Wkadk

Sådan kender du lugter, når du ikke kan lugte dig selv

Folk fortæller dig... Alvorligt selv, kan vide, at du lugter være en vanskelig ting, vi lever med os selv og vores næse meget hurtigt vant til vores egen lugt. Men hvis andre mennesker tyder på, at du er et bud lugtende, eller du er simpelthen bekymret for, at du kan være, der arbejder det ud for dig selv kræver nogle tanker om dine sædvanlige vaner og hygiejne praksis.

Steps

Sådan kender du lugter, når du ikke kan lugte dig selv. Lugt tøjet efter at fjerne dem.
Sådan kender du lugter, når du ikke kan lugte dig selv. Lugt tøjet efter at fjerne dem.
 1. 1
  Lugt tøjet efter at fjerne dem. Tag en pause først. Gå og har et brusebad eller se tv osv. Derefter indsamle tøj og give dem den sniffe test, især omkring pit-området og hvor som helst du sveder voldsomt. Hvis du finder en lugt, der er ubehageligt, kan der være en indikator for, at du har en krop lugt problem, der er udvaskningen i dit tøj. Vores egen lugt kan blive forøget ved de materialer, vi bærer med un-åndbar kunststof være på toppen af ​​listen for at øge dårlig lugt. Og stinkende tøj betyder altid, at tøjet har brug for en vask, nu!
 2. 2
  Overvej din kost. Du kan nyde masser af hvidløg, karry, løg, øl, krydderier, osv., men den resterende lugt kan være meget ubehageligt for nogle mennesker. Hvis du tror det kan være et problem, sørge for alle du hænger rundt med på det tidspunkt deler dit måltid valg, og du vil alle finde det sværere at lugte hinandens ubehagelige lugte! Midlertidig lindring kan findes i tygge persille, mynte slik eller hvislende mundskyl.
 3. 3
  Hold din hånd mod munden og pust nogle ånde. Hvis resultatet er stinkende når du lugter din hånd og luften stiger op igen som et resultat af at blive stoppet af hånden, er det tid til at rense dine tænder og tunge meget mere grundigt. Floss og tunge børste - ja, har du ikke været mest sandsynligt!
 4. 4
  Tjek de dele af din krop, at fugt elsker. Overalt er der et potentiale for hudfolder (mellem tæerne, under armene, under brysterne, osv. kan være en kilde til lugt, hvis bakterier får mulighed for at trives Forsøg ikke lugte nogen af ​​disse regioner;. Der vil bare bekræfte, at du 're ikke tænker lige. Svaret på at undgå denne kilde muggen lugt er altid tør hud fold områder grundigt.
 5. 5
  Hvis du sveder voldsomt, der er en rimelig chance for, at du ikke lugter vidunderligt. Hvis det er post-sport, så fortvivl ikke - alle forventer, at sporty sved lugt. Mindre så hvis det er forårsaget af stress af dit job, en præsentation, en eksamen, etc. Brug antiperspirant og undgå fødevarer, der fremmer svedtendens, såsom chili.
 6. 6
  Spørg en person, du har tillid til. Find en ven eller et familiemedlem til at give dig en ærlig vurdering af din lugt. Fortæl dem, at du er bekymret for, at du måske være lidt ildelugtende og se hvad de har at sige. Glem ikke at berolige dem, at du vil have sandheden og ikke vil holde deres kommentarer / vurdering imod dem - og mener det også!

Tips

 • Vask dig og dit hår regelmæssigt. Build-up af produkter og grime i uvasket hår kan få det til at lugte.
 • Skift sanitetsprodukter hyppigt, lugte kan opbygge hurtigt i en periode på grund af kontakt med sanitetsprodukter og oprustning.
 • Morgen ånde kan reduceres ved god mundhygiejne vaner og holde munden lukket under søvn. Dette er en stor spørge, hvis du er en sædvanlige snorer, søge råd om at lette snorken. For alle, der bare finder sig selv trække vejret gennem munden, når de sover, komme ud og børste dine tænder, før din partner selv indser hvad der er sket! Et glas varmt vand med citronsaft tilsat vil hurtigt rehydrere dig og fjerne morgen ånde og garvesyre i fuld styrke te kan også hjælpe.
 • Receptpligtig medicin kan efterlade dig med usædvanlig lugt produktion, spørg din læge om mulige bivirkninger, men i særdeleshed, vil ethvert lægemiddel, der efterlader en tør mund tilskynde lugt oprustning

Advarsler

 • Nogle mennesker kan ikke lide deodoranter eller antiperspiranter. Det er deres valg, men du måske ønsker at begrænse tidsforbruget for tæt dem, hvis det generer dig, eller bare vænne sig til lugten. Næsen giver op efter et stykke tid for at lugte det samme hele tiden og bare "accepterer" det. Hver genindførsel efter en pause vil bringe det tilbage selv!