Wkadk

Hvordan bliver platinum blonde uden for meget skade

Hvis du har fået at vide af en professionel kolorist eller hår stylist, at dit hår er for fin / tynd eller virkelig skade at blive hyper hyper blonde, godt der er en måde, du kan opnå barbie blonde uden at blive skaldet.

Steps

Hvordan bliver platinum blonde uden for meget skade. Første ting, gå til Sallys eller din lokale skønhed levering, eller du kan endda bestille det her på nettet.
Hvordan bliver platinum blonde uden for meget skade. Første ting, gå til Sallys eller din lokale skønhed levering, eller du kan endda bestille det her på nettet.
 1. 1
  Første ting, gå til Sallys eller din lokale skønhed levering, eller du kan endda bestille det her på nettet. Her er hvad du har brug for, en Olie Lightener (olien i Lightener holder håret fugtigt og beskytter den.) Så få en violet eller lilla toner eller en violet-blå toner (ser på listen nederst til forskellige mærker.) Få 20 vol.Developer og 30 bd. Udvikler (Nogle mennesker vil fortælle din 40, men dette er den mest kraftfulde, kan du lige så godt bruge rengøringsmidler blegemiddel, hvis du vil have noget, som stærke.) Og få en pre farvelægning konditionerende behandling, en efter farvning dyb balsam og en re-toning shampoo.
 2. 2
  For det andet, før du begynder at blegemiddel, ikke vaske dit hår 2 dage før, kun for at beskytte dit hår mere (dette er normal procedure.) Først, hvis dit hår er allerede blegemiddel blond, Bland 20 bd. Udvikler med olie-Lightener for dine længder og ender (eller rødder, hvis du har haft dem allerede er farvet, men hvis det er din naturlige, ikke bruge 20). Hvis dit hår ikke er blevet bleget og dette er din første gang, skal du bruge 30 bd. udvikler med olie Lightener.
 3. 3
  For det tredje, tid til at gøre dine rødder. Når du har vasket ud længder og ender, Få blegemiddel på dine rødder, brug 20, hvis du tidligere har farvet dem blond, brug 30, hvis du ikke har, og de er din naturlige farve.
 4. 4
  Når dine rødder er færdig farvning, skal du bruge efter farve behandling.
 5. 5
  Nu, hvis dit hår er slået gul til lysegul, tone det, men hvis det er blevet orange, blegemiddel det igen i et par dage. Nu til toneren, bland de korrekte forhold, der er på flasken eller kassen med rette forhold af peroxid.
 6. 6
  Når du har behandlet det, så længe det sagde, vask det toner og dit hår skal være platin blonde, hvis ikke, så få en anden toner. (Se på listen nederst).
 7. 7
  Nu, for at forhindre brud, få nogle anti-brud shampoo, balsam, behandlinger. Også når farvelægning have noget hjælp, som en ven eller søskende, nogen, men din mor eller far, Tro mig, de er ingen hjælp på dette område.

Tips

 • Nu til tonere, altid være forsigtig på, hvad toner til at bruge. Nu, før du køber eller tjek mærker hjemmeside for en farveprøve. For eksempel sige en masse mennesker, som Wellas White Lady og Silver Lady tonere er for platin blonde, er de ikke, de er lette aske blond / lys bleg blondine, som er almindeligt forveksles med platin blonde. De store platin tonere er Clairol Creme Toner i Ekstra Lite Platinum, Wellas prinsesse Blonde, Wellas Ivory Lady og Manic Panic Virgin sne.

Advarsler

 • ikke gå over tid med blegemiddel eller toneren, vil farven gå galt. Især med blegemiddel, vil dit hår brækker, og det vil ikke være sød.

Ting du behøver

 • A Creme / Olie Lightener, Loreal laver en, og det gør Goldwell Topchic.
 • Violet eller Violet-Blue Toner
 • Pre-farvning condition behandling
 • Post-farvning condition behandling
 • Ugentlig konditioneringsbehandling
 • Anti-brud behandlinger