Wkadk

Hvordan at være et land pige

Ser du op til Kacey Musgraves, Carrie Underwood, Kellie Pickler eller Miranda Lambert? Er du spekulerer på, hvad det er virkelig gerne være en pige fra landet? Være et land pige er en kombination af beherske en mentalitet og perfektionere et kig, selv ikke to land gals er de samme. Følg disse enkle trin for at komme tættere på, hvad det betyder at være et land pige!

Steps

Hvordan at være et land pige. Praktisere god hygiejne.
Hvordan at være et land pige. Praktisere god hygiejne.

Første del: udseende

 1. 1
  Få hår! Country piger elsker fletninger, volumen og krøller. Dit hår skal være langt, bølget og naturlig, helst. Curly / bølget foretrækkes, men hvis det er lige, det er også fint. Country piger enten har brunette, eller rødt hår, eller blond (uanset din naturlige farve er). Lade alle pink, lilla, metallic og sølv til byens piger!
 2. 2
  Få støvler. Ethvert land pige har brug for hendes støvler! Har dem specielt lavet til dig eller få nogle fra din lokale butik. Hvert land pige ejer camo til jagt og ejer et par af enten til ridning, show, eller arbejde.
 3. 3
  Praktisere god hygiejne. Når landets piger er ikke uden for arbejdstiden og få snavsede, kan du satse de er rene. Bare fordi de arbejder og sved betyder ikke, de kan ikke lugte som en tulipan, når solen går ned. Brusebad regelmæssigt børste dine tænder to gange om dagen, og glem ikke at bruge tandtråd. Brug deodorant og kun én spritz af en blomstrende, sommerlig, let parfume.
 4. 4
  Hold din makeup naturlig og minimal. Du bør ikke se falsk. Bare frisk og smuk. Hvis du har brug for lidt dækning, vil et par dråber tonet fugtighedscreme udjævne din teint uden at se kage.
  • Mørke rande er ikke frisk udseende, så anvende en lysreflekterende concealer tæt på vipperne linje, hvis du har dem. Støv lidt pulver på toppen for at indstille.
  • Krølle dine øjenvipper. Hvis du er velsignet med naturligt mørke, lange øjenvipper, stoppe her. Hvis ikke, gælder 1-2 lag brun mascara til øverste vipper alene.
  • Påfør en neutral Blush af dine kinder. Brug hvad der er tilbage på børsten efter at gøre dine kinder til at feje på din pande, næse og hage.
  • Afslut look med en klar eller neutral gloss på læberne (ingen glitre, venligst).

Del to: aktiviteter

 1. 1
  Bruger masser af tid udendørs. Country piger ikke spilder deres liv inde at se tv og på computeren! De arbejder hårdt, og de arbejder for en grund. Når de ikke er, de er udenfor med venner, at være sorgløs, eller blot ligge i solen, idet der i nogle D-vitamin!
  • En masse af landets piger arbejder på gårdene. Det betyder redder hø, malke køer, bygge hegn, tendens til husdyr. Du behøver ikke at leve på en gård for at være landet, men det sikkert hjælper.
  • Når du ikke arbejder, kan et land pige bare gerne tage en vandretur, hænge i nærheden af ​​en vandhul, eller bare være udenfor. Country piger er alle temmelig selvforsynende, hvilket betyder, at de lærer at gøre ting uden megen teknologi og uden hjælp fra andre.
  • Masser af landets piger går på jagt, mudding, fiskeri, camping, ridning, 4-Wheeling, og vigtigst, dans! Disse er ting, at teenagere, der bor i det sydlige gøre næsten hver weekend.
 2. 2
  Kende og deltage i sport. Country piger som regel gerne se og spille fodbold, og ofte ligesom heste. Det betyder ikke, at de ikke kan være girly skønt! Girlishness faktisk supplerer dit land pige attitude. Bondepiger kan også være meget piget og når accessorizing, få skinnende og lyserøde ting også.
  • Bliv involveret med fodbold. Country piger elsker deres fodbold, især college football. Sørg for at du se kampene, og vide, hvem dit yndlingshold (s) er / er! Hvis du ikke har en, bare gå til dit hjem team.
  • Lær at nyde nogle traditionelle spil. Cornhole, hestesko pitch, og stock-bilkørsel, for at nævne et par stykker, indtager en særlig plads til en masse lande piger.
 3. 3
  Aldrig slå ned en mulighed for at komme ned i skidtet. Country piger er også hårdt arbejdstagere ikke bange for at få beskidte. Gå udenfor og slå græsset eller hjælpe din far på bilen, etc.
 4. 4
  Lær at elske dyr. Har en masse kæledyr. Gode ​​landets hunde er typer af blodhunde, coonhounds, retrievere, kvæg hunde og collies, for at nævne et par stykker. Dybest set enhver jagthund er stor.
  • Må ikke bare få et dyr af hensyn til at have en. Hvis du beslutter dig for at få et kæledyr, ved, at dit ansvar er at tage sig af det og pleje det til voksenalderen, ikke opgive det, så snart det stopper værende sød og fluffy.
  • Hunde gøre en stor jagt partner. Hvis du er på jagt kalkun, ryper, ænder eller vagtler, tænker om at overbevise din familie for at få en jagthund til at hjælpe dig. Det er givende for hunden og giver dig en jagt følgesvend.
 5. 5
  Kend dine ting. Gå i skole og forsøge at få en god uddannelse. Lær alt om dyreriget, også. Kender navnet på mindst fem bjerge, søer eller gårde. Hvis du ønsker at forfølge en karriere ud af at være landet, studie biologi, landbrug, (landbrug) zoologi (dyr) eller marinbiologi.
  • Country piger måske ikke ved noget om operaer eller være "sofistikeret", men det betyder ikke, at de er dumme. Faktisk kender landets piger en masse praktisk viden og er meget forbundet til naturen. Må ikke spille overfladisk eller dum, bare fordi du tror, ​​det er hvad land er - det er det ikke!
  • En del af uddannelsen i et land pige er at vide, hvordan tingene fungerer. Uanset om det er fastsættelse af karburator, plante hybridisering, eller bare vide, hvordan man forbereder en perfekt filet, at være "country smart" handler om at vide, hvad der er omkring dig, og hvordan det virker.

