Wkadk

Hvordan man kan slippe af kvindelig ansigtshår

Loddenhed kan være pinligt for kvinder, vil denne artikel hjælpe med at reducere forekomsten af ​​og slippe af kvindelige ansigtsbehåring

Steps

Hvordan man kan slippe af kvindelig ansigtshår. Først vurdere skaderne.
Hvordan man kan slippe af kvindelig ansigtshår. Først vurdere skaderne.
 1. 1
  Først vurdere skaderne. Hvor er håret? Hvor tyk er det? Er det mørkt i farven? Tykke mørke hår på kinderne og hagen er ofte de mest mærkbar.
  • Uni pande. Hvis du har overskydende hår, der danner en mono-eller uni pande, kan dette løses ved gevindskæring, voks eller plukning det berørte område. Det er ikke skadeligt for din hud.
  • Læbe og hage. Hvis hårene på overlæben eller hage, gevindskæring, voksning og plukning er ikke kun uegnet, men også meget smertefuldt. For hår i dette område, er blegning en god mulighed, der giver hårene ikke er for grov. En grove hår, når bleget, især på solbrændt hud vil være hvid, så bare så mærkbar, som det var før, men tyndere hår vil ofte gå ubemærket hen efter blegning.
  • Kinder. Aldrig overveje barbering, da dette vil være oplagt at medlemmer af offentligheden. Facial hårfjerning cremer er blevet udviklet, som er en mere subtil måde. Aldrig tråd, så riv eller voks disse områder enten, da huden er alt for sart.
 2. 2
  Vær opmærksom, kan du føle håret. Dine hår kan ikke længere være synlige, men kan stadig føle ru og skratter. I dette tilfælde, så sørg for din hud er fugtet, og afstå fra at bruge toner, hvilket kan udtørre huden, og hårene. Overvej at bruge balsam på meget lange hår, og vask dem grundigt. Dette vil give en glat og blødere følelse.
 3. 3
  Kig i spejlet. Hvis du har mørkt hår i ansigtet og flaske-blond hår, vil dit ansigtshår være mere mærkbar i sammenligning. Hvis dit ansigts hår er lidt mærkbar og bleg i farven, farvning dit hår mørkere vil aflede opmærksomheden fra disse hår. Bliver din naturlige hårfarve er ofte den sikreste løsning selv, indtil problemet rydder op.
 4. 4
  Vid, at makeup ikke vil ordne det. Make-up vil ikke dække hår, og vil lappe omkring det, så bør undgås i områder med hår, da det kun vil gøre det mere mærkbar. Make-up bør bæres i områder, hvor man ikke har facial hår, for at distrahere fokus. For eksempel. Hår på overlæben, nøgen læbestift, og en smokey eye
 5. 5
  Få nogle lægehjælp. Hvis der efter disse trin, er du stadig har problemer med hår i ansigtet, gå til din læge. Begynder at tage medicin såsom Dianette med hormon kontrol vil reducere testosteron i kroppen, hvilket medfører nedsat hårvækst. Det kan ofte tage 6-9 måneder at træde i kraft.

Tips

 • Tillid er den bedste måde at der ikke længere blive generet af dit ansigtsudtryk hår, men for ændringer i dit udseende, ovenstående trin se.

Advarsler

 • Irritation i ansigtet vil føre til mere mærkbare hår, så bærer dette i tankerne med nogen radikal behandling.

Ting du behøver

 • Tråd, kosmetolog voks eller pincet
 • Facial hår blegning produkt
 • Ansigtet hårfjerning creme
 • Moisturiser
 • Hårbalsam
 • Assorted make-up
 • Dianette