Wkadk

Sådan får en person, der hader dig til at lide dig

Du kan lide din ex kæreste igen, men han hader dig. Eller du har et crush på en fyr, der er konstant betyder for dig. Den "populære" pige hader dig, men du er venner med deres venner? Hvordan kan du få ham til at lide dig?

Steps

Sådan får en person, der hader dig til at lide dig. Hvis du sidder i nærheden af denne person, i nogen af dine klasser på skolen, og derefter hjælpe dem med deres arbejde.
Sådan får en person, der hader dig til at lide dig. Hvis du sidder i nærheden af denne person, i nogen af dine klasser på skolen, og derefter hjælpe dem med deres arbejde.
 1. 1
  Hvis du sidder i nærheden af denne person, i nogen af dine klasser på skolen, og derefter hjælpe dem med deres arbejde. Hvis de spørger dig svaret på et spørgsmål, give dem svaret. Hvis de ikke har nogen frokost på frokost tid, tilbyde at give dem noget af jeres. Hvis de laver en joke, at de og deres venner med at finde sjove, grine. You got at spille sammen og gøre noget, du kan for dem. Så vil de indse, at de er afhængige af dig for visse ting, og at dette gør du friends.You 've fik at blande sig med andre.
 2. 2
  Prøv at kalde dem. Du er nødt til at gøre det første skridt med henblik på at løse dette brudt venskab. Invitere dem til te, gå se en film, gå på en dobbelt dato, alt andet. Komme derud og tale med hinanden, vil du finde dig har noget til fælles med tiden. Hvis de ikke vil afhente telefonen, fordi de stadig har dit nummer i deres telefon, og de virkelig ikke ønsker at tale til dig, så prøv at få din mor / far til at tale med deres mor / far. Hvis dine forældre er gode venner, så vil du se meget mere af hinanden.
 3. 3
  Endelig, når du kan se dem, kompliment dem - Deres hår, taske, tøj, sko, noget, du kan tænke på. Være nyttigt, ligesom hvis de kommer over til dit hus, tage deres pels, gør, hvad de ønsker at gøre, se, hvad tv-program, de ønsker at se, lytte til, hvad musik, de ønsker at lytte til. Og selvfølgelig er nummer et gylden regel i stort set alt være høflig. "Vil du gerne have en drink" eller "er du kold 'eller' er du sulten". Også, hvis han kan lide en anden, forsøger at blive venner med dem, så din knuse måske ønsker at blive venner med dig og måske ender lide dig.

Tips

 • Forsøg ikke alt for svært at imponere dem. Lov normal og være dig selv. Det er ærligt den bedste måde. Hvis du er helt desperat så måske skal du finde nogle andre venner, som du kan stole på, fordi selv hvis du gjorde befrie denne person du sandsynligvis ikke ville være i stand til at stole på dem på samme måde, som du har tillid til dine rigtige venner.
 • Bare glem ikke - manerer og komplimenter.
 • Endnu en meget vigtig ting du skal gøre er simpelthen spørge dem, hvorfor de hader dig, og måske du kan gå fra det. Uanset om det er din stil eller dine sko eller bare fordi de ikke kan lide din personlighed, så prøv og ændre det.
 • Du ønsker at sikre, at dette er en person, du ser en hel del, ellers vil det ikke fungere.
 • Må ikke sige dumme ting, eller han / hun kan få paranoid eller bange.
 • Hvis de ikke kan lide dig, derefter handle som en anden person. Efter en uge eller deromkring, begynder at blive sig selv.
 • Hvis dine forældre ikke kan lide denne person, eller deres forældre ikke kan lide dig, kan de ikke vil have dig at se hinanden, så det kan være spild af tid.

Advarsler

 • Forsøger at imponere dem kan endda virke som om du vise.
 • Del ikke nogen negative personlige ting om dig selv at være "naturlig", kan de se ned på dig. Være mere positiv og vise dem de gode ting ved dig selv - træk, der gør, at personen ønsker at være omkring dig mere.