Del tre: holdning

 1. 1
  Mind dine manerer. "Ja, Frue" og "Nej, sir" bør altid være i dit ordforråd, lige mellem "please" og "tak". Må ikke tale sydlige hvis det ikke er dit rigtige voice-it'll kommer ud som falsk og muligvis fornærmende. En pige fra Alaska kan være lige så land som en pige fra Alabama, selv uden accent.
 2. 2
  Lær at elske country musik. Miranda Lambert, Josh Turner, Tim McGraw, Willie Nelson, Johnny Cash, Kellie Pickler, Toby Keith, Jason Aldean, Carrie Underwood, Luke Bryan, og Alan Jackson, disse alle burde være velkendte navne til dig.
  • Koncerter er gode steder at lytte til levende musik og hænge ud med vennerne. Prøv at gå til et par shows for at få en fornemmelse for, hvad land musik lyder som tæt og personligt!
 3. 3
  Sørg for at holde din egen. Country piger er blide, høflig og let at gå, hvis du havde at generalisere, men de tåler ikke dumhed og de helt sikkert er ikke bange for at fortælle tingene, som de er. Lær at stole dine overbevisninger og stå ved dem.
  • Tro er en hjørnesten for mange land piger, men det behøver ikke at være. Mange lande piger er fromme troende, der går i kirke hver søndag og har et stærkt forhold til deres menighed. Hvis det er dig, det er fantastisk, holde gør, hvad du laver. Hvis det ikke er dig, må du ikke føler at du har brug for at tvinge det. Vær dig selv og gode ting vil komme.
  • Country piger respekterer deres drenge, men lad dem ikke drage fordel af noget. Country piger er sød, følsom, selvopofrende. Men de kræver også loyalitet og respekt tilbage fra deres mænd.
 4. 4
  Vær stolt af at være et land pige. Vær stolt af hvem du er og hvor du kommer fra. Folk vil respektere. Hvis folk siger, "Jeg hader landet," ikke bliver forvirret eller ked af, men vær venlig og handle nice, så andre vil have noget at holde imod dig. Hvis du finder ud af, at de sætter dig ned, så stadig forsøge at handle rart, men ikke handler uhøflig.
  • Country piger er boblende, lyse, stærk-villige, sjov, og nede-på-jorden mennesker. Plus landets piger er alle fulde af sjov og de elsker goofing rundt, især hvis de er sand, vand og en solnedgang med et par strandstole.
  • Være ydmyg. Må ikke være arrogant. Land folkemusik er venlig, varmhjertede, og generøs. Øv at give til andre mennesker ikke forventer noget til gengæld. Øv give folk gavn for tvivl.
  • Være sjovt og sjovt. Humor sikker kan holde dig glad, hvis du er blå. Knække en sjov vittighed i ny og næ! Og vær ikke bange for at knække en om dig selv nogle gange, og det viser, at du ikke tager dig selv alt for alvorligt.
  • Være eventyrlysten.