Wkadk

Sådan at fortælle, hvis en piercing er inficeret

Dag, er blevet meget populære. Det meste af tiden, vil folk fortsætte og næsten alle dele af deres krop og ikke tænke to gange over det. Men en masse glemme, at der er en fare for infektion fra at få kropsdele gennemboret. Uden ordentlig pleje, kan en inficeret piercing føre til fremtidig ardannelse og talrige farlige sygdomme, hvis den ikke behandles omgående. Her er, hvordan man fortælle, hvis en piercing er inficeret eller ej.

Steps

Sådan at fortælle, hvis en piercing er inficeret. Se om piercing giver varme.
Sådan at fortælle, hvis en piercing er inficeret. Se om piercing giver varme.
 1. 1
  Observere. I et godt oplyst område eller rum, tage et kig på din piercing og spørg dig selv nogle spørgsmål.
  • Hvor gammel er den piercing? Det meste af tiden, vil en frisk piercing ikke få ret, når du træder ud af piercing malkestald s dør. Hvis du har haft piercing for lidt over en uge, vil du være i stand til at fortælle, hvis en infektion er opstået.
  • Hvor er den piercing placeret? Hvis piercing er i et område af kroppen, hvor en infektion er mere tilbøjelige, (Ex: Ear, navle, kønsorganer, læbe), så vil der være en højere risiko for infektion, hvis ikke taget sig af med forsigtighed.
  • Har jeg? Self piercinger er mere farlig og tilbøjelige til at blive smittet for mange grunde, såsom, forkert brug af værktøj, ikke-steriliseret udstyr, brugt / delt udstyr osv. Det er bedst at se en professionel til at forhindre disse mulige problemer.
 2. 2
  Check for. Det meste af tiden en frisk piercing vil naturligvis være en lille lyserød. Hvis rødmen ikke går væk, eller det bliver mørkere, kunne der være en mulighed for, at den er inficeret.
 3. 3
  Kig efter. Hvis området omkring piercing usædvanligt kvældes i en længere periode, der er en god chance for det er inficeret.
 4. 4
  Kig efter eventuelle udledning eller pus. Pus er den mest oplagte tegn på en inficeret piercing. tyder på en meget mindre infektion, i hvilket tilfælde skal du bare fortsætte med den normale renselsesproces og kigge efter tegn på helbredelse. I tilfælde af en mere alvorlig infektion, vil pus enten være gul eller grøn.
  • Din piercing kan udskille en klar væske, som kunne være, hvilket indikerer en helbredende piercing. Lymfeknuder opstår, når blodet går ind i kapillærer (små blodkar) og nogle siver ud i lymfesystemet. Lymfesystemet opdeler lymfeknuder i gode og dårlige (det dårlige lymfeknuder går ind i dine lymfeknuder, og du kan mærke dem, når du er syg).
  • Du vil genkende lymfeknuder på grund af dens hvidlig-gul farve og skorpen danner ved åbningerne i smykker.
  • I dette tilfælde skal du bare fortsætte med dit normale udrensning rutine, at give din piercing til at holde healing ordentligt.
  • I de fleste tilfælde er flydende udskilles fra en piercing formentlig lymfe, selvom en tykkere, lugtende eller mørkere væske kan være grund til bekymring.
 5. 5
  Vær opmærksom på graden af smerte. Sviende, smertende eller brændende et par dage efter din piercing er normalt. Efter alt, har du lige fået en punkteret sår. Men hvis du føler nogen skarpe smerter, mens du rører området, kan det være inficeret.
 6. 6
  Se om piercing giver varme. Hvis piercing er usædvanligt varmt at røre eller afgiver varme, kan det være inficeret.
 7. 7
  Bemærk, hvis du har vedvarende tab af funktion. Områder af kroppen, såsom kan blive bremset af en piercing og få en infektion på dette område ville kun gøre det værre. Hvis del er for smertefuldt at flytte, du overhovedet kan have en infektion.
 8. 8
  Watch out for / kulderystelser / kvalme. Feber, undertiden fulgt op kuldegysninger og kvalme, er et konkret tegn på problemer. Du har enten en lokaliseret infektion på piercing site eller en mere alvorlig (potentielt dødelige) systemisk infektion. Kontakt en læge, hvis du har en høj og / eller vedvarende feber, kulderystelser, eller kvalme. Disse er ikke normale reaktioner på piercing
 9. 9
  Behandle infektionen. Så du har fået en infektion, hvad nu? Første ting, der kan komme til at tænke på ville være at fjerne smykker. Således ville resultere i en stor fejltagelse. Det ville gøre det muligt for piercing til at lukke op og holde infektionen inde og ikke tillader dræning, i sidste ende fører til en byld. I stedet bør du fortsætte med at rense området som sædvanlig, og se din piercer så hurtigt som muligt.

Tips

 • Hvis infektionen er mild, kan et hjem afhjælpe anvendes. Opløs 1 teskefuld (5 ml) af havsalt i 1 kop (250 ml) af varmt vand i en ren kop, fortrinsvis i en plastikflaske én for hver behandling. Soak piercing eller lave en komprimere med en ren vaskeklud mættet med saltvand. Gør dette to til tre gange om dagen, femten minutter per session.
 • Crusty kanter ikke altid indikerer infektion, de fleste gange er det en del af helingsprocessen. Det er IKKE ok at gå glip af 1 gang, hvis du er rengøring det mindre end 3 gange om dagen. Bakterier ikke springe chancer så skal du heller. Også medmindre din piercer har fortalt dig andet, ikke sætte antibiotisk creme på din inficerede piercing. Varmt vand og havsalt løsning mest Maximum for NOGEN piercing (jeg vil personligt anbefale H2Ocean), ellers kan ikke duftende (dial) sæbe og varmt vand gøre det trick. Jeg anbefaler at tale med en læge eller piercer før behandling af en infektion, fordi at gøre det, når der ikke er en infektion kan forårsage en højere risiko for at blive smittet.
 • Crusty kanter eller områder af piercinger sandsynligvis indikere infektion. Rengør det ud og se en læge.
 • Vær meget opmærksom på infektioner i ansigtet eller mundtlige piercinger, deres nærhed til hjernen gør dem særligt farlige.
 • Det kan være klogt at se din familie læge, da selv om de ikke er normalt uddannet på piercinger, og i stedet, at jobbet er for de professionelle piercere, kunne de ordinere antibiotika eller henvise dig til en specialist.
 • Over rengøring eller under ren navle piercing fører til større chance for infektion.
 • Hvis du får en mild infektion i en øre piercing, kan du sætte antibiotisk creme på det, Samt rengøring løsning, de giver dig på piercing.
 • Rens dine ører fire til fem gange om dagen, hvis du er atletisk og deltage i eventuelle sportsaktiviteter.

Advarsler

 • Også, ikke røre ved din piercing, da dine hænder er fulde af bakterier, som kan forårsage din piercing til at blive inficeret.
 • Undgå antibiotika cremer eller salver, som de fælde skidt og snavs, og tillader ikke piercing at ånde.
 • Brug ikke alkohol, hydrogenperoxid, eller noget af den slags på piercing. De formler er for stærk, og vil dræbe nye hudceller, der forsøger at danne at helbrede dit øre piercing.