Wkadk

Hvordan man laver en nail art blomst

Spores tilbage til 3000 f.Kr., nail art kræver en rolig hånd og fuld koncentration, men resultatet bør være indsatsen værd. Blomsten egner sig naturligt som en petite og delikat design til neglen, og denne artikel forklarer de grundlæggende trin til at skabe en blomst ved hjælp neglelak og tandstikkere.

Steps

Hvordan man laver en nail art blomst. Ved hjælp af en farve velegnet til midten af blomsten, en tandstikker i neglelak dip.
Hvordan man laver en nail art blomst. Ved hjælp af en farve velegnet til midten af blomsten, en tandstikker i neglelak dip.
 1. 1
  Forbered dine negle. Fjern eventuelle neglelak tilbage på dine negle, og fil dem til en ønsket form og længde.
  • Du kan male fingernegle eller tånegle, alt efter hvad du foretrækker.
 2. 2
  Coat dine negle med en base coat.
 3. 3
  Ved hjælp af en farve velegnet til midten af blomsten, en tandstikker i neglelak dip. Lav en prik nær centrum af din negl. Dette vil være i midten af ​​blomsten.
 4. 4
  Vælg en anden farve neglelak og bruge det til at gøre flere prikker omkring midten én. Slut derefter centret en til uden for dem. Disse vil danne kronblade af blomsten.
  • På dette tidspunkt, kan du stoppe, hvis ønsket og enten tilføje flere blomster eller flytte til den næste søm. Hvis du ønsker at fuldføre blomst med en stængel, fortsætte til næste trin.
 5. 5
  Komplet blomsten ved at tegne en kurvet linie ned på længden af din negl for at gøre stilken.
 6. 6
  Lad det tørre. På grund af tykkelsen af ​​polish, vil det tage lidt længere tid end sædvanligt at tørre. Organiser et tv-show for at se, eller noget musik til at slappe af til.

Tips

 • Dine muligheder i forskellige designs er kun begrænset af din kreativitet. Prøv at skabe andre interessante figurer og mønstre. Hvis du er ude af ideer, søge på internettet for billeder af andre kunstneres negle.
 • I stedet for kun at have dot som blomster, kan du give et lille svirp til tandstikker, du arbejder med og få spidse kronblade.
 • Varier udseendet ved hjælp af forskellige polish, som glitter, mousserende polish virkelig kan gøre dine negle skiller sig ud.
 • Må ikke være bange for at prøve forskellige designs og polermidler - de kan vise sig bedre end forventet.
 • Den nemmeste måde at lave en prik er en dotting værktøj. Den lange håndtag giver dig mere stabilitet, og de mange forskellige størrelser gør øremærkninger absolut idiotsikker. Det er et vigtigt redskab for enhver søm-gal. (Hint -. Bestil dine omsvøb værktøjer på Ebay eller Amazon Du kan få et sæt af 5 for under 5€!)
 • Tandstikkere kan være vanskeligt at arbejde med, og der er andre muligheder. Nogle pudse med tynde pensler sælges specielt til nail art. Du kan også bruge en saks til at trimme en regelmæssig neglebørste til den ønskede tykkelse, efter du har renset det.

Ting du behøver

 • Forskellige farver neglelak
 • Tandstikkere