sætte pulver på vådt hår, vil det få clumpy og ser et rod. Brug ikke tør shampoo, indtil dit hår er helt tørt. Det virker på fedt, men ikke vand.
 3. 3
  Gnid ikke tør shampoo ind i din hovedbund. Tør shampoo kan samle sig på din hovedbund og gøre det klør. Hvis du bruger spray-on shampoo, hold det flere inches væk fra dit hoved, så du ikke sprøjte det direkte på din hovedbund. Drys hjemmelavet tørshampoo over hovedet fra en højde af flere inches.
 4. 4
  Tilføj et par dråber æterisk olie. Hvis du vil have dit hår til at lugte frisk og ren, ligesom det gør efter vask det i bruseren, så prøv udjævning et par dråber æterisk olie ind i midten og tips af dit hår efter du har givet dig selv en tør shampoo behandling.
  • Citron og andre citrusolier fungerer godt til dette formål. Sørg for at du koncentrerer dem i enderne, så rødderne af dit hår ser ikke fedtet igen.
  • Prøv eukalyptus olie, pebermynte olie, lavendel olie eller rosenolie, hvis du ikke kan lide citrus dufte.

Oprettelse tørshampoo fra bunden

 1. 1
  Kig i din frysere. Du har sikkert allerede har de ingredienser, du har brug for tør shampoo. En blanding af pulvere og stivelse fungerer godt til at absorbere olie fra dit hår. Vælg mellem følgende muligheder:
  • Bagepulver. Dette hjælper også til at minimere lugtgener.
  • Majsmel
  • Majsstivelse
  • Ground havregryn (hvis du bruger dette, male det til et fint pulver i din mad processor)
  • Talkum eller baby pulver
 2. 2
  Bland ingredienserne i en skål. Afhængigt af hvad du har i dit kabinet, lige dele af så mange af de ovennævnte ingredienser som muligt blande. Den blanding af kursus ingredienser og pulvere hjælper absorbere så meget olie som muligt.
  • Hvis du mangler en ingrediens, erstatte en lignende ingrediens. For eksempel, hvis du ikke har baby pulver dobbelt bagepulver. Hvis du ikke har jord havregryn, fordoble majsmel.
  • Sørg for, at ingredienserne er godt blandet. Hvis du vil være sikker på at de er malet endnu finere, kan du køre dem gennem din mad processor sammen. (Vær sikker på at rense det godt, hvis du bruger baby pulver.)
  • For at gøre duftende tør shampoo, bland det med tørrede blomster eller urter (f.eks roser, lavendel, hibiscus, violer, mynte) i en krukke, lukke låget, og sæt den i et mørkt skab i 2-4 uger. Duften vil blande med den tørre shampoo, så når du bruger det, vil dit hår dufter godt.
 3. 3
  Hæld blandingen i en krydderi shaker. En gammel, ren salt eller peberbøsse, eller enhver shaker som blev brugt til en krydderi, er det perfekte dispenser til tør shampoo.

Tips

 • Medbring en lille krukke med tør shampoo med dig i din pung. Det leveres i handy i situationer, du ikke kan forudse.

Advarsler

 • Bland ikke æteriske olier med din tørre shampoo. De kan lugte godt, men pulveret nødt til at absorbere olien i håret, ikke de æteriske olier.
 • Hvis dit hår bliver kruset, være parat med et par dråber olie (jojoba, E-vitamin, selv vegetabilsk) at tæmme det ned efter brug tørshampoo.