Wkadk

Hvordan man kan tiltrække en kristen pige

Hun er, at smuk pige i din ungdom gruppe eller din kirke. Hun er virkelig rart, og du kan lide hende en masse. Her er hvordan at vise hende, du kan lide hende for at få hende til at kunne lide dig tilbage.

Steps

Hvordan man kan tiltrække en kristen pige. Være en fyr, der elsker Herren af hele sit hjerte.
Hvordan man kan tiltrække en kristen pige. Være en fyr, der elsker Herren af hele sit hjerte.
 1. 1
  Være en fyr, der elsker Herren af hele sit hjerte. Forsøg ikke at fake det, vil hun vide. Ofte en af ​​de ting, hun vil finde mest attraktive i en fyr er et hjerte for Gud. Men du behøver ikke være fordømmende eller hyper-religiøse. Hun vil flippe hvis du bærer ned på hende med "Jeg tror, ​​at ved at indrømme at du var nervøs i din spanske eksamen, har du ikke vise nok Phillipians 04:13." Alle hader fordømmelse - enhver overbevisning bør komme fra hendes samvittighed, og hvis hun beder dig om råd, lytte og dele.
 2. 2
  Tal til hende! Ja, du har alle hørt det en million gange, men det virker! Hvis du er i samme Youth Group, tale med hende om Bibelen undersøgelsen. Spørg hende, om hun er planlægning på gå til mødet i næste uge, eller hvis hun er planlægning på gå til op kommende tilbedelse nat. Den slags ting. De er store samtale startere! Må ikke være som "Åh, så du hjælpe din far rent her om lørdagen. Hvor fascinerende!" Spørg hende mening,
 3. 3
  Hun er en kristen pige. Chancerne er, vil hun have en dreng, der vil behandle hende som en rigtig kvinde. Opfører dig som en kristen bør ved at behandle hende med respekt. Være en gentleman, åbne døre, bære hendes bøger, og hvis hun kommer sent, tilbyde hende din plads. Naturligvis, du burde gøre dette for alle - men gør det klart, at du går den ekstra mil for hende. En sand gentleman gør hans dame føler sig som en dame. Aldrig være uanstændigt: tale beskidt kan imponere dine venner med din åleglat kynisme på grafisk liderlighed, men pigerne hader det, så stoppe.
 4. 4
  Find en måde at være i nærheden af hende. Ligesom, sidde ved siden af ​​hende i bibelstudie, og vær ikke bange for at tale med hende. Fortæl hende om dine oplevelser med Gud. Mere end sandsynligt, at hun vil reagere.
 5. 5
  Gør hende til at grine. Ja, piger elsker at grine! De kan grine lidt for meget, men normalt er det fordi de er akavet eller nervøs, og kan lide dig, eller er begyndt at. Da hun endelig får hints,
 6. 6
  Spørg hende om at bede for dig. Dette kan tage lidt viljestyrke, men tale med hende om et eller andet sted du kæmper i din vandring med Gud. Dette kan gøre dit venskab dybere og tættere på.
 7. 7
  Må ikke sværge på alle! Piger i almindelighed ikke kan lide bandeord, bed så og bede Gud om at rense din tale, så det vil være konstruktivt, og ikke give liv til destruktive ord.
 8. 8
  Husk hun er stadig et menneske. Glem ikke at holde dine fysiske udseende og hygiejne niveau op, og for at vise din menneskelige side.
 9. 9
  Når du ser hende, ikke bare sige "hej" siger hendes navn som "hey (navn), hvordan er du?"
 10. 10
  Være ægte, ærlighed er noget pigerne beundre. Må ikke give efter for fristelsen og løgn eller "pynte sandheden" for enhver årsag. Sandheden vil sætte dig fri!
 11. 11
  Vis en interesse i noget, hun kan lide. Hvis hun er i tegning, og du er, så foreslå, at du kunne trække sammen engang. Eller trække hinanden samtidig: Det er en reel udfordring, som sandsynligvis vil gøre dig til at grine (pænt) ved, hvor slemt du begge er. Det er næsten umuligt at fange en person, der konstant bevæger sig. Hvis hun er til noget, du ikke kan være, ligesom queing i timevis for at samle en autograf til møjsommeligt holde i en lille bog, og du hellere vil blive kørt over af en lastbil end det, ikke lyve og foregive at have den samme interesse, men prøv at vise en ægte interesse i det. Prøv at finde ud af, hvorfor hun kan lide det - "Så kunne du lide Yakiqimian fløjte instanteously eller gradvist?" Du behøver ikke at kunne lide alt, hvad hun gør, men hun vil sætte pris på dit forsøg på at blive interesseret i hvad hun kan lide. Det er meget vigtigt!
 12. 12
  Mød hende med en gruppe venner. Det er den sikreste måde til dato, og vil vise hende, at du respekterer hende. Aldrig, aldrig, tvinge hende ind i en ubehagelig situation. Hvis hun ikke kan lide at gå ned denne mørke genvej, tage oplyste passagen. Du ved aldrig, hvad hendes tarm instinkt reddede dig fra - endnu en tragisk knivstikkeri kunne have ramt morgendagens overskrifter havde sin intuition ikke fortalt hende noget andet.
 13. 13
  Drop hints, som du gerne vil se hende igen. Sige ting som, "Vi ses snart," eller "Jeg vil prøve at være tilbage næste uge."
 14. 14
  Må ikke være bange for at være dig selv! Piger ønsker at kende den virkelige dig. Ofte grunden piger søger kærester er på grund af det særlige bånd i en dreng / pige forhold. Der er ting, selv de bedste venner kan ikke klassificere. Relationer arbejde på en soul-on-soul basis. Alt om sjælen er det rå, uanset hvordan det ser ud. Rå følelser, rå energi, rå interesse. Der er ting i et liv, der kun med deres kæreste kan piger forklare det. Hvis du ikke er den mest maskuline fyr, så fortvivl ikke: Jeg har aldrig set en pige på udkig efter en testosteron-drevne Punch-taske. Piger som følelser. Ikke en hjerte-his-ærme kujon, men en mand, der kan græde og kan grine, en mand, der kan fortælle sandheden, og en mand, der kan beskytte dem alligevel være blid. Hun har brug for alt dette.
 15. 15
  Hvis du ikke tror, ​​du kan håndtere en anden persons liv, mens de støtter dine egne, STOP. Hvad laver du, hvis du tvivler på du har den tålmodighed, den stadige tolerance, den omhyggelige kærlighed, hun kræver. Selvom ingen ved 100% af tiden, skal bestemmes på ikke at efterlade en smertefuld rod bag, hvis du får brudt op.

Tips

 • Aldrig lyve for hende. Hun vil finde ud af du lå, og du vil se virkelig dårlig.
 • Respekt folk i alle aldre og klasser i almindelighed. Hun er bundet til at bemærke det.
 • Husk, Gud sætter muligheder på din dør på alle tidspunkter, så stoler på ham, og han vil gøre dine stier.
 • Forsøg ikke at være sammen med hende hver anden hun er rundt. Nogle gange er det bedst at være i en anden gruppe (hvis du er delt op i grupper), og bare være dig selv og have det sjovt. Hun vil mærke til, hvordan du handler med dine venner, og hvis hun kan lide dig, vil hun forsøge at hænge med dig mere.
 • Vær dig selv!
 • Deltag i en kristen gruppe, såsom en ungdomsgruppe. Piger med en stærk tro elsker fyre, der ikke er bange for at vise og udtrykke deres. Igen, dette betyder ikke, du ram en bibel ned i halsen, men at du er reel.
 • Giv hende komplimenter. Hvis hun spiller et instrument i kirken fortælle hende, at hun spiller det virkelig godt. Igen, lyver ikke.
 • Være traditionelle. De fleste kristne piger er særligt taknemmelige for dette. Møde hendes forældre, når du er dating hende er en big deal, og det vil sandsynligvis ske, første gang du tager hende ud. Hun kunne have dig til at bede om tilladelse, og følg denne forholdsregel. Det er bedre end den rugende skygge af forældrenes misbilligelse. Være respektfuld, nyttige og høflig. Nogle familier har mærkelige ideer om dating, så lyt til, hvad de siger. Forstår deres bekymringer, da dette er deres omhyggeligt nutured præmie. Hendes far kan være umuligt at beskæftige sig med: bare indse han sussing dig ud. Sommetider vil han have en test lagt ud, så tænk et øjeblik, før du taler. Må ikke se faren overalt, men vogte din tunge.

Advarsler

 • Piger kan være en moralsk del af en fyrs liv, men lad ikke pigerne forbruge hele dit liv, holde dit hjerte fokuseret på ham så godt.
 • Aldrig sætte hende i en situation, hvor hun ville have til at beslutte mellem dig og Gud. Odds er, vil du sandsynligvis ende op sparket til kantstenen.
 • Husk at sætte Gud først! Sørg for at du er fast i din tro, og at ved at indgå et forhold med en anden troende, vil det ikke gøre dig snuble.
 • Bare fordi du kan lide denne pige, betyder ikke, at Gud ønsker du at være sammen med hende, sørg for, at du følger hans plan.
 • Find ud af om hun har en kæreste først, eller hvis hun er i et forhold med en person. Du ønsker ikke at sætte hende i en dårlig position.
 • Vær forsigtig med, hvordan folk opfatter dig. Hold dit ry ren og god. Brug ikke bandeord.
 • Bare fordi hun er kristen betyder ikke, at hun ikke bekymrer sig om udseende, du måske faktisk nødt til at arbejde ud eller købe nogle acne medicin, men ikke overdrive det.
 • Det kunne ske, at hun bare at gå i kirke, men hun er ikke, at Christian overhovedet. I dette tilfælde skal du beslutte, om du virkelig ønsker at starte et forhold med hende, fordi forskelle i religiøse overbevisninger kan skabe stress for begge de involverede personer.
 • Nogle kristne piger vil bare fyre som venner, som brødre.
 • Sørg for at du har mødt hendes forældre, før du beslutter dig til dato